- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.881
Bızım 2 tane kopek dışımız çıktı. Onlar çıkana kadar neler cektık ah ahhhAlt kopekdisler çıkıyor gerisini sen düşün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bızım 2 tane kopek dışımız çıktı. Onlar çıkana kadar neler cektık ah ahhhAlt kopekdisler çıkıyor gerisini sen düşün
Bizim üst kopekler çıkmıştı ara vermeden altlarda çıkıyor yemek yedirmek cok zor uyku desen hiç düzelmesi zaten bizimki sürekli emmek istiyor mizmizligi ( rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahBızım 2 tane kopek dışımız çıktı. Onlar çıkana kadar neler cektık ah ahhh
Bizimkilerin huy suy ayni diş çıkarmaları da ayni bitmiyor sıkıntılar yine gece arası uyanıp uyumamalar başladı birde Güler misiniz ağlar misiniz babasının kendisini uyutmasını istiyor :))))) babaaaa babbAa diye öyle içli ağlıyor ki kıyamıyor o da uykusuz uykusuz ise gidiyor basındaki alarmı duymuyor sabah garibim :))Bizim üst kopekler çıkmıştı ara vermeden altlarda çıkıyor yemek yedirmek cok zor uyku desen hiç düzelmesi zaten bizimki sürekli emmek istiyor mizmizligi ( rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ala Allah ya gecen eşimde uğraştı çıkaramadı isofix bağlantısı çıkmıyor bizimde bu genel bir sorun mu acaba koala marka bizimki de ama oğlum hiç oturmuyor en fazla 5dk onun yüzünden baba yokken arabayla bir yere çıkamıyoruz (Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Oto koltuğu kullananınız vardır illaki. Biz oğlana bolenn hug marka almıştık gayet de memnunduk. Ama bugün araba değişikliği dolayısıyla koltuğu çıkartmaya çalışırken isofix bağlantısı açılmamış mecburen orayı kırıp öyle çıkartmışlar. Şimdi 2 tane birden almamız gerekiyor Önerebileceğiniz hem güvenli hem ekonomik bir marka model var mı? Bolenn huga baktım yine ama şuan satışı yok nedense. Halbuki 1-2 hafta önce ufaklığa almak için baktığımda vardı...
Merhaba canim nasılsın, bebeğin kaç aylıktı öğrendiğinde ve ne kadar sürede öğrendi? Bizim evde normal tuvalet yok mecbur klozette öğrenecekArkadaslar tuvalet konusunda nacizane kendi tecrübe mi paylaşmayım. Oğluma normal tuvalette oturarak öğrettim çünkü babanede kolozet yoktu çalıştığım için babana bakıyordu oğluma. Lazimlik vardı ama kullanma gereği duymadim.iyikide öyle öğretmişti m klozet olmayan eve gittiğimizde sıkıntı yaşamadık normal tuvalette yaptı.klozette tuvalet öğrenip başka hiçbir tuvalette gitmeyen çocuklar var benim arkadaşlarımdan cok cikinti çekiyorlar.tabi her çocuk aynı değildir.bwn kizimda normal tuvalette öğretmeye çalışacağım insallah.
2 yaşına girmek üzereydi yazdı sürekli altını açık bıraktım köyde 10 günde öğrendi .alıştırma kilodu aldık ama kullanmadık köyde olunca havada sıcak sadece zıbın giydirdim.ben kendimde klozeti hiç sevmem ama evde yoksa mecburMerhaba canim nasılsın, bebeğin kaç aylıktı öğrendiğinde ve ne kadar sürede öğrendi? Bizim evde normal tuvalet yok mecbur klozette öğrenecek
Buna katılıyorum özellikle de büyük tuvalet için çömelme pozisyonu işleri kolaylaştırıyormuş ve zaten çocuklar büyük tuvaleti bırakmakta zorlanıyormuş daha kolay olur normal tuvalet o zaman iki çift tuvalet terliği alayım ben. Aslında bu yaz evdeyken deneyeyim diyorum altı açık gezsinler tuvalete götüreyim yanlış mı yapmış olurum? 2 ay evdeyim o süreye de güveniyorum aslında yapsam mı ne dersin?Arkadaslar tuvalet konusunda nacizane kendi tecrübe mi paylaşmayım. Oğluma normal tuvalette oturarak öğrettim çünkü babanede kolozet yoktu çalıştığım için babana bakıyordu oğluma. Lazimlik vardı ama kullanma gereği duymadim.iyikide öyle öğretmişti m klozet olmayan eve gittiğimizde sıkıntı yaşamadık normal tuvalette yaptı.klozette tuvalet öğrenip başka hiçbir tuvalette gitmeyen çocuklar var benim arkadaşlarımdan cok cikinti çekiyorlar.tabi her çocuk aynı değildir.bwn kizimda normal tuvalette öğretmeye çalışacağım insallah.
