2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Canım biz sabah menenjit aşısını olduk.2.doz 13 yada 14.ayda yapicaz dedi.ben tek doz 1 yaşında yapsak dedim.1 yaşında başka aşılar olduğu için o ay yapılmaz 13.ayda yapılır ama ozamana kadar çocuk parklara falan çok gidecek birsuru insanla temas kuracak ve korumasız olacak 9.aydan simdi korunmaya başladın dedi.bende cok mantıklı dedim.heryer Suriyeli dolu yaptırdık bugün.imkaniniz varsa yaptırın canlar.166 TL.doktor birsuru daha açıklama yaptı bu aşı ile ilgili.
 
Ben yaptirdim ama asi karsiti olanlarda olunca rabbimize emanet ediyoruz onlari her zaman korusun insallah ... ecmain
 
Sorma hem de nasıl gezdim ayaklarım su topladı 17 günde anca 2 gün çıkmamışızdır

Senin adına çok sevindim ama o kadar gezerken yavruların uykusu noldu ? Ben bu konudan çok muzdaribim. En ufacık mekan değişikliği sil baştan bozuyor zaten çok düzgün olmayan düzenimizi.. karavana gelince en geç 6 da ayakta sabah, şimdi uyudu kucağımda .. diş çıktıktan sonra çok köTü oldu uyku işi, ateşlenince dişten eşim bikaç defa salladı çok kolay uyudu ama ben de istemiyorum alışmasını.. bizim odamızda yatıyordu evde, yatağımıza da alıştı sabaha karşı gelmeye.. odasının siparişini verdik, bayramdan sonra Alman mürebbiye geliyor diyorum Denize.. emdiği sürece memede uyumasını engelleyemem, engellemekte istemiyorum ama sonra bana bağımlı olmasın uyumak için zaten artık her zaman memede de uyuyamıyor. Sen iki bebeği nasıl uyutuyorsun?
Bir de süt için boşuna kendini üzüyorsun bence.. az çok almıyorlar mı hala anne sütü, bağışıklığı için yeterli bence.. şu anda bu kadar hareketlilerken ve oyun isterlerken nasıl sağacaksın saat başı? Asıl önemli dönemi atlattık, bundan sonrası uzatmalara girer, alırsa kar ama almazsa da zarar değil bana göre..
 
Bebek arabasında uyumayı seviyorlar daha kolay uyudular o iyi oldu hiç bunalmadım ama gece uykuları sekteye uğradı misafir gelince uyumak istemediler. Artık çok yorucu uyutmak tek başıma çok zorlanıyorum. Benim kız da emerek uyuyor okul açılınca ne olacak bakalım zorlanacaklar kesin.
En azından denemedim demem ya pompa işini düşünüyorum hatta ikinci el mi alsam vakit az sonuçta
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…