2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Tecrübeli anneler diş dönemini nasıl atlattiniz.. oglusumun iştahı iyicene gitti hiç birşey yemiyor sadece su içiyor... İshalide var... Alt iki dışı ile birlikte alt köpek dişlerde çok şişmiş... Bı de soğuk algınlığı var... Nasıl atlatacagiz bilmiyorum...

Benm oğlum 3 gündür kaka yapmıyor neşesi falan yerinde çok şükür uyku düzeni değişmedi bizim gibi olan var mı geçende 2 günden sonra yapmıştı

Tecrübeli anneler diş dönemini nasıl atlattiniz.. oglusumun iştahı iyicene gitti hiç birşey yemiyor sadece su içiyor... İshalide var... Alt iki dışı ile birlikte alt köpek dişlerde çok şişmiş... Bı de soğuk algınlığı var... Nasıl atlatacagiz bilmiyorum...
Aynı biz çok erken dış için napcaktın ki havuç kemirtiyorum şimdi

Benm oğlum 3 gündür kaka yapmıyor neşesi falan yerinde çok şükür uyku düzeni değişmedi bizim gibi olan var mı geçende 2 günden sonra yapmıştı
Bizde 1 haftadır 1 gün yapıyoruz. 1 gün yapmıyoruz. Yapincada baya yapıyor. Birde gazı kokmaya başladı 1 haftadır ben usutmedim, neden olabilirki? Sizinkilerinde böyle mi?

Bizde 1 haftadır 1 gün yapıyoruz. 1 gün yapmıyoruz. Yapincada baya yapıyor. Birde gazı kokmaya başladı 1 haftadır ben usutmedim, neden olabilirki? Sizinkilerinde böyle mi?
Valla canm gecen hafta azalmıştı şimdi resmen bitti kaka olayımız anlamadım neden böle rahatsız olaxak die korkuyorum

Ha
Benim oglimda hirsla ellerini emiyor. Disi mi çıkacak acaba havuc vermek iyi gelir mi ayin 11inde 4 ay bitecek
Havuc ve pirasa dis etlerini uyusturuyormus agriyi aliyor ve sert olduklarindan patlamayi kolaylastiriyormus bizde cok fenalardayiz

Canim merhaba benim oglumda kaka konusunda bana cigir astirdi normal bazen olabiliyor dr normal der gecer sabah 1 cay kasigi zeytinyag ver ogleden sonra biraz su icir hemem duzene girer

Kizlar emziren annelerden saclari dokulenler var mi 3.5 aylikken basladi. 4.5 ayligiz hala tutam tutam dokuluyor. Olur dediler ama ne zaman biter bu ki :KK43:

Benim saclar cok dokulmuyo.

Bizimkininde elleri hep agzinda..dis etine baktim herhangi bi kizarik bi şişlik yok.diş olabilir mi bilemedim..

Disler icin taze sogan da iyi gelir diye duymustum ama cok da kokar heralde:)))

Benim sutum yetio simdilik kizima ama arttirmak icin me yapabilirim?humana caylarindan falan icen var mi?

Kizlar emziren annelerden saclari dokulenler var mi 3.5 aylikken basladi. 4.5 ayligiz hala tutam tutam dokuluyor. Olur dediler ama ne zaman biter bu ki :KK43:

Benim de dökülüyor malesef,kuaforum 4 aylikken sacin dokulecek demisti inanmamistim. Acayip tutam tutam dokuluyo biz de 4 ayligiz.ne zaman bitecek ben de merak ediyorum

Canim merhaba benim oglumda kaka konusunda bana cigir astirdi normal bazen olabiliyor dr normal der gecer sabah 1 cay kasigi zeytinyag ver ogleden sonra biraz su icir hemem duzene girer
Cnm ben daha sadece anne sütü veriyorum ki ona rağmen bi kere zeytinyağ verdim fitil bile yaptırmadı kakasını yine 3 gün oldu

Ya kızlar iki gecedir oğlum huy buldu çok güzel gece uykusu uyurdu ama iki gündür emzik sürekli ağzında dursun istiyo onu da uyku arasında düşürüyo uyanıyo gündüz istemiyo emziği uyku derinleşince atıyo ama gece istiyo dişleri mi kaşınıyo acaba

Ya kızlar iki gecedir oğlum huy buldu çok güzel gece uykusu uyurdu ama iki gündür emzik sürekli ağzında dursun istiyo onu da uyku arasında düşürüyo uyanıyo gündüz istemiyo emziği uyku derinleşince atıyo ama gece istiyo dişleri mi kaşınıyo acaba
Memede uyumaya alisan bebeklerde oluyor boyle canim mahallenin en mutlu bebegi diye bi kitap var orda emzigi cekistirinki tutmayi ogrensin diyor

Muz kilo aldırıyor diye hep konuşuluyordu bugün dr tasdikledi normal doğum istiyorsan yeme dedi ama ben hamileligimin başından beri canım istediği için yiyorum ki yılda 1 muz bile tuketmezken
Merhaba benim bebeğim olması gerektiğinden küçük acaba yesem işe yarar mı sizce 3 hafta sonra kontrolüm var inşallah yetişicek oranlarına ama şuan baya fark var 7+1 olmam lazım 6+4 de 7mm :anneadayı:

Merhaba benim bebeğim olması gerektiğinden küçük acaba yesem işe yarar mı sizce 3 hafta sonra kontrolüm var inşallah yetişicek oranlarına ama şuan baya fark var 7+1 olmam lazım 6+4 de 7mm :anneadayı:
Canim ben bebegi hep 3 hafta onde gitmis bir anne olarak nacizane tavsiyede bulunayim muz hergun yiceksin mevsim meyvelerinden her gun bi tabak balli sut bebisi ccccoooookkk mutlu edee ve buyutur et kesinlikle et yuceksin yumurta her gun 2 tane haslanmis 3.5 aylik olana kadar ve belliki kan sorunun var mutlaka pekmezi sulandur ic ben yontemlerle ve hic zararli besin tuketmeyerek 37.haftadaerken dogumla 4500 dogurdum pasami boyu 54 cm di hadi allah saglikla kucaginda gostersin insallah :KK36:

X