2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Şimdi yüklemeye çalışıyorum. 3 tane resim aticam . İkili üçlü ve detaylı ultrason kağıtları. Benim hastalarımin orda anlaticam inşallah yukleyebilirsem
ay çok sevinirim valla en azından görmüş olurum nasıl bişey :) ilk defa gircem ilk gebelik ya bilmiyorum pek bişey hem en azından görmüş olurum :)
 
Aramızda 3 gün var muhtemelen dogumlarimiz birbirine yakin olacak ilk gebeliğiniz mi

3. Ve supriz gebelik.ben 2 cocugumu da erken dogurdum canim sebepsiz.bu da erken dogarsa benim ekim ortasi olabilir.aranizda ilk dogurcaklardan olabilirim.

evet canım özele gidiyorum ama doktorumun önerdiği doktora gitmiyorum başka bir doktora gidiyorum ama dediğim gibi özel olmasından sebep olabilir özellikle gideceğin doktor perinatolog olsun dedi...

bende normalde çekemezdim eşim yanımda değildi eşim olmadan her gittiğimde videoya çeker akşam eşime gösteririm ama artık her gittiğimde eşimde olsa hatıra amaçlı her zaman çekmeyi düşünüyorum çünkü her haftanın ayrı bir güzelliği var ayrı bi heyecanı var :)

Amin arkdaşım sende öyle inşallah sağlıkla alırsın kucağına :)

Perinatolog da icin daha rahat eder canim hic bir suphe kalmaz aklinda en azindan.
 
gunaydin kızlar gecmisin hepsini okuyamadim ama bi slm lasalim dedim :)
folic asit konusulmus bu arada bende hala devam ediyorum 11 haftadayim. şu zaman kesicem diyede bişey söylemedi... zaten benim d vitamini eksikligimde oldugu icin onu da kullaniyorum..
 
exclusive exclusive aşağıda ikili üçlü ve ayrıntılı ultrason sonuçları var. Benim doğum yapmış gebelerimin sonuçları bunlar. Kişisel bilgilerini kapattim. . Yanlış bilgilendirildigin için senin ismini etiketledim canım yanlış anlama. Sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarim.
Bu resimlerde iki tane ikili ,bir tane 3lü bir tane de ayrıntılı ultrason var.
 

Eklentiler

  • IMAG3296_1.jpg
    IMAG3296_1.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMAG3298_1.jpg
    IMAG3298_1.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMAG3299_1.jpg
    IMAG3299_1.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG3300_1_1.jpg
    IMAG3300_1_1.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 55
exclusive exclusive aşağıda ikili üçlü ve ayrıntılı ultrason sonuçları var. Benim doğum yapmış gebelerimin sonuçları bunlar. Kişisel bilgilerini kapattim. . Yanlış bilgilendirildigin için senin ismini etiketledim canım yanlış anlama. Sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarim.
Bu resimlerde iki tane ikili ,bir tane 3lü bir tane de ayrıntılı ultrason var.
YOK CANIM ne olcak sanki ikimizin arasında geçti konuşma bilgilendirme amaçlı takılmam ben öyle şeylere :)
 
Kızlaaarrr birşeyler okurken karşılaştım araştırdım bir çok kaynak doğruluyor. Son zamanlarda cilt saç vs heeer konuda kariımıza çıkan organik hindistancevizi yağı mevcut çatlakları geçirmeye ve çatlak engellemede işe yarıyormuş. Duymuş muydunuz?
Ben saçım için almıştım, açıkcası saçıma hatta tırnak etlerimi yumuşatmama vs yaradı. Çok memnun kaldım çatlak içinde denicem sanırım :KK48:
Cnm ben 9+2 yim Karnım sanki şiş olmaya başladı hafif göbekliydim zaten normalde de. Gaz çok bende doktor da öyle demişti. O yüzden mi şiş yoksa bebiş in şişkinliği mi anlamadım:KK48:
Şimdi ben de şu çatlak için ne zaman başlamam lazım acaba? Hindistan cevizi yağı gerçekten çok iyi kuru cilde ve kuru saça daha önce kullandım biliyorum ama bu çatlak için kakao yağı vazelini mi ne varmış.. hangi ürünü ne zaman kullanmaya başlayacağım bu çatlak için bilmiyorum
 
ay çok sevinirim valla en azından görmüş olurum nasıl bişey :) ilk defa gircem ilk gebelik ya bilmiyorum pek bişey hem en azından görmüş olurum :)

Site çözünürlük yüksek olunca kabul etmiyor. O yüzden düşük çözünürlükte yukledim. Herşey okunmuyor sanki ama ben sana bi noktayı soyliycem zaten. Ayrıntılı ultrasonda da ense kalınlığı var , ama down sendromu için annenin yaş ve ırk gibi faktörleri de değerlendiriliyor o yüzden ikili , üçlü testler yapılıyor. Down sendromu ile aynı sayfada okudugun trizomi 18-21 bi çeşit genetik bozukluk. Malesef bu hastalığı olan bebekler doğduktan sonra bir yıl.içinde %90 vefat ediyor. Ama yine bu ikili üçlü testler güvenilir sonuçlar vermiyor bu hastalık için de .. amniyosentez, kordonosentez, koryon villus diye 3 ileri test çeşidi var anne karnında yapılan. Hepsinde risk aynı çıkarsa trizomi teşhisi konuluyor. Yani yine bu ikili üçlü testlerin bir önemi kalmıyor. İnternette sağlıkla ilgili sitelerde de testin güvenilir olmadığına dair yazılar gözüne çarpar. Ama ayrıntılı ultrasona diyeceğim birşey yok guzel iş çıkıyor genelde ondan.
 
