- 3 Aralık 2015
- 178
- 91
Cok tesekkurler cevabin icin icimi rahatlattinadetin yakın oldugu içiğn normal canım şimdiden hayırlı olsun artacaktır daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler cevabin icin icimi rahatlattinadetin yakın oldugu içiğn normal canım şimdiden hayırlı olsun artacaktır daha
Cok tesekkurler cevabin icin icimi rahatlattin
Amiiiiiiin ins...rahat ol canım erken oldugu içindir yavaş yavaş yükselir zaten :))) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kizlar sabah test yaptim pozitif cikti kan verdim sonucum 54 cikti bugun yada yarnda adet olmam lazimdi normalde. Kan degerim normal mi sizce persembe tekrar vercem kan
Tesekkur ederim canim...hayirli zamnda hayirlisiyla basiniza ins.Hayırlı olsun canım darısı başımiza
hayırlı olsun bizlere de dua edin inşallah :)Kizlar sabah test yaptim pozitif cikti kan verdim sonucum 54 cikti bugun yada yarnda adet olmam lazimdi normalde. Kan degerim normal mi sizce persembe tekrar vercem kan
Tesekkur ederim rabbim hayirli vakitte hayirli evltlar nasip eder ins.hayırlı olsun bizlere de dua edin inşallah :)
Hayırlı olsun canimm.: )Tesekkur ederim rabbim hayirli vakitte hayirli evltlar nasip eder ins.
yesa1 canım beni listeden çıkardın mı
bide 6 aylık evli olarak değiştirirsen sevinirim :)canım bilerek çıkarmadım aslında tekrardan baktım göremiyorum ben de hemen ekleyeyim
Bat ne arkadaşlar
Merhabalar benide listeye alır misiniz 29 yaşındayım 5.5 yıllık evliyim 2. Çocuk nisanda düşünüyorum inşallah
OlurrAlalım canım da bu ay olmazsa nisan için konu açacağız gibi görünüyor :) oraya ekleriZ inşallah :)