Canim ben de ise başladım biberona cesaret edemedim aynı şeyleri yaşarım diye biz de kaşıkla veriyoruz is yerim evime çok yakın bazen arada kaçıp emzirme geliyorum napıyımTatlim bence ne yap yap ver meme ni agzina o cok ac oldugu da mecbur emcek.bende grip olmustum dr a gittim hemen serum bagladi parol serum .hemen eve gidip emzirebilirsin dedi. Bebegimde hafif gripti oda 1 gune iyiliesti bende .
Oo cok sanslisin tabi bebesin daha sansliymiscok.iyi .Canim ben de ise başladım biberona cesaret edemedim aynı şeyleri yaşarım diye biz de kaşıkla veriyoruz is yerim evime çok yakın bazen arada kaçıp emzirme geliyorum napıyım
Emiyo çok şükür. Günde 1-2 defa mama veriyorum istemiyo ama zorluyorum napıyım. Meme reddi için ten teması diyolar. Arada benim ki de istemiyo kafasını çeviriyo ayakta değişik pozisyonlarda emzirmeye çalışıyorum. Allah yardımcın olsunCanım emiyor mu oglun. Benim kızım 20 gundur sutu reddediyor. Sagıp biberonla veriyorum ama malesef almıyor. 6-7 saatte bir 100ml ancak içiyor. Diliyle biberonu itiyor. Kilo almayacak hatta zayıflayacak diye cok endişeliyim. Doktora gitmeye daha var. Mamayı denedim onu da almadı. Ama arastırdıgım kadarıyla bu aylarda meme reddi oluyormus. Umarım gecicidir.
Benim kizimla ayni dogum tarihleri. Bence tam doymuyor bebsiniz.bende az emzirdigimde yani sutum azaldiginda yarim saat bile uyumadan uyaniyor agliyor. Karni tok oldugundan eminsen kucagina al geyirsin.bol bol. Banyo yaptirabilirsin. Ben huzursuz oldugunda banya yaptiriyorum 2 saat uyuyor.Arkadaşlar merhaba bebeğim 28 eylül doğumlu. Kahkaha atmıyor huzursuz bir bebek . Kuvezde kaldığı için biberonla tanışık bu aya kadar çogunlukla emzşrme ile geldim günde en fazla 2 mama veriyordum. Ama artık mama arttı istemiyor memeyi uykusu olduğunda da çok ağladığından şaşırdım kaldım. Uyku düzeniniz nasıl günde kaç kez uyuması lazım. Biz hamakta sürekli sallayarak uyutuyoruz yoksa hemen uyanıyor bir yol gösterin bana.
Doymuyor mudur valla bir anlayamadım nasıl doyduğunu. 4500 doğdu şu anda 8500 3 saatte 1 120cc/150cc içiriyorum daha doğrusu sagdığım sütün üstüne ekliyorm. Bibreondan memnun ayrılmıyor aslında ama ben obez olur korkusu ile daha fazla vermiyorum. Hata mı yappıyorum ki?Benim kizimla ayni dogum tarihleri. Bence tam doymuyor bebsiniz.bende az emzirdigimde yani sutum azaldiginda yarim saat bile uyumadan uyaniyor agliyor. Karni tok oldugundan eminsen kucagina al geyirsin.bol bol. Banyo yaptirabilirsin. Ben huzursuz oldugunda banya yaptiriyorum 2 saat uyuyor.
Yan dönüyor yüzüstü dönüyor ama kolu altında kalıyor ama hep yapmıyor arada falan.kafayı kaldırmaya çalışıyor hep. Allah bağışlasın bebeişiniziBenim bebişim de 28 eylül doğumlu.sizin bebişler dönüyor mu kızlar.bizimki yan bile dönmüyor hatta dönmeye calısmıyor bile
Masallahhh fistikk masallah annesi. Cok guzel kilosu. Artik duzene girer bekliyceksin.sicak tut kilotlu corap giydir hep karin agriai filan oluyodur. Sagdigin sutu soguk vermiyosun demi ?Doymuyor mudur valla bir anlayamadım nasıl doyduğunu. 4500 doğdu şu anda 8500 3 saatte 1 120cc/150cc içiriyorum daha doğrusu sagdığım sütün üstüne ekliyorm. Bibreondan memnun ayrılmıyor aslında ama ben obez olur korkusu ile daha fazla vermiyorum. Hata mı yappıyorum ki?
Yan dönüyor yüzüstü dönüyor ama kolu altında kalıyor ama hep yapmıyor arada falan.kafayı kaldırmaya çalışıyor hep. Allah bağışlasın bebeişinizi
Her bebek farklı olurmuş ki ne zman canı isterse o zaman harekete geçer merak etmeyin yakındırMasallah bebişinizi.benimki neden dönmüyo acaba
Soğuk vermiyorum ancak 180 cc ye tamamlayıp verdim uyudu uyuyası mı vardı aç mıydı bilemedim. Obez olur mu ya bu cc de çok korkuyorum. Ek gıdaya başlıcam erkenden tadım tadım sonra bi ögün kurtarsam iyi mamadan.Masallahhh fistikk masallah annesi. Cok guzel kilosu. Artik duzene girer bekliyceksin.sicak tut kilotlu corap giydir hep karin agriai filan oluyodur. Sagdigin sutu soguk vermiyosun demi ?