Özellikle erkek çocuklarında çömelme pozisyonu daha önemli onların ürolojik yapıları daha uzun olduğu icin.normal tuvalette çömelme pozisyonunda bağırsaklar tam boşalıyor.bence senin için en iyi zaman yazın birebir ilgilenebilirsin. Sıcak olduğu için usutmezlerde .Ekim Kasım da Rize'de öğretmek cok cok olur havalardan dolayı .benim nacizane fikrim yazın başaracak sin senBuna katılıyorum özellikle de büyük tuvalet için çömelme pozisyonu işleri kolaylaştırıyormuş ve zaten çocuklar büyük tuvaleti bırakmakta zorlanıyormuş daha kolay olur normal tuvalet o zaman iki çift tuvalet terliği alayım ben. Aslında bu yaz evdeyken deneyeyim diyorum altı açık gezsinler tuvalete götüreyim yanlış mı yapmış olurum? 2 ay evdeyim o süreye de güveniyorum aslında yapsam mı ne dersin?
Bende şimdiki aklım olsa 9 36 alırdım zira 9 18 küçük gelmeye başlıyor canım uzulme :/cnntrm evet biz aldık ama. Recaro young sport hero. 9-36 kg .ama memnun olmadığım noktası koltuk yatmıyor çok. Şu anki aklım olsa 9-18 alırdım. Bebeklik dönemine daha uygun zira .
Ben oglumdan kalanı kullaniyorum kızıma onun için yeni modelleri bilmiyorum @ribt ve jean almıştı diye hatırlıyorum
Ala Allah ya gecen eşimde uğraştı çıkaramadı isofix bağlantısı çıkmıyor bizimde bu genel bir sorun mu acaba koala marka bizimki de ama oğlum hiç oturmuyor en fazla 5dk onun yüzünden baba yokken arabayla bir yere çıkamıyoruz (
Birde maşallah çocuklar belirtileri vermeye başlamış . Ama belirtiler olsa da çocuk bazen öğrenemiyor tuvalet i 2 yasdan önce deniyor anne ama olmuyor . Çocuktan çocuğa fark var. Ben yine 2 yasa girerken deniycem insallah.hem kas hemde ürolojik olarak daha hazır olur diye düşünüyorum.ama bazı çocuklar daha erken öğreniyor tabi
cnntrm evet biz aldık ama. Recaro young sport hero. 9-36 kg .ama memnun olmadığım noktası koltuk yatmıyor çok. Şu anki aklım olsa 9-18 alırdım. Bebeklik dönemine daha uygun zira .
A. S canım hayırlı cumalarSelamün aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Biz joie 9-36 kg emniyet kemeriyle baglananini almıştık çok memnunuz. Yatış pozisyonu da fena değil en azından uyuduğunda başı öne düşmüyor.Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Oto koltuğu kullananınız vardır illaki. Biz oğlana bolenn hug marka almıştık gayet de memnunduk. Ama bugün araba değişikliği dolayısıyla koltuğu çıkartmaya çalışırken isofix bağlantısı açılmamış mecburen orayı kırıp öyle çıkartmışlar. Şimdi 2 tane birden almamız gerekiyor Önerebileceğiniz hem güvenli hem ekonomik bir marka model var mı? Bolenn huga baktım yine ama şuan satışı yok nedense. Halbuki 1-2 hafta önce ufaklığa almak için baktığımda vardı...
Biz joie 9-36 kg emniyet kemeriyle baglananini almıştık çok memnunuz. Yatış pozisyonu da fena değil en azından uyuduğunda başı öne düşmüyor.
Bugün parkta çocuğun TEK'i emre merdivenden çıkarken çekil çekil dedi bende poposuna vurdum sen çık çocuğum burdan engel değil ki kardeşin sana dedim yukarı çıktı lütfen benim popoma dokunmayın ben Artık abi oldum dokunamaZsınız dedi vayyyy be dedim çocuk benzetti beni :)) demek okuldan yada anneden eğitim almış :)) çok hoşuma gitti bizimkilerde böyle bilinçli olur inş
Vay arkadaş ne güzel ya :))Bugün parkta çocuğun TEK'i emre merdivenden çıkarken çekil çekil dedi bende poposuna vurdum sen çık çocuğum burdan engel değil ki kardeşin sana dedim yukarı çıktı lütfen benim popoma dokunmayın ben Artık abi oldum dokunamaZsınız dedi vayyyy be dedim çocuk benzetti beni :)) demek okuldan yada anneden eğitim almış :)) çok hoşuma gitti bizimkilerde böyle bilinçli olur inş
Vay vay vay ne güzelBugün parkta çocuğun TEK'i emre merdivenden çıkarken çekil çekil dedi bende poposuna vurdum sen çık çocuğum burdan engel değil ki kardeşin sana dedim yukarı çıktı lütfen benim popoma dokunmayın ben Artık abi oldum dokunamaZsınız dedi vayyyy be dedim çocuk benzetti beni :)) demek okuldan yada anneden eğitim almış :)) çok hoşuma gitti bizimkilerde böyle bilinçli olur inş