Aynı belirtiler bende de var canım. Saat 9u göremiyorum akşamları :) İş yerinde de sürekli uyku hali var. Bulantı desen tavan... Bir sürü şeyden tiksinmeye başladım. Su bile içemiyorum :KK43:


benimde sürekli uykum var canim ya, ama uyuyamiyorum ben :KK43: bende su icerken baya zorlaniyorum hatta bazen günde 1lt bile icmedigim oluyor
 
İşletme lisans tekstil olarak ta ön lisans mezunuyum.

ya ön lisans diplomam ile halk egitim de öğretmenlik yapıcam

yada lisans diploması ile sözleşmeli öğretmen olabiliyorsun. ama böle dönemsel. 4-5 saat çalışıyorsun asgari ücret alıyorsun.
Bende kız Meslek tekstil mezunuyum. Sonra 2 yıllık moda Tasarım okudum. Halk eğitime gittim 2 yıl nakış ve Mefruşat kurslarına. Üstüne iktisat okudum açık öğretim den lisans olarak bitti 2013 de. Kpss ye hazırlanıyorum şimdi. Çünkü :KK43: usta öğreticilik çıkmadı bi türlü bakıyorum hiç üni de olsun lise de olsun bu eğitimi almamış insanlar halk Eğitim den belge alıp yapıyor çevremde var ama bana çıkmıyor. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?
 
Günaydın kısslar
Folikasit hakkında konusmssnz.benm doktorum 12.haftabitene kadar demişti.son kontrolumde de yeni bi vitamin yazdı.imom omega Die bi hap.12.hafta sonunda basliicksn hamilelik sonuna kadar dvm etceksn dedi.içeriğine baktım.folikasitte dahil birçok vitamin desteği var .burdan da anladım ki hamilelik bitene kadar folikasite dvm ediicm.
Herkese bulantısız sıkıntısız günler haftalar diliyorum :KK68:
Benım dr bu kutunda bıtınce daha kllanmana gerek yok dedı canım banada folık B12 ve balıkyagından olusan vitamin verdı sabah ac karnına içiyrm
 
3. Ve supriz gebelik.ben 2 cocugumu da erken dogurdum canim sebepsiz.bu da erken dogarsa benim ekim ortasi olabilir.aranizda ilk dogurcaklardan olabilirim.



Perinatolog da icin daha rahat eder canim hic bir suphe kalmaz aklinda en azindan.
canım ne kadar erken doğurmuştun bende 35+6 da doğum yaptım buda öyle olurmu ki dedim doktor çok erken sayılmaz dedi dikkat ederiz son aylarda dedi bidaha öyle bir sürpriz yaşamam inşallah
 
Hayırlı cumalar kızlar bulantıdan ağlayacak duruma geldim artık hiç bişeyin faydası yok.
Canım druma soyledım bendede istahsız lık var ustelik yedıgım iki lokma o da durmuyor dedım dramamine yazdı yemeklerden yarım saat once alacagim inşallah faydasını gorurum bu arada drum bulantı olması iyiye işaret gebelıgın devam ettigine dair en onemli bulgu dedı
 
evet şimdilik izin verdi ama müdürü bir görmen lazm 5 karıs surat birde triplerde hiç iş için bile olsa konusmuyor.
o kdr cins işte.. sanki paramı o veriyor ona ne oluyorsa.

işten de direk çıkarsın demedi ama doğumdan snra da gelicek misin diye de sormadı patron..
yani muhtemelen gelmemi istemicekler ama benım de kendi kararım ile gelmeme durumum olursa diye şimdilik ses etmiyorlar ben gidersem tazminat vermicek çnkü.
ama mecburum çalışmaya ev kredisi ödüyorum en az 5 sene daha dişimi sıkmam gerekicek.
aklımda bi ihtimal daha var. lisans mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyor muşuz.
olmazsa ona başvururum. ne öğretmeni olacağına onlar karar veriyor. asgari ücret veriyorlarmış ama günde 5 saat çalışıyorsun. hem bebekle ilgilenirim hemde kredi parasını çıkarırım diye düşünüyorum. borcumu karsılasa fazlasını istemiyorm :)
2010 yılında önlisans dan başvuru yapmıştım halk Eğitim için ama olmadı fakat orta okulda teknoloji tasarım Dersi için hafta da 2 günlük görev çıktı. 1 yıl çalıştım. 2 ayrı okula gidiyordum 1 gün birine 1 gün birine. O zaman 2 günde 350-400 arası aylık para geçiyordu elime o zamanlar asgari ücret 600 tl idi. 2 günde asgari ücretin yarısından fazlasını alıyordum. Sonra lisans dan başvuru yaptım çıkmadı bi daha hic. Ama inşallah sana çıkar öğretmenlik de bebeğine vakit ayırma şansın var
 
X