2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Selam gönülcüm iyiyim ben çok şükür
Oğluşum da daha iyi hala burnu tıkanıyor ama ilk haline göre çok daha iyi
Sen nasılsın kuzular nasıl?
Iyiyiz cok sukur canim.ilk defa bugun rahat sakin bi bayram gunu gecirmeye basladim.firsat bulmusken bi hal hatir sormak istedim.
Eski muhabbetleri ozler oldum artik.gunde 10 mesaj yakinda ayda 10 mesaja dusecek.
 
rint canim hala kayinvaliden bakmak istoyormu yoksa fikri degistimi
Canım biz eve geldik dün. Dün 17.00'de gördüm en son hala aynı fikirdeydi. Bugün değişti mi ki
Yalnız az önce Edizle ilgili bir şey dedi eşim. 9 aydır ben bakıyorum bu çocuğa birbirimize alışığız merak etme annesi benim dedim. Benimki Allah bizim annelere sabır versin hangisi bakarsa ona bol bol tahammül versin diyor
 
Hey kizlar sizler instagramami kaydiniz acep yoksunuz burda
Evet kuzum bir kısmımız kaydı. Muhabbet devam ediyor. Mesela ben dün yarım saat aralıksız çocuğa bakılma olayını yazdım tüm ayrıntılarıyla. Ama bayramda orada da çok az kişi vardı. 2 3 anca. Bugün bakmadım hiç. Genelde burada kimse yoksa oraya bakıyorum :))
 
Hurdunya karavanda yasamaya devammi yoksa eve gectinizmi artik.opuyorum kucumeni gozlerinden.

Güzel gönüllü Gönül arkadaşım, kimseyi de atlamıyorsun, bu ne hatırşinazlık maşallah sana :)
Döndük karavandan artık, havalar sıcak yine gidilir aslında ama Bayram sebebiyle eşimin annesi yanımızda. İkimizin de babaları erkenden melek olduğu için annesi yanımıza geliyor. Benim annemle aynı şehirdeyiz zaten.
İyiyiz çok şükür, Deniz'in uykusunu düzene sokmak için vargücümle çabalıyorum :) hergün Yen'i bir macera. En son dün gece 2-4 arası o kadar kaçtı ki uykusu , o kadar kıkırdadı ki oturduk kudurduk yatakta, babası da kalktı sonra hep beraber kudurduk , düzen de bu yani :))
Ben de yavrularını ve seni sevgiyle kucaklıyorum
 
Ben kaçırmışım instada mı takılıyorsunuz :)
 
Sen neler yapiyorsun canim.alperck nasil.artik eskisi gibi muabbet olmayinca ozledim burdaki butun arkadaslarin.muahbbetlerini.
Ay canım benim bende özledim valla ben bayram telasindan giremiyorum daha yeni girdik eve büyükleri ziyaret ediyoruz alper bana çok bağlandı gözünden ayirmiyor beni misafirliğe gidince sürekli onunla ilgileniyorum oturucam illaki yanında yoksa ağlıyor sıpa sen nasılsın miniklerin nasıl oğlun yakında okula başlıyor birşey kalmadı surda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…