2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
dogum günü hazırlıklarına başlıyorum :) istanbulda olanlar pastaları nereden aldınız :) fiyatlar ne civarda ben fotograftaki gibi bir şey düşünüyorum
images
 
dogum günü hazırlıklarına başlıyorum :) istanbulda olanlar pastaları nereden aldınız :) fiyatlar ne civarda ben fotograftaki gibi bir şey düşünüyorum
images
Ben İstanbul'u bilmem ama kızkardeşim yapıyor .ben rizeye gidince nasipse orda yapicaz doğum günü sırf pastayı bedavaya getirmek icin. :halay::KK73:
 
Yine öksürük yine Boğaz ağrısı ve halsizlik var bende galiba vitaminlerim tam değil kendime de kan tahlili yaptırmalıyım
 
Gönülüm ya valla forumun annesisin sen ben tek çocukla dağıttım kendimi sen 3 çocukla hepimizi düşünüyosun utandırdın beni kuzum :) doğumgünü geçen haftasonuydu çoookk güzel geçti tüm amacım balığım yıllar sonra fotolara bakınca ona ne kadar değer verdiğimizi görmesiydi.. çok şükür abimin müstakbel nişanlısına kadar heeerkes biraradaydı bayramlarda bile bu kadar maaile olamamıştık yıllardır bi bayram ben olamıyodum bi bayram abim mesela ya da biz oluyoruz eşler gelemiyo ama balık topladı herkesi...çok içime sinen hatırladığımda huzur veren bi doğumgünüydü çok şükür.. sen nasılsın gönülüm?? bize tüyolar ver nasıl yetiştiriyosun bu kadar şeyi kız yoksa eve robot neyim mi aldın söyle şu sırrını kurban :/
Ne guzel icine sinen hepinizinde mutlu oldugu bir dogum gunu olmus.
Ben nasilim yorulsamda cocuklarimin bir gulusuyle butun yorgunlugumu stresini uZuntusunu bi kenara atarak cok iyiyim.
Annelik bu olsa gerek. Her sekilde enerjik mutlu olabilmek herhalde.
Anne=robot demek. Sizler daha caylak annesiniz:KK66:
 
gonulll gonulll canım ya sen bir tanesini vallahi. :KK200:
Çok şükür daha iyi canım ilaçlara devam. Epey toparladı ama tabii diyetteyiz. Şimdi az çıkıyor benekler. İnşallah doktora gideceğiz hafta içi bakalım hayırlısı. Reflü ilacı kullanıyor epey iyi geldi o kuzuma.
Senin minnaklar nasıl, delikanlının okulu nasıl gidiyor. Gülsüm yürümeye başladı mı kaçırdım onu ben. Zeynep'in ne alemde?
Bir de sizin eve üst kattan su akmıştı ya nisan mayıs gibi hep aklımda tam anlamıyla çözüldü mü o sorun
Unutmamisin canim su icin kesin cozum bulunmadi hala. Vanasini kapattilar gunes enerjisinin o kadar. Bana zarari yok simdilik idare ediyoruz. Minnaklarim cok iyi cok sukur.
Gecen gun gulsum uyandi zeynepbimde uyuyorsu bende oglumu okula yolcu etmek uZereydim. Gulsum agliyor o an ilgilenemedim. Zeynebim aglamasina uyanmis hemen onun yanina gidip ilk eline gecen babasinin gozlugunu kardesine vermek aglamasin diye sonra kostura kostura ona oyuncak alip geliyor yine aglamasin diye. Dayanamiyor kardesine.
Oglum okul ders kura derken yoruluyor canim oglum benim.
Gulsumum 1 ay oncesi bi kac adim atmaya baalamisti ne guzel. Hasta olunca hic yurume cabasina giremedi simdi bi kac gundur tekrar adim atmaya basladi. Beklemedeyiz artik yurumesini.
 
X