Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Haklısın. Zaten bu sancılar kesin stresten, üzüntüden oldu. Artık başka şeyleri takmamam lazım. Kuvöze girmesin de, diğer şeyler hallolur.

Benim gozumden kaçmış canım :) iyi olmana sevindim. Minik prens iyi olsun da varsın hareketli olsun annesi dayanacak artık :) :)

Bnm de tüp bebiş doktorum normal yapabilirsin sıkıntı yok dedi ben düşünmüyorum normal ama yapmamak için bir sebep değil tüp bebek olması cok haklısın

Baya toparladı canım daha iyiyim çok teşekkürler sorduğun için. Aynen doktor da ben yolda doğurursun sanmıştım ama iyi dayanmış sana bebeğin dedi.

Benim gozumden kaçmış canım :) iyi olmana sevindim. Minik prens iyi olsun da varsın hareketli olsun annesi dayanacak artık :) :)

Hepimizinkine sağlık ve zamanında doğum diliyorum
Bu hafta o kadar hantallaştım ki
30. haftadan sonra herşey daha zor geliyor hamişlere
Bardağı tezgahtan alıp makinaya koymak bile zor geliyor bana.
Bak göreceksin bir anda acaip bir enerji gelecek çok çılgın işler yapacaksın, 2 gün sonra kolunu kaldırsan yorulmuş hissedeceksin. Ne tuhaf

Ehe ağıza bak
Sanırım topiğin en çirozları seninki ve benimki 2800-3200 arası dedi benimkinede.
Sağlığı önemli kilo doğuncada alır zaten eppek veririz ellerine
Şanslısın deli gibi horon tepmiyor

Ehe ağıza bak
Sanırım topiğin en çirozları seninki ve benimki 2800-3200 arası dedi benimkinede.
Sağlığı önemli kilo doğuncada alır zaten eppek veririz ellerine
Şanslısın deli gibi horon tepmiyor
Ben çok sevindim minyon olacağına zira doğamazdı fazla kiloyla. Evhamlar kraliçesi annem de sağolsun kaç gündür "karnın düştü bu çocuk kilo aldı sığamıyor çıkacak kesin bak görürsün" diye diye ömrümü yedi. Doktor büyük bir ihtimalle miyadını dolduracak gibi, erken doğum gözükmüyor dedi. Şimdi vitaminsiz kaldığmı düşünüyor annem.

Gunaydin mutlu hafta sonlari olsun insallah bebislerlekizlar bebeginizi hickirik tutuyor mu?bizi gunde 2 defa hickirik tutuyorsizlerde durum nasil?
Günaydın canm, benim kız da günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor bende bu kadar olması normal mi acaba diye biraz araştırdım, ciğerleri gelişiyormuş sağlıklı olsunlarda

Gunaydin mutlu hafta sonlari olsun insallah bebislerlekizlar bebeginizi hickirik tutuyor mu?bizi gunde 2 defa hickirik tutuyorsizlerde durum nasil?
Günaydın cnm Benm bebeğimi sürekli hıçkırık tutuyor emme refleksine alışırken olurmuş öyle okudum. Hıçkırığında kafasının yeri belli oluyor en gĞzel yanı o kafasını seviyorum oğlusun

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum belki aranızda bilen vardır benim bebeğimin göbek kordonunda iki damar olduğunu söyledi dr ve araştırmaya yönlendirdi böyle bi durumla karşılaşan varmı erken doğum vs deniryor gelişme geriliği oluyormuş son aylarda bilginiz varmı yardımcı olun arkadaşlar

Ewt bebisin kafasi belli oluyor ve tam isirmalik oluyorlar ya.benimde arastrdgm kadariyla emme ve ciger gelisiminden soz ediyorlar.Kiyamam ama ya onlara

Günaydın canm, benim kız da günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor bende bu kadar olması normal mi acaba diye biraz araştırdım, ciğerleri gelişiyormuş sağlıklı olsunlarda
Amin sagliklada kucagimiza aliriz insallahCigerleri ve emme refleksi gelisiyormus.Oglum hickirdikca benim icim gidiyor ya.

Günaydın biz bugun kızımızı gördük :) sağ böbreğinde biraz buyume vardı sukur duZelmis. 33+3 kilomuz 2300gr, boyu da 47 cm olmuş
Bizde doktor teyzemizi bekliyoruz. Baska bir bebis dunyaya geliyormus onun icin hastaneye gitmis. Darisi dogru zamanda bize insallah

Canım hıçkırdığını kalp atışı gibi seri pıt pıtlarından mı anlıyoruz? Eğer öyleyse bizde günde 1 2 sefer en az bir kaç dakkika sürecek şekilde hıçkırıyoruz. Bizimki yeni yeni günde bir kaç kez sanırım ayaklarını çıkartıyor bende yavaş yavaş okşuyorum sonra geri çekiliyor. Çok sevimliler yaa

olbey arkadaşımızın damarlarda direnç vardı. Etiketi görünce bakacaktır. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…