maşallah canım oğluşuna da sana da. kilosu tam kararında ne güzel. sağlıkla gelsin zaten doğum şekli hep son ana kadar şüpheli, önemli olan sağlıklı olması. anladığım kadarıyla nişan gelmesine rağmen erken doğum vs bir sıkıntınız da yok çok şükür. gerçi sen zaten miadını doldurmak üzeresin sanırım, yani için rahat olsun. teyzelerinden yakışıklı prense öpücüklerArkadaşlar uzun zamandir yazmıyorum ama takipteyim bizim bu sabah randevumuz vardı cumartesi günü nişanım gelmişti rahim ağzı yumuşamış ama sancılarım yok oglusum ilk defa yüzünü gösterdi. Yalnız plasenta aşağıya inmiş kısmen kapatıyormuş rahim ağzını bu zamana kadar yukarıdaydi normal doğuma engel değil şimdilik dedi çatı muayenesi yaptı o da güzel dedi. Bu da benim aylardır yüzünü göstermeyen inatçı oğlum babaya benzetti annemlerben kilo almamisim bu ay hamileliği galiba 12 kilo ile bitireceğim oglusum 2.750 gram olmuş 9 gün sonra da gene kontrolumuz var
Maalesef şu sevmediğimiz çatala çıkarıyor eliyle alttan muayene ediyor benimde nişanım geldiği için yaptı doktorum yoksa bir iki hafta sonra yapacaktı ben kendimi kastim o an benden bir tavsiye gayet rahat ol iki dakika da bitiyor zaten acı falan hissetmiyorsun biraz yurumede zorluk çektim o kadar basit bebegin de kilosu normal canımCanım ben çatı muayenesi olmadim daha.. Nasıl yapıyor anlatabilir misin ? Ben gecen hafta gittim doktora 2.300 du oğlum.
Benim doktor bebegimin kilosuna tam haftasiyla uyumlu dedi. Seninkinin masallahi var. : ) Ben çok cekiniyorum muayeneden. Bakalim nasıl olacak : )Maalesef şu sevmediğimiz çatala çıkarıyor eliyle alttan muayene ediyor benimde nişanım geldiği için yaptı doktorum yoksa bir iki hafta sonra yapacaktı ben kendimi kastim o an benden bir tavsiye gayet rahat ol iki dakika da bitiyor zaten acı falan hissetmiyorsun biraz yurumede zorluk çektim o kadar basit bebegin de kilosu normal canım
Benim erken doğum tehlikem 24 haftadan beri vardı canım su sızıntısı falan yaşamıştim şimdi de plesanta yüzünden sezeryan ihtimali üstünde de duruyor doktorum rahim ağzı zaten yumuşamış bu doğumun yakın olduğuna isaretmis bakalım 9 gün sonra belli olcak sağlıkla kucağıma alsam başka bisey istemiyorummaşallah canım oğluşuna da sana da. kilosu tam kararında ne güzel. sağlıkla gelsin zaten doğum şekli hep son ana kadar şüpheli, önemli olan sağlıklı olması. anladığım kadarıyla nişan gelmesine rağmen erken doğum vs bir sıkıntınız da yok çok şükür. gerçi sen zaten miadını doldurmak üzeresin sanırım, yani için rahat olsun. teyzelerinden yakışıklı prense öpücükler
Bende cekiniyordum aniden çatı muayenesi dedi ama korkulcak bir şey yok ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyormuşBenim doktor bebegimin kilosuna tam haftasiyla uyumlu dedi. Seninkinin masallahi var. : ) Ben çok cekiniyorum muayeneden. Bakalim nasıl olacak : )
oyyy yanaklara bakk ısırırımTeyzeler biz az önce kontrolden geldik tombik bi kız oluo sanırım kendisi 2300 gr 46 cm nst de bi sorun çıkmadı çok şükür,2 hafta sonra bi daha inşallah bakalımsonra 1 er haftaya düşcez dedi doktorumuz...
canım ben çok Ödlek biri olarak korkmuyorsam artık emin ol hiç kimse korkmamalı. en önemlisi yapmadan önce derin nefes al ver kendini rahat bırak. ne kadar rahat olursan o kadar hiçbir şey hissetmiyorsun. ilk gebeliğimde düşükten dolayı defalarca yapıldı. önemli olan rahat olman. dün yapıldı bana hiç hissetmedim bile o derece yaniCanım ben çatı muayenesi olmadim daha.. Nasıl yapıyor anlatabilir misin ? Ben gecen hafta gittim doktora 2.300 du oğlum.
