- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.001
Banda olmustu canim kanamam falan olmadi smdi normal usuttukde mi oldu acaba
Valla olabilir canım çok dikkat etmiyorum üşütmüş olabilirim inşallah başka bişey değildir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banda olmustu canim kanamam falan olmadi smdi normal usuttukde mi oldu acaba
Hoşbuldum canım sagolAmin canım hoşgeldin aramıza
Bende varım sonlardaa benimde 13 yaşında bi oğlum hiçbir şey hatırlamıyorumOh çok güzel benim gibi kasım sonu AB'leri gelmeye başladı baştakilerle aramızda bir ay var nerdeyse gerçi bu bizim için iyi bişey
Sizden duyduklarımız işimize yarayacak gerçi benim 7 yaşında oğlum var ama unuttum herşeyi
Hyr ben dha doktoruma gtmedim csnım ay sonuna dgru gtcem :) haberleselim o zmn kım gorırse yazsınnnBenim bir de adet sancisi gibi bi sanci oluyor tatlim ikisi birden olunca çok agriyor. Bu arada gunlerimiz ayniymis keseyi falan gördün mü
Bende sonlardayım kızlaar:) benim de bir kızım var 1buçuk yaşındaBende varım sonlardaa benimde 13 yaşında bi oğlum hiçbir şey hatırlamıyorum
Seninki çok küçük muş ama ne güzel beraber büyürler Allah bagislasin evlatlarimizi :) benim bata 2 gün kaldı yarın test yaptircam bakalım ne durumdaBende sonlardayım kızlaar:) benim de bir kızım var 1buçuk yaşında
Canim benim cuma degerim 3230 cikti. Daha önce düşük yaptigim için bi gideyim nolur nolmaz dedim minicik bi kese gördü haftaya tekrar gel dedi ama ben ayin 1inde gitcem tekrar haberleselim iyi olurHyr ben dha doktoruma gtmedim csnım ay sonuna dgru gtcem :) haberleselim o zmn kım gorırse yazsınnn
2 günde bir %80 yükselmesi değer.senin değerin %100 sen bile fazla artmis.bence gayet guzelCuma günü 13.81 çıkan testim bugün 47.43 çıktı doktorumada ulaşamadım daha sizce nasıl kızlar? ??
Maşallah Canım çok iyi ablalık yapar kızın inşaallah.. Sen ne zaman öğrendin ben geçen hafta salı değerim 19 duBende varım sonlardaa benimde 13 yaşında bi oğlum hiçbir şey hatırlamıyorum
Aaa biz senle aynıyız son adet tarihin 21 şubat mı benim öyle çünkü geçen salı 19 la öğrendim hamile olduğumu perşembe 36 olmuş %90 artmış iyi dedi doktor bir daha da yaptırmadımama evde hala test yapıyorum bu sabah baya koyulaşmıştıBende sonlardayım kızlaar:) benim de bir kızım var 1buçuk yaşında
Amin canım evet beraber büyüyecekler inşaallah çok da severim böylesini :) hayırlısı Allah gönlüne göre versinSeninki çok küçük muş ama ne güzel beraber büyürler Allah bagislasin evlatlarimizi :) benim bata 2 gün kaldı yarın test yaptircam bakalım ne durumda
Evet canım 21 şubat sat. Ben bugün öğrendim canım idrar testiye. Doktora cuma gibi gitmeyi düşünüyorum inşallahAaa biz senle aynıyız son adet tarihin 21 şubat mı benim öyle çünkü geçen salı 19 la öğrendim hamile olduğumu perşembe 36 olmuş %90 artmış iyi dedi doktor bir daha da yaptırmadımama evde hala test yapıyorum bu sabah baya koyulaşmıştı
bat 1 gun gecti 1000.0 2 gun sonra tekrar bthcg 3544.5 di nerdeyse 4 kati yukselmisdi ama kese goremedi doktorum 4 gun sonra gittim kesem 5.mm di bir hafta sonra gittim 2 kese goruldu bugun sata gore 7+0 haftalik sali gunu kalp atisi icin gidecegim doktorum 28 martta cagirdi ama merak ediyorum meleklerimi
Doktor bana çok güldü zaten sen ne ara öğrendin diye aslında adet gecikmesi bu günlerde olacaktı ama ben erken davranmışım perşembe iki kan testiyle gittim kızım biz bunu ancak tüp bebekte bukadar erken öğreniyoruz dediEvet canım 21 şubat sat. Ben bugün öğrendim canım idrar testiye. Doktora cuma gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah
Ne zaman duydunMerhaba hanımlar 6+6günlük hamileyim kalp atışınıda duydum.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsin
Hehe insan çok isteyince bir an önce öğrenmek istiyor birşey var mı ben biraz ağırdan alıcam galiba bu sefer bilgilerim de taze:)Doktor bana çok güldü zaten sen ne ara öğrendin diye aslında adet gecikmesi bu günlerde olacaktı ama ben erken davranmışım perşembe iki kan testiyle gittim kızım biz bunu ancak tüp bebekte bukadar erken öğreniyoruz dedi
Meraba canm, ben gebe kalmadan önce takip ediyordum normalden düşük çıkıyordu hemşire kuzenim bu senin nırml tansiyon değerin olduğunu söyledi.. Baş dönmm vardı en son tomografi çekildim vertigo çıktı çok şükr ilaç aldım baş dönmesi yaşamadım,, sonrada ben hep başım dönmemesine rağmen tansiyonum 9-5 çıkardı,,, hep bilmeden tuzlu ayran içerdim tuzlu leblebi çok şükr geçti şimdi,, ama benm bu düşük tansiyonum Can'ımı sıkıyor sezaryen olursam aksi bi durum olmasından korkuyrm.