Ne zaman yaptirman gerekmis ki canım o testiÇok teşekkür ederim canım destekleriniz için yalnız ilginçtir regl 21.günü yapılan testi istemedi, yine de yaptırmayı düşünüyorum progesteron mu ne .. yumurtlama var mı diye bakilan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yaptirman gerekmis ki canım o testiÇok teşekkür ederim canım destekleriniz için yalnız ilginçtir regl 21.günü yapılan testi istemedi, yine de yaptırmayı düşünüyorum progesteron mu ne .. yumurtlama var mı diye bakilan
çok geçmiş olsun. kan tahlilinde beta hcg yaptır canım kanda çıkar için rahat eder ