- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15.gün mü başladın canım bi hemşire asıl gaz sorunu 15 günden sonra başlar demişti günleri çakışmış olabilir bikaç gün vermemeyi dene bakalım ama vermediğin gün mutlaka güneşe çıkarKızlar günaydın D vitaminine başladıktan sonra gaz problemi yaşayan oldu nu? Bebek bekleyen anneler sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.
Bn de öyle bir bağlantı kurmuştum ama sanırım pek alakası yokmuş bizde. Vermedim denedim yüne aynıydık gazlı bir bebeğim var malesef. Kullanma günü ve bebeklerin gaz problemi başlangıcı aynı günlere denk geliyor. Bir dene bakalım vermemeyi her bebiş farklı sonuçtaKızlar günaydın D vitaminine başladıktan sonra gaz problemi yaşayan oldu nu? Bebek bekleyen anneler sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.
Merhaba kızlar bizde dün Dr.daydik agrim hiç biseyim çıkmadı bebek gayet iyi su iyi Dr. 40i geçmemişti istemiyorum ama 41e kadar bekleyelim dedi hurmaya başlamıştım bol ye dedi birazda muayenede zorladı doğumu tetiklesin diye akşam biraz kanama oldu ama bebek çok hareketliydi onemsemedim gayet iyiyiz banamisin demiyo :)Ben de hiç belirti yok ya nasıl olacak çok merak ediyorum bu hafta sondur inş çok sıkıldım bu durumdan bebisimle ilgilenmek istiyorum artık
Bende senin gibiyim ama dün Dr hurma ve ilişki tavsiye etti spermler kasılmaları başlatabilir dedi birazda alttan zorladı bakalım bu gece olur inşallahkızlar bu gecede doğurmadım,ve hiç belirti yok bu çok garip ne kasık ağrısı ne başka bişey 2 gün sonra burdan takvimim bile kalkacak acaba tüm belirtiler biranda olup mu doğurcam öffff artık kucaklamak istiyorum kzımı
dün bende baya hurma yedim sıcak duş aldım ama yok.ilişkiyi denemedik daha cesaret edemedimBende senin gibiyim ama dün Dr hurma ve ilişki tavsiye etti spermler kasılmaları başlatabilir dedi birazda alttan zorladı bakalım bu gece olur inşallah
Valla sezeryandan çok korkuyorum acita acita doğurmaya raziyim aslında Dr. 35.hafta artık ilişki yok demişti dün öyle deyince akşam korktum ama sabah baktım hala dogurmamisim bugün topladım cesaretimi )dün bende baya hurma yedim sıcak duş aldım ama yok.ilişkiyi denemedik daha cesaret edemedim
Denemek lazım o zaman,en azından hızlandırır süreciValla sezeryandan çok korkuyorum acita acita doğurmaya raziyim aslında Dr. 35.hafta artık ilişki yok demişti dün öyle deyince akşam korktum ama sabah baktım hala dogurmamisim bugün topladım cesaretimi )
Ben de bekliyorum gece kasiklarda ağrım oldu ama uzun süreli değil nasıl anliycam bilemedim bacaklarıma dogru sızlama seklindeydi 39+2 olduk bugunValla sezeryandan çok korkuyorum acita acita doğurmaya raziyim aslında Dr. 35.hafta artık ilişki yok demişti dün öyle deyince akşam korktum ama sabah baktım hala dogurmamisim bugün topladım cesaretimi )
Aynı şey benimde başıma geliyor annem normal bizdede oluyordu diyor bide benim oğlum çekiyor surekli oynuyor ondanda oluyorkızlar ya ben emziremiyorum ya da bebeği tutmasını bilmiyorum. her emzirmede üstüm başım süt oluyor öyle birkaç damla da değil. resmen ıslanıyor. sizler nasıl yapıyorsunuz.yumuşak havlularda almışjm güya silmek için yine de yok ya
Canım bizde 31 gunluguz rotavirus aşısini yaptırmayı dusunuyor musun ? Ben yan etkilerinden korktum bağırsak dugumlenmesi olabiliyormuş. Biz asimizi cumartesi olmuştuk fiskirarak kusma oldu dikkat etmeni tavsiye ederim.Günaydın anneler. Biz de 31 günlük olduk bugün ve hepatit b aşısından geldik. 4230 gr kilosu 54 cm boyumuz var. 38 cm de kafa çapı çıktı. şimdilik her şey yolunda çok şükür. Aşıya gelince bacaktan yapılıyor. İlk dozu doğumda yapılmıştı zaten bugün ikinci dozu için gittik. Ağladı ama kucağa alınınca sustu. 2. Ay aşısı fenaymış ikisi bacaktan biri koldan 3 tanesi aynı anda yapılacak.
Evet dün başladık 15 günlüktü kızım. Evdeyim mecbur vereceğim ama çok sıkıntılı kızım. Gaz ilacı kullanan var mı? Ya da kullanmalıymışız ki?15.gün mü başladın canım bi hemşire asıl gaz sorunu 15 günden sonra başlar demişti günleri çakışmış olabilir bikaç gün vermemeyi dene bakalım ama vermediğin gün mutlaka güneşe çıkar
cnm memenin kahverengi kismini bebegin tutmasini sagla..eger bebek tutamiyorsa emmesinde sknti varsa dil alti bagi var mi ona bak...internetten emzirme pozisyonlarina bak..masallh sutun de bol bosa gitmesin yazikkızlar ya ben emziremiyorum ya da bebeği tutmasını bilmiyorum. her emzirmede üstüm başım süt oluyor öyle birkaç damla da değil. resmen ıslanıyor. sizler nasıl yapıyorsunuz.yumuşak havlularda almışjm güya silmek için yine de yok ya
Gaz ilaçlarına inanmıyorum ben her emzirmeden sonra bebek bacaklarını sıkmayı bırakana kadar bazen bir bazen iki kere geğirmesini sağlamak gerekiyor hatta iki meme arasında bile geceleri de dahil sırtını değil belini bezin tam bittiği noktayı hafifçe pışpışlayıp sıvazlayarak ovmak gerekiyor ihmal edilirse birikiyor çocuğa çok sıkıntı veriyor d vitamininin gaz yapacağını sanmıyorumEvet dün başladık 15 günlüktü kızım. Evdeyim mecbur vereceğim ama çok sıkıntılı kızım. Gaz ilacı kullanan var mı? Ya da kullanmalıymışız ki?
Teşekkürler önerin için Süt ve süt ürünleri yememek mi bütün enerjimi onlardan sağlıyorum ya lütfen alerjik bi durum olmasın reflünün alerjinin tek belirtisi kusmak mı nasıl teşhis konuyor acaba
Reflü yastığı almıştım zaten canım kullanıyorum yan yatırmak için almıştım ama ben pek yararı yok kusmasına yastıktayken de kusuyor umarım üşütme falandır da geçicidir reflü alerji değildir
Sağol canım umarım değildir 10 dk dik tutma işini gaz çıkarırken yapıyorum zaten o da kar etmiyor pek fışkırtıyo sayılmaz bizim kız ağız dolusu yandan boşaltıveriyor emdiği sütü bazen de kesik süt kıvamında oluyor
Anladım canım önerilerin için çok teşekkürler denemeye değer elbette...Canim 2 yastan once alerjen belirlemek icin herhangi bir test yapilamiyor. Bebeklik donemi alerjilerinde diyet duzenlemesiyle deneme yanilma ile tahmini teshis koyulabiliyor.
Benim de temel besin kaynagim sut ve yogurttur normalde ama 33 gundur -yegenlerimde gordugum genetik miras sebebiyle- bu bebekte sut, cig sebze meyve ve kuruyemis tuketmeme karari almistim. Karakteri de olabilir ama oglumdan cok farkli bir bebek buyutuyorum iyi anlamda.
Baska alternatiflerin varsa besin duzenlemesini kisa bi sure gozlemlemek icin denemeni tavsiye edebilirim. 3 gun 0 alerjenler sonra yeni bi madde eklenerek 3 gun sonra yeni bi madde eklenerek diye diye guvenli besinleri bulmak mumkun oluyor.