Gunaydin mutlu hafta sonlari olsun insallah bebislerlekizlar bebeginizi hickirik tutuyor mu?bizi gunde 2 defa hickirik tutuyor sizlerde durum nasil?
sağol canım teşekkür ederim@olbey arkadaşımızın damarlarda direnç vardı. Etiketi görünce bakacaktır. Geçmiş olsun
Ewt cnm cok eglenceli ve tam yenmelik oluyorlarDün aralıksız 8-9 dk sürdü
Benim kalp dinleme cihazını dayadım karnıma, gulunk gulunk diye ses çıkarıyor. Bazen 2 bazen 3-4 defa oluyor bu. Çok eğlenceli
Hayırlı haberler al insallah Can'ım :)Bizde doktor teyzemizi bekliyoruz. Baska bir bebis dunyaya geliyormus onun icin hastaneye gitmis. Darisi dogru zamanda bize insallah
ooo maaşallah ideal kiloda ve sanki uzun boylu olucak bebişGünaydın biz bugun kızımızı gördük :) sağ böbreğinde biraz buyume vardı sukur duZelmis. 33+3 kilomuz 2300gr, boyu da 47 cm olmuş
Benim her iki damarda da vardı bebe aspirin yazdı doktorum 32. Hafta ya kadar kullandım bebegin kilosu haftasına göre ilerideydi hatta 30+4 te 2 kiloydu endişelen me :)merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum belki aranızda bilen vardır benim bebeğimin göbek kordonunda iki damar olduğunu söyledi dr ve araştırmaya yönlendirdi böyle bi durumla karşılaşan varmı erken doğum vs deniryor gelişme geriliği oluyormuş son aylarda bilginiz varmı yardımcı olun arkadaşlar
sağol canım ne bilim dr normalde her bebekte 3 tane damar var ama seninkinde 2tane dedi ve kanuniye sevk ettiBenim her iki damarda da vardı bebe aspirin yazdı doktorum 32. Hafta ya kadar kullandım bebegin kilosu haftasına göre ilerideydi hatta 30+4 te 2 kiloydu endişelen me :)
Hepimizinkine sağlık ve zamanında doğum diliyorum
Bu hafta o kadar hantallaştım ki
30. haftadan sonra herşey daha zor geliyor hamişlere
Bardağı tezgahtan alıp makinaya koymak bile zor geliyor bana.
Bak göreceksin bir anda acaip bir enerji gelecek çok çılgın işler yapacaksın, 2 gün sonra kolunu kaldırsan yorulmuş hissedeceksin.Ne tuhaf
Gözün aydın canımGünaydın biz bugun kızımızı gördük :) sağ böbreğinde biraz buyume vardı sukur duZelmis. 33+3 kilomuz 2300gr, boyu da 47 cm olmuş
Evet kalp atışı gibi belli bir süre hissediyorum sonra geçiyor, son zamanlarda hareketleri çok keskin dokunduğum zaman çok net hissediliyor başı, poposu, ayakları her yerini seviyorum, daha görmeden nasıl bir sevgi dimiCanım hıçkırdığını kalp atışı gibi seri pıt pıtlarından mı anlıyoruz? Eğer öyleyse bizde günde 1 2 sefer en az bir kaç dakkika sürecek şekilde hıçkırıyoruz. Bizimki yeni yeni günde bir kaç kez sanırım ayaklarını çıkartıyor bende yavaş yavaş okşuyorum sonra geri çekiliyor. Çok sevimliler yaa
Maşallah doğuma da pek bişey kalmamış, kilosu boyu baya güzel çıkmışMaşallah bebişlerimize.bizimkide sürekli hıçkırıyor doktorumuz normal dedi.kızlar bizde dün akşam kontrolden geldik.kızımız iyi çok şükür 35+4 olduk.kilomuz 2900 boyumuz 50 cm olmuş.nst ye bağlandık herşey normal cikti sancı yok.bakalım haftaya doktor çatı muaynesi yapcak doğum şekline karar vercek normal istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.
Canım kanuni çok iyi bu konularda git mutlaka orası gerekeni yapacaktır ama randovu alsan daha iyi olur sefk kağıdın olsada sona bırakırlar bekletirler çok perinatolojiye randavu al bence yada gebe polikliniğinesağol canım ne bilim dr normalde her bebekte 3 tane damar var ama seninkinde 2tane dedi ve kanuniye sevk ettişuana kadar gelişimi normal bebeğimin pzt gidicem canım çok sağol
DIPTISDIPTIS Y yapayalniz1 ayyy kızlar ya bende bu 34 hafta diye başladığımdan beri feci tembellestim. Hiç halim yok. Yatak ve tuvalet disinda bir yer kullanmak istemiyorum. Cezaevinde şafak sayar gibiyim.pazartesi ağustosa girdik mi psikolojik olarak daha rahat olacam heralde.sağlıkla ve mutlu kalin
Evet canım aslında benim ikinci doğum ilk doğumu geçen yıl yaptım 6 aylık bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptirdilar.sancısı çok kötüydü.ama doğum kolaydı.ama şimdi kısmetse olursa iri bir bebek doguracam.sanırım ondan tereddüt ediyorum.aslında bizim doktorda 37.hafta demişti çatı muaynesi.haftaya perşembe kontröl 36+4 olcam yani 37.haftanın icind3 olcam ondan haftaya yapar diye düşündüm.Maşallah doğuma da pek bişey kalmamış, kilosu boyu baya güzel çıkmışçatı muayenesi için erken değil mi ben 37. Haftalarda olur diye düşünüyordum. Bence normal doğumdan korkma benim de ilk hamileliğim ama en güzel ve sağlıklısı normal doğum, bebişine kavuşacağını düşün kendini kasarsan doğumda zor olur sen rahat ol bebekler ne yapacağını gayet iyi biliyor
Allah bir daha yaşatmasın, yavrunu sağlıkla al kucağına, bende iri olacak diye endişe ediyorum belki biraz erken gelirse37-38.bhaftalarda nırmal doğurabilirim diyorum, ama 4e yakın olursa bana doktorum Allah korusun omuz çıkıklığı olabilir dedi, ondan 3,5 kilolarda gelirde bende normal doğururm inş diyorumEvet canım aslında benim ikinci doğum ilk doğumu geçen yıl yaptım 6 aylık bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptirdilar.sancısı çok kötüydü.ama doğum kolaydı.ama şimdi kısmetse olursa iri bir bebek doguracam.sanırım ondan tereddüt ediyorum.aslında bizim doktorda 37.hafta demişti çatı muaynesi.haftaya perşembe kontröl 36+4 olcam yani 37.haftanın icind3 olcam ondan haftaya yapar diye düşündüm.
Zaten evleneceğimiz tarihi neden kendi başımıza karar veriyoruz ki, patronlarımıza, işverenlerimize sormalıyızYaa bu kadar olur, düğün öncesi pek bi bunalmışsın, bende düğünden bir hafta öncesi için izin alayım dedim bölüm başkanımız daha sonraya yapamadın mı düğününü demişti yaabalayından döndüğümde de yüksek lisans tezim için savunmaya girmiştim alışkınız demek böyle şeylere aslında çalıştığım günler yoruluyorum ama eğer kendimi kötü hissediyorsam işe gitmiyorum en azından böyle bir şeçeneğimin olması iyi oluyor, herşey yavrucuklarımız için
Haklısın canım. Ben evde mevlüt yapmayacağım sanırım, kırkında eşime cami çıkışında lokum-çikolata filan dağıttıracağım, kendi aramızda, evde duası okunur ama kalabalık bir mevlüt olmayacak.Canm yeni bir şehirde olmak değil aslında artık sitelerde apartmanlarda ben pek komşuluk görmüyorum, doğduğumdan beri aynı şehirdeyim ama apartmanda kimseyle gidiş gelişimiz yok sadece asansörde selamlaşıyoruz o kadar, bende bebek mevlütü yapacağım aprtmandakilere söylemek gerekir mi diye düşünüyorum
İnş bizim için ve bebek için nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun inş.Allah bir daha yaşatmasın, yavrunu sağlıkla al kucağına, bende iri olacak diye endişe ediyorum belki biraz erken gelirse37-38.bhaftalarda nırmal doğurabilirim diyorum, ama 4e yakın olursa bana doktorum Allah korusun omuz çıkıklığı olabilir dedi, ondan 3,5 kilolarda gelirde bende normal doğururm inş diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?