Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canımmmerhaba bende ekim annesiyim
sanirim ayni zamanlarda dogum yapıcaz cnm allah kismet ederseKesenin görünmeyeceğini biliyordum. Zaten hcg için gittim. Sağolsun baktı yine de:)
kese gorunuyo cnm sanirim yalnis hatirlamiyorsamKzlar 7. Haftada sdce kesemi gorulur ykra bebekte grulur mu
YENİYSE BÖYLE ÇIKAR YÜKSELMESİ BEKLEkızlaaar internetden verileri aldım şimdi
17.8 diyor çokmu yeni yani ondanmı daha düşük böyle? bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen
Çok teşekkür ederim sizide hayırlı olsunnnhayırlı olsun canımm
İNŞALLAH CANIMÇok teşekkür ederim sizide hayırlı olsunnn
teşekkür ederim melekcim sağol tamam :) Allahım inşallah tutunurYENİYSE BÖYLE ÇIKAR YÜKSELMESİ BEKLE
teşekkür ederim melekcim sağol tamam :) Allahım inşallah tutunur
İnşallah öyle olacağa benziyor:)sanirim ayni zamanlarda dogum yapıcaz cnm allah kismet ederse
Canım ınsallah bır sonrakı ay olur hıc uzme kendınıerken gebelik testi aldim adete 3 gun vardi negatif(( cok uzgunum
Hosgeldın aramızdamerhaba bende ekim annesiyim
kızlaaar internetden verileri aldım şimdi
17.8 diyor çokmu yeni yani ondanmı daha düşük böyle? bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen
gurbetce bende yapmıştım 4 gün kala negativ di adet olmayınca yaptım pozitif az bekle daha bence canımerken gebelik testi aldim adete 3 gun vardi negatif(( cok uzgunum
CuteMom cetvelinimi cıkardın derken anlamadım canım? benim testler laboquick di internetden ucuz bişey kağıt parçası minnacık . evet silik çıkıyor bugünde yaptım bugünde öyleydi ama çizgi daha belirgindi sen de daha verilerini bilmiyorsun dimi 10 günlük felandırdiye tahmin ediyorum bende tam emin değilim[/QUOTE]Canım senın testte benımkı gıbı sılıkmı cıkıyordu ıdrarla dogru orantılı cıkıyormus sonuc dedılerde acaba bu degerlerı yuksek cıkan arkadasların ıdrar tahlılınde 2. cızgılerı koyu fılanmı cıkıyordu
Insallah guzel sonuclar olur sen cetvelınımı kaldırıdn ama?
Ben de bunu merak ediyorum. Testim çok koyu çıktı. Bakalım hcg değerim de aynı oranda yüksek mi çıkacakCanım ınsallah bır sonrakı ay olur hıc uzme kendını
Hosgeldın aramızda
Canım senın testte benımkı gıbı sılıkmı cıkıyordu ıdrarla dogru orantılı cıkıyormus sonuc dedılerde acaba bu degerlerı yuksek cıkan arkadasların ıdrar tahlılınde 2. cızgılerı koyu fılanmı cıkıyordu
Insallah guzel sonuclar olur sen cetvelınımı kaldırıdn ama?
Sen ne zaman yaptırmıstın canım kan testını?Ben de bunu merak ediyorum. Testim çok koyu çıktı. Bakalım hcg değerim de aynı oranda yüksek mi çıkacak