Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok güldüm yaa, doğru diyorsun ben unuttum bu sefer hamile kalırken patrona söylemeyi bi dahakine inşallah

Canım kanuni çok iyi bu konularda git mutlaka orası gerekeni yapacaktır ama randovu alsan daha iyi olur sefk kağıdın olsada sona bırakırlar bekletirler çok perinatolojiye randavu al bence yada gebe polikliniğine
aldım canım direk perinatolojiye alınamıyor zaten kadın doğuma aldım o yönlendiriyo sanırım pzt gidicem bakalım hayırlısı

Benim evde olur büyük ihtimalle, bende kalabalık pek istemiyorum bakalım bu kısımlara ben çok karışmıyorum annem ne derse o oluyor, hem eşimi ailesi hem de benim ailem burada olduğu için kalabalık olacağa benziyor

Çok tatlı maşallah kuzucuğa sağlıklı olsunlar da kilonun hiçbir önemi yok, şaka maka son aya geldik, temmuz ayı da bitti, ağustos ayında bakalım kaç bebiş gelecek aramıza

sağol canım ne bilim dr normalde her bebekte 3 tane damar var ama seninkinde 2tane dedi ve kanuniye sevk etti şuana kadar gelişimi normal bebeğimin pzt gidicem canım çok sağol

Canim her bebekte sagda ve solda rahmi besleyen uterin arterler ve plesenta damari olmak uzere gelisimi etkileyen 3 damar var. muhtemelen sende damarlar tam olarak vardir ama direnc dedikleri kan akiminin olmamasi yuzunden oyle ifade etmistir. Damardaki direncler fizyolojik bi probleme neden olmuyor sadece dusuk kilolu doguma sebep olur. Oglumda da vardi simdi kizimda da direnc var 2 hafta gerideyiz ama dogunca kilo alir artik diyorum. Miadini tamamlamasi ve 2 kiloyu tamamlamasi yeterli su anda bizim icin.

Sendeki durum tam olarak bu mudur bilmiyorum ama eger buysa endiselenme. Protein agirlikli beslen dinlen kilo alimini desteklemeye calis. Yapabilecegimiz baska bisi de yok zaten

Maşallah canım, boyu da kilosu da çok güzel sağlıkla kavuşalım inşallah kuzucuklara

Bendede ayrıntılıda dr söyledi canım zaten şuana kadar gelişimide normal ben bebekte bi problem görmüyorum dedi ama rapor yazıcam araştırma hastanesine git dedi protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum canım çalışıyorum bide elimden geldiğince dikkat ediyorum hayırlısı artık sağlıklı bi şekilde doğsunlarda kilo alır zaten yeterki başka problem olmasın canım

Benim ailem de eşimin ailesi de doğuma gelecekler, ne kadar süre kalacaklar bilemiyorum, ben de eşim de yalnız kalmaya alışmışız, kalabalıkta yoruluyoruz biz. Bencillik mi ediyoruz, ihtiyacımız olur mu diye de düşünüyorum ama öteki türlü de yardımdan çok kalabalık beni daha çok yoruyor. Eşim " doğum olsun, biz hastaneden çıkalım ,evde sen kendine gel, birkaç gün bebekle birbirinize alışın, öyle söyleyelim" diyor, bana göre gayet mantıklı annem de 2 güne bir arıyor, "nasılsın, doktor bir şey dedi mi, günü belli mi" diye? görümcem de 24 haftalık hamile, kayınvalidem şimdi onunla ilgileniyor, hemen gelme taraftarı değil ama doğuma mecburen gelinecek, nasıl olacak bilemiyorum

ya kızlar afedersiniz bazen iç çamaşırımda az bişey su gıbi ıslaklık oluyor. acaba ter mi yoksa suyum olabilir mi. bide beyaz bazen açık sarı akıntı oluyor mu sizlerde de ?

valla canım ben uzaktayım yanımda olmasını istediğim bir annem bir de kardeşim keşke mümkün olsa ama dediğin gibi kalabalık da ayrı stres. zaten doğumdan çıkıyorsun rahat olmak ister insan. birde böyle durumlarda ne kadar az kişi konuşursa o kadar çabuk atlatırsın. stresin az olur sütün gelir.annen olsun bence yanında o yeter.o gün hastane de bir tane hamile vardı annesi beline masaj yapıyordu. nasıl ağladım anlatamam. anam olaydı kardeşim olaydı dedim.

Kizlar dün doktora gittim bizim bebis 2 kilo olmus bana az geldi ya kizimi hic hatırlamıyorum cunku 30 . Haftada 1500 du 1 ayda 500 gram az mi sizce
ya canın benim tam net ölçüm değil bunlar. 33+6 da gittiğimde 2650 dedi. 34+0 da gittiğimde 2340 dedi. arada yüzde onbeş lik fark oynuyor. bu ay zaten çok alacak haftada 200 gr yaklaşık. bu ay iyi beslen kendini toparlar. canını sıkma

Kızlar benim eşim yanımda değil ailemde kalıyorum maalesef hatta eşim doğumda da yanımda olamayacak doğumdan 1-2 gün sonra ancak gelebilecek. O süreç şimdiden gözümde büyüyor sonrasında da 10 gün kalıp gidecek biz 40i çıkana kadar burada kalacağız mevlud okutup öyle döneceğim evime. Bu arada kv tutturdu bursaya da getir akrabalar bebeği gorsun yarı kırkı çıkınca diye. Sizce 20 günlük bebekle otobüs yolculugu olur mu ? Hiç gitmek istemiyorum ufacık bebekle zor olacak gibi geliyor. Sanki doğumdan sonra ne kadar az insani görürsem o kadar iyi gibi geliyor.

Kizlar dün doktora gittim bizim bebis 2 kilo olmus bana az geldi ya kizimi hic hatırlamıyorum cunku 30 . Haftada 1500 du 1 ayda 500 gram az mi sizce
Benimki de 1 ayda 600 gram almış 35 haftada 2300ü gördü. Doktor gayet iyi dedi hatta bu şekilde yavaş kilo alması istediğimiz bir şey dedi.

Şimdiden düşünme bunları canım. Ben de eşimden ayrıyım, hatta bu sabah İsrail'e uğurladım. Doğuma yetişeceği de belli değil. Çok kafaya takmıştım ama kendini üzmekten başka bir şeye yaramayacak inan. Bebeğinin sağlığını mutluluğunu düşün, onlarla da onlarsız da bir şekilde doğacaklar. Otobüs yolculuğu da kaç saat sürecek sana bilmiyorum ama uzunsa 20 günlükken riske atma derim. Ben de ilk ay İstanbul' a taşınacağım ama uçakla yolculuk yapacağız. Senin de o ihtimalin varsa güzel olur.

Ben de eşime aynı şeyi teklif ettim ama zılgıtı yedim. Sülalenin ilk torununun ilk çocuğu, herkes çok hevesli. Bence çok kalmazlar, kalabalık ortamda bunalan çok olur çünkü genelde annelere kadar düşer. Ben sadece doğum başladığı anda hastaneye akın etmemeleri taraftarıyım ya da doğumdan bir-iki hafta önce gelmelerini istemiyorum. Kendi annem de buna dahil. Herkes bir beklenti içine giriyor çünkü ve bu kasılmaları ciddi anlamda etkiliyor. Eşime yurtdışında haber versem doğum başlıyor diye eminim herkese bir anda yayılacak. Kız kardeşim psikolojik danışman, çok okuyor şu aralar prenatal dönem psikolojisini. "Bence evde birlikte kasılmaları atlatıp hastaneye vardıktan sonra doktorunla görüşelim tahmini 1-2 saate doğurursun derse haber verelim ailelere" dedi. Bana mantıklı geldi ama eşim de bu haber verileceklere dahil oluyor, o kısmında kararsız kaldım. Çünkü kendi ailesine söylemese bile yurtdışından gizlice izmire gelmesi, hele istanbuldan ailesine söylemeden gelmesi garip karşılanabilir. Biraz durumlar karışık ama hayırlısı diyeceğiz artık bekleyip görmekten başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…