Sag ol rahatlattin beni : )canım ben çok Ödlek biri olarak korkmuyorsam artık emin ol hiç kimse korkmamalı. en önemlisi yapmadan önce derin nefes al ver kendini rahat bırak. ne kadar rahat olursan o kadar hiçbir şey hissetmiyorsun. ilk gebeliğimde düşükten dolayı defalarca yapıldı. önemli olan rahat olman. dün yapıldı bana hiç hissetmedim bile o derece yani
Son kontrolumde dr bana da ayni şeyi söyledi.hamileligimin basinda 1haftaydi simdi iki haftaya cikmis bebisimin onden gitmesi.iki gun sonra bi kntrolum var.bakslim ne diycek dr.insaallah olumsuz bi durum degildir bu onden gitmelerBugun ozeldeki dr umda kontrolum vardi. Oglusum 2 hafta buyuk cikiyor. 2921 g olmusuz 34+2 deyiz normalde. Bizimki yuzunu hic gostermemisti simdiye kadar. Bugun biraz gorebildik. Yine elini kapatti ama ara ara burnunu agzini gozunu gorduk sukurnst de de asiri hareketliydi. Dr bakar bakmaz cok mu hareket etti dedi. Zaten normalde de cok hareketliyiz masallah
Son kontrolumde dr bana da ayni şeyi söyledi.hamileligimin basinda 1haftaydi simdi iki haftaya cikmis bebisimin onden gitmesi.iki gun sonra bi kntrolum var.bakslim ne diycek dr.insaallah olumsuz bi durum degildir bu onden gitmeler
Benimde 1.5 2 hafta önden gidiyor bebeğin gelişimi ama doktor erken doğum riskin yok dedi bana demekki pek etkilemiyor yarın yine gidicem bakayım bu doktorum ne dicek :) bende doktor çoook gez gez bitmiyorHaftasi onde giderken erken dogum riski oluyor mu?
Masallah çok tatlı yanaklari benim kızımda boyle tontis yanaklı doğsalardı opsek doya doya insallahTeyzeler biz az önce kontrolden geldik tombik bi kız oluo sanırım kendisi 2300 gr 46 cm nst de bi sorun çıkmadı çok şükür,2 hafta sonra bi daha inşallah bakalımsonra 1 er haftaya düşcez dedi doktorumuz...
Masallah Paşa'ya Rabbim kolaylık versin sana da Can'ım :)Arkadaşlar uzun zamandir yazmıyorum ama takipteyim bizim bu sabah randevumuz vardı cumartesi günü nişanım gelmişti rahim ağzı yumuşamış ama sancılarım yok oglusum ilk defa yüzünü gösterdi. Yalnız plasenta aşağıya inmiş kısmen kapatıyormuş rahim ağzını bu zamana kadar yukarıdaydi normal doğuma engel değil şimdilik dedi çatı muayenesi yaptı o da güzel dedi. Bu da benim aylardır yüzünü göstermeyen inatçı oğlum babaya benzetti annemlerben kilo almamisim bu ay hamileliği galiba 12 kilo ile bitireceğim oglusum 2.750 gram olmuş 9 gün sonra da gene kontrolumuz var
Oglum yaklasik 2hafta onde gidiyorduHaftasi onde giderken erken dogum riski oluyor mu?
Yok canim olmuyormus onu da sormustumHaftasi onde giderken erken dogum riski oluyor mu?
Hanımlar sizde de var mı bilmiyorum. Ama bu ara mide bulantılarım oluyor. Halbuki ilk aylarda dahi olmamıştı anlamadım sıcaklardan mı acaba yemek yemek istemiyorum tiksiniyorum bulanıyor midemnormal mı acaba bunlar bilen var mı ?
Çok teşekkür ederim canım, inan artık gözüm saatte mesaiyi bitirmeye çalışıyorum, geceleri uyumak dert, sabahları kalkıp, iş için giyinmek, saç , makyaj ayrı dert, bir de bu sıcaklarda nasıl katlanıyor sıkıntılarsinemnur Canim benim, umarim gecer bir an once agrilarin. Doktora ne zaman gideceksin peki? Yani bu durumundan oturu daha sık cagirmadi mi kontrole? Isinden dolayi pek firsat bulamiyorsun biliyorum ama elden geldigince dinlenmeye dikkat et. Artik iyice agirlastik, vucut yoruldukca agrilar kasilmalar artiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?