2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlaaar internetden verileri aldım şimdi
17.8 diyor çokmu yeni yani ondanmı daha düşük böyle? bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen

erken gebelik testi aldim adete 3 gun vardi negatif:KK43:(( cok uzgunum
Canım ınsallah bır sonrakı ay olur hıc uzme kendını
merhaba bende ekim annesiyim :KK69:
Hosgeldın aramızda

kızlaaar internetden verileri aldım şimdi
17.8 diyor çokmu yeni yani ondanmı daha düşük böyle? bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen

Canım senın testte benımkı gıbı sılıkmı cıkıyordu ıdrarla dogru orantılı cıkıyormus sonuc dedılerde acaba bu degerlerı yuksek cıkan arkadasların ıdrar tahlılınde 2. cızgılerı koyu fılanmı cıkıyordu
Insallah guzel sonuclar olur sen cetvelınımı kaldırıdn ama?

Canım senın testte benımkı gıbı sılıkmı cıkıyordu ıdrarla dogru orantılı cıkıyormus sonuc dedılerde acaba bu degerlerı yuksek cıkan arkadasların ıdrar tahlılınde 2. cızgılerı koyu fılanmı cıkıyordu
Insallah guzel sonuclar olur sen cetvelınımı kaldırıdn ama?[/QUOTE]
CuteMom CuteMom cetvelinimi cıkardın derken anlamadım canım? benim testler laboquick di internetden ucuz bişey kağıt parçası minnacık . evet silik çıkıyor bugünde yaptım bugünde öyleydi ama çizgi daha belirgindi sen de daha verilerini bilmiyorsun dimi 10 günlük felandırdiye tahmin ediyorum bende tam emin değilim

CuteMom CuteMom cetvelinimi cıkardın derken anlamadım canım? benim testler laboquick di internetden ucuz bişey kağıt parçası minnacık . evet silik çıkıyor bugünde yaptım bugünde öyleydi ama çizgi daha belirgindi sen de daha verilerini bilmiyorsun dimi 10 günlük felandırdiye tahmin ediyorum bende tam emin değilim[/QUOTE]
bende kan testımı henuz yaptırmadım yanı sız yaptırıyorsunuz dıye yaptırıcam yoksa cok gereklı gormuyor doktorlar
cumartesı yapılır benım yanı benım zaten 29 gun gectı adetten benımkıde ancak 10 gunluktur canım
buarada ımza kısmında gebelık surecını gormuyorum ondan bahsetmıstım

Canım ınsallah bır sonrakı ay olur hıc uzme kendını

Hosgeldın aramızda

Ben de bunu merak ediyorum. Testim çok koyu çıktı. Bakalım hcg değerim de aynı oranda yüksek mi çıkacak

X