2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Sanırım benimkine artık bebek bezi de alerji yapıyor. Kasıktan göğse kadar karnı ve beli kabarık kaç gündür. Zaten bir iki aydır hep pamukla sarıyorum ama yok geçmiyor. Dün antialerjik bebek bezi aldık. Gece onu başladım şimdi daha iyi çok şükür.
 
Veee şimdi açıklıyorum. Ediz'in alerjisi başladığında 64 kiloydum. Hazır mısınız şu anki kilomu duymaya
57 :)) evet evet bildiğin 57 kiloya düşmüşüm. Ne diyordum, ayyy ben diyet yapamıyorum, ayy ben ekmek seviyorum, ayy ben pasta börek tatlı hem yapmayı hem yemeyi seviyorum, ayy yemek bol salçalı olmalı.
Kaç gündür patates pirinç zeytin yağı... Semiz otu denedim ekledim pilava. Allah'ım cennet meyvesi semizotuymuş dedim
 
Vay be zayıflamak isteyen senin gibi beslensin resmen erimişsin kuzum ya
 
Yarabbim korusun evlatları mizi .sen götür doktora canım aklında kalmasın.insallh hiç birşey çıkmaz.
 
Koptum kız helal sana seni alnunun catisunun ortasından opiyurum.annelik mi ??? İşte budur.anlatılmaz yaşanır.
 
Kızlar tabiki duramadim ve sabah acile gittim çok şükür bi şey çıkmadi film çekildi yanlız pediatriden randevu alıp d vitaminine baktirin dediler acilden bakılmıyormuş çok şükür rahatladım ne d vitaminiymis arkadaş kullaniyoruzda aslında bakalım insallah eksik değildir. rint canim işin zor valla evlatlarımiz göz bebeği allah şifa versin yavruna
 

Bardağın dolu tarafından bakmak bu olsa gerek şu alerjinin geçip yiyip kilo almadığın günleri de görelim
 
İyi çok şükür bak çıkmamış bir şey. Alerjinin sebebi bile d vitamini eksikliği olabiliyor biliyor musun, çok önemli çoook.
Çok teşekkür ederiz ayrıca, geçecek inşallah dualarınızdayız, biliyorum ve bu beni çok rahatlatıyor.

Bardağın dolu tarafından bakmak bu olsa gerek şu alerjinin geçip yiyip kilo almadığın günleri de görelim
Hahhahaha o zamana miden küçülğr kız :)))
 
İki kaburganın tam ortasında bizim nokta günü şişlik var. Elledıgımde kemık gibi birşey geliyor elıme. Bizim önemsizmiş. Doktor adını soyledı ama unuttum. Göğsünün üstüne doğru dostumu acaba. Bu gözlemle bakalım belkı geçer kendılıgınden.
 
gonulll cabın sen nerelerdesin, hayırdır inşallah göremiyorum birkaç gündür.
Eşimin istanbuldan halası Antalya'dan teyzesı geldı. Onlarla vakıt gecırdık cuma ctesi gunduzlerı evde degıldım dışarıda işlerim vardı çocuklara annem baktı. Eve gelıncede yemek vs derken zaman geçti. Dün akşam da kızları uyuturken bende uyuyakalmışım.
Gülsümüm 9. Dişi çıkardı en sonunda ama bu seferde kuru öksürük burun akıntısı var dıstenmı hastada mı öksürüyor kestıremedım. Keyfıne de hıç bellı olmuyor bazen iyi bazen neşesiz.

Demek alerjik bebek bezıde varmış başa gelmeyınce bılınmıyor. İnş neye alerjisi var bulursunuz biran önce. Bi yandan da güzel tarafına bak Zayıflamışsın. Zayıf olmak gıbısı varmı. Bana bak hem zayıflamak ıstıyorum hemde zayıflamak ıcın caba gosteremıyorum. Sevmiyorum bu halımı.
 
Bu hafta kan tahlili ve 1 yaş kontrolü için doktora gideceğiz. Sağlık ocağı kan ve d vitamini vermedi 1 yaşından sonra vermiyoruz dedi 1,5 yaş alışına kadar oraya gitmeyiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…