2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Kızlar bende arada kayısı kurusu yiyorum kabızlık olmuyo mide bulantısından yağ içemiyorum. Ama gaz bendede var ayaklarım üşüyo diye kalın çorap giyiyorum ama hala gaz sorununu çözemedim

Canım ben yağ kullanıyorum.ama direk icmiyorum. Sabah kahvaltıda zeytin sosu yapıp ekmek baniyorum. Limon zeytinyağı pulbiber kekik. Yemesi kesinlikle çok kolay.
 
tutamıyorum kendimi ya sürekli her şey olabilir diye düşünmeye çalışıyodum ama iki kat olmadığını görünce delirdim resmen elim ayağım boşaldı çok korkuyorum
 
Kizlar 10 martta 112 cikmisti sonucum bugun 684 ben mi yanlis hesapliyorum cok mu dusuk

Dogru hesapliyorsun canım 890 civarı olmalıydı. Kız bebeklerde değer yüksek çıkıyor erkek bebeklerde düşük çıkıyor demişti ben doktorum. (benim değer de 2 günde 2 katının üstüne çıkmıştı )
Ama sana şöyle bi örnek vereyim kuzenim ikiz kızlara hamileyken, üç günde iki katını hiç görmemiş değer olarak. Ama 3 aylık oldu minik kızları sapasağlam. Dert etme yani.
 
tutamıyorum kendimi ya sürekli her şey olabilir diye düşünmeye çalışıyodum ama iki kat olmadığını görünce delirdim resmen elim ayağım boşaldı çok korkuyorum
Canım bak çok sıkıntı edersen kasıklarında ağrı başlar ortada bişey yokken sıkıntıyla çağırma biraz rahat ol Allaha bırak o herşeyi yoluna koyar.
 

Allah yardımcımız olsun kuzum. Benimde işim masa başı. Doktor stres odaklıda olabilir dedi. O yüzden stres yapmamız gerekiyor. Allah inşallah kucağımıza almamızı nasip edecek minişleri
 
Canım bak çok sıkıntı edersen kasıklarında ağrı başlar ortada bişey yokken sıkıntıyla çağırma biraz rahat ol Allaha bırak o herşeyi yoluna koyar.
Ya arkadaşlar birde ben öğrendiğimde sağlık ocağına 1 kere test yaptırdım 350 çıktı sonra 3 hafta sonraya doktordan randevu aldım Allah'a şükür kalp atışı kese gördük. Bence sık sık kan testi yaptırıp kendinizi yıpratmaya. Allah'a bırakın. Zaten kötü bişey olcaksa biz engelleyemeyiz tevekkül lazım biraz. Bakın doktora gitmeyin demiyorum kimse başka yerlere çekmesin tabiki kontrollere gidin ama bazı arkadaşlar 2 günde bir acile gidip test yapıyor psikolojinize yazık kızlar bebişler mutlu stressiz pozitif annelere ihtiyaç duyar. Allah hepinize sağlıklı mutlu hamilelikle tatlı bebişler versin.
 
canım ağlama krizine girdim resmen çok kötü oldum
Canım benim reglime 2 gün kala 78di, üç gün sonra 138 oldu, iki katı dilan değildi yani. Ben hiç telaş yapmadım, hala da tekrar bakmadım kan değerime paranoya yapıp, sağlıklı ise bile sağlımızla oynamak istemiyorum, nolur sende sakin ol, hiçbişey olmayacak inan buna
 
Aynen canım ben de kese görebileceğim tarihe kadar kan testi yaptırmıycam, boşu boşuna kendime bunu dert etmek istemiyorum.
 
Canim ya bende bahsettim bugun kortizondur sigarayi birakmaktir 13 kilo aldim suan 71 kiloyum 1.70 boyum bundan 6 ay once 57 kiloydum. ama dert etmiyorum.ilk hamileligim ve ben doyasiya tadini cikartacagim kilo falan dusunmeyecegim. Veririm dogumdan sonra diyet spor hallolur. Bebegimi kilo icin uzemem. Inan hic bulantim yok aksine cok istahliyim. 1 kilo almisim bile :) dert etme keyfini cikart.
 
Cok tesekkur ederim canim yorumun icin toparlayamiyorum kendimi bi türlü
 
Canim benim cok tesekkur ederim haklisin aslinda ben de biraz fazla buyutuyorum her seyi
 
Ben kaldigim tarihi biliyorum. Cunku regl tarihlerim hep duzenliydi simdiye dek. Yumurtlama gunumun ertesi gunu iliskiye girdik. ( Yumurtanin 24 saatlik bir omru oluyormus ya) Iste Allah'in takdiri. Hatta suphelendigimden , hemen folik asit almaya baslamistim. Neyse diyecegim , bunu bilmemin bir onemi yokmus . Cunku vucut kendini her ay , adet olarak eski yumurtayi atarken, kendini yeni bir yumurtaya hazirliyor ( Folikuler faz , ovulasyon, luteal faz donemleri olarak uce ayriliyor ) Ovulasyonda, yani yumurta ve sperm birlestiginde, dollenme oluyor. Birlesmezde yumurtayi atiyor. 3. donemde ise, artik vucudumuz progesteron salgiliyor ve dollenme olduysa , bu hormon yumurtanin tutunmasini sagliyor falan. Aslinda bu bilgiler bir cok web sitesinde mevcut. Yani gebelik 9 ay 10 gun diye hesaplanirken, baslangici son adet tarihimiz baz alinarak yapiliyor. Onemli olan ne zaman likskiye girildigi degil zira herkesin adet dongusu de farkli, bazilarinin 24- 25 gunde bir , bazen 27 gunde , bazen 31 .... Insallah aciklamalarim biraz olsun yardimci olur aydinlanmana. Insan vucudunda neler oluyor merak ediyor haliyle. saglikli bir surec olsun hepimiz icin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…