- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
emel benimde sütüm çok azaldı ve görümcenin yanında emzirmiştim ondan bi gün önce. Sütün fışkırıyo falan demişti ertesi gün çekildi sütüm azaldı şu an mama takviyesi yapıyorm damla damla çok az süt var. Yapacak bi şey yok artk. Bende uyarıyorm sizi kızlar kv yanında bile emzirmeyin emel deyince dikkat ettim bende bi de stres yaptm çok onun da etkisi var. Katlandı sıkıntılar. Olsun mama versek de büyüyolae şükür ne yapalmKizlar selam telim kirildigi icin cok giremiyorum ama ozluyorum sizinle yazismayi :) kizlar su 40 hurafelerine cok takmayin resmen psikolojik bunalima sokuyorlar insani... O ne oyle o yasak bu yasak kuranda yer yok bu hurafelere bunlar putperest inanclari ... Allahtan annemde benim kafadandi darahat bi lohusalik gecirdim gulerdik bunlara :) ayetel kursiyi nas ve felagi ihmal etmeyin yeter... Nazar gercekten etkili ama bebelerde ozellikle sut konusu bebeginiz yabancilarin yaninda emzirmeyin cunku nazar degiyor... Bizzat yasadim... Simdi mustafa hamza hic emmiyor sagip veriyorum o da oldugu kadar... Suttum bi gecede cekildi nazar yuzunden ondan dolayi cok dikkat edin... Bebeginizin yedigi mama miktarini harcadigi bez miktarini kimseye anlatmayin size nacizane tavsiyem... Yoksa lilith hava civa :)