- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
Kız sen konuları şaşırdın galiba, burası zaten genel liste paylasımı degil miAlalım canım da bu ay olmazsa nisan için konu açacağız gibi görünüyor :) oraya ekleriZ inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen konuları şaşırdın galiba, burası zaten genel liste paylasımı degil miAlalım canım da bu ay olmazsa nisan için konu açacağız gibi görünüyor :) oraya ekleriZ inşallah :)
Kız sen konuları şaşırdın galiba, burası zaten genel liste paylasımı degil mi
yesa bende nisana kaldiiim
Mayısa kadar gelemezseniz (ki umarım hamile kalıp gelemezsiniz) Mayıs ayı bende :))) Şimdiden reklamını yapayımCanimm sağlık olsun ben ne olacak bakalım hiç belirti yok hayırlısı olsun ikimiz için de
BU ARADA İKİ TOPİK bir ARADA YÜRÜTMEK ÇOK ZOR ARKADAŞLAR
Ö YUzden mart ayında hamile kalmak isteyenler topiğinden devam edelim
Eger olmazsa hayırlısı deyip
Nisan ayina geçelim
Mayısa kadar gelemezseniz (ki umarım hamile kalıp gelemezsiniz) Mayıs ayı bende :))) Şimdiden reklamını yapayım
Hahahah aynen canım Mayıs a kadar hamile kalsamazsam senin topik müdavimi olacagim
Hahahahah Tanımlaman cuk oturdu Yeşimcim. Hadi bakalım yok mu arttıran Temmuz kimde?Tam korler sagirlar birbirini agirlar olduk ha Olmazsa da haziran benden hahaha morordek
mart topiğinin linkini atabilir misin canım :)Canimm sağlık olsun ben ne olacak bakalım hiç belirti yok hayırlısı olsun ikimiz için de
BU ARADA İKİ TOPİK bir ARADA YÜRÜTMEK ÇOK ZOR ARKADAŞLAR
Ö YUzden mart ayında hamile kalmak isteyenler topiğinden devam edelim
Eger olmazsa hayırlısı deyip
Nisan ayina geçelim
mart topiğinin linkini atabilir misin canım :)
açılmıyo tatlımthis HTML class. Value is http://www.kadinlark
Canım böyle garip bir şey çıkıyor 2016 mart ayında hamile kalmak isteyenler diye bi topik kusura bakma olmadı
yesa canim .ve tum arkadaslar dua bekliyorum durumum şüpheli bebek olabilir insallah...
galiba heralde yerlesme kanamasi oldu 21 mart regl günüydü 19 unda 2 damla kadar geldi daha yok..test yaptim saatler sonra silik cikti beklemedeyim dua beklerim insallah
yesa canim dualarla ekle beni canim test yaptim 2 gun geciktim ve az evel prodictor test yapti 1dk ici de cikti2.cizgi hamileyiim inşallah ve rabbim su mubarek gunde herkese nasip etsin.aminn