Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah bebişlerimize.bizimkide sürekli hıçkırıyor doktorumuz normal dedi.kızlar bizde dün akşam kontrolden geldik.kızımız iyi çok şükür 35+4 olduk.kilomuz 2900 boyumuz 50 cm olmuş.nst ye bağlandık herşey normal cikti sancı yok.bakalım haftaya doktor çatı muaynesi yapcak doğum şekline karar vercek normal istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.

Gunaydin mutlu hafta sonlari olsun insallah bebislerlekizlar bebeginizi hickirik tutuyor mu?bizi gunde 2 defa hickirik tutuyorsizlerde durum nasil?

Dün aralıksız 8-9 dk sürdü
Benim kalp dinleme cihazını dayadım karnıma, gulunk gulunk diye ses çıkarıyor. Bazen 2 bazen 3-4 defa oluyor bu. Çok eğlenceli

Benim her iki damarda da vardı bebe aspirin yazdı doktorum 32. Hafta ya kadar kullandım bebegin kilosu haftasına göre ilerideydi hatta 30+4 te 2 kiloydu endişelen me :)

Benim her iki damarda da vardı bebe aspirin yazdı doktorum 32. Hafta ya kadar kullandım bebegin kilosu haftasına göre ilerideydi hatta 30+4 te 2 kiloydu endişelen me :)
sağol canım ne bilim dr normalde her bebekte 3 tane damar var ama seninkinde 2tane dedi ve kanuniye sevk etti şuana kadar gelişimi normal bebeğimin pzt gidicem canım çok sağol

Ayy canım zaman yaklaştıkça hem agirlasiyoruz hem de sabirsizlaniyoruz ondan bence boyle hissetmelerimiz. Esim bile her gece ruyasinda bebegin dogdugunu görüyormuş. Napim sabırsızlanıyorum diyor ki benim esim dunyanin en sakin insanidir :) saglikla gelsinler dunyaya insallah evimizin neseleri

Evet kalp atışı gibi belli bir süre hissediyorum sonra geçiyor, son zamanlarda hareketleri çok keskin dokunduğum zaman çok net hissediliyor başı, poposu, ayakları her yerini seviyorum, daha görmeden nasıl bir sevgi dimi Allahım bize onları sağ salim kavuştursun

Maşallah doğuma da pek bişey kalmamış, kilosu boyu baya güzel çıkmış çatı muayenesi için erken değil mi ben 37. Haftalarda olur diye düşünüyordum. Bence normal doğumdan korkma benim de ilk hamileliğim ama en güzel ve sağlıklısı normal doğum, bebişine kavuşacağını düşün kendini kasarsan doğumda zor olur sen rahat ol bebekler ne yapacağını gayet iyi biliyor

DIPTISDIPTIS Y yapayalniz1 ayyy kızlar ya bende bu 34 hafta diye başladığımdan beri feci tembellestim. Hiç halim yok. Yatak ve tuvalet disinda bir yer kullanmak istemiyorum. Cezaevinde şafak sayar gibiyim.pazartesi ağustosa girdik mi psikolojik olarak daha rahat olacam heralde.sağlıkla ve mutlu kalin

sağol canım ne bilim dr normalde her bebekte 3 tane damar var ama seninkinde 2tane dedi ve kanuniye sevk etti şuana kadar gelişimi normal bebeğimin pzt gidicem canım çok sağol
Canım kanuni çok iyi bu konularda git mutlaka orası gerekeni yapacaktır ama randovu alsan daha iyi olur sefk kağıdın olsada sona bırakırlar bekletirler çok perinatolojiye randavu al bence yada gebe polikliniğine

Canim zaman azaldikca bidiklar buyudukce biz zorlanicaz maalesef insallah 40 haftayi beklemeden 38de sağlıkla gelirler :)

Evet canım aslında benim ikinci doğum ilk doğumu geçen yıl yaptım 6 aylık bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptirdilar.sancısı çok kötüydü.ama doğum kolaydı.ama şimdi kısmetse olursa iri bir bebek doguracam.sanırım ondan tereddüt ediyorum.aslında bizim doktorda 37.hafta demişti çatı muaynesi.haftaya perşembe kontröl 36+4 olcam yani 37.haftanın icind3 olcam ondan haftaya yapar diye düşündüm.

Allah bir daha yaşatmasın, yavrunu sağlıkla al kucağına, bende iri olacak diye endişe ediyorum belki biraz erken gelirse37-38.bhaftalarda nırmal doğurabilirim diyorum, ama 4e yakın olursa bana doktorum Allah korusun omuz çıkıklığı olabilir dedi, ondan 3,5 kilolarda gelirde bende normal doğururm inş diyorum

Zaten evleneceğimiz tarihi neden kendi başımıza karar veriyoruz ki, patronlarımıza, işverenlerimize sormalıyızavukat arkadaşımın şefi de hamile kalma listesi yapmış, "hepinizin aynı anda evleneceği tuttu, yarın bir gün patır patır doğurmaya başlarsınız, peşinen söyleyim sırayla" demiş, " zaten çalışanların yatak odası direkt patronların yönetmesi gereken bir yer.

Haklısın canım. Ben evde mevlüt yapmayacağım sanırım, kırkında eşime cami çıkışında lokum-çikolata filan dağıttıracağım, kendi aramızda, evde duası okunur ama kalabalık bir mevlüt olmayacak.

İnş bizim için ve bebek için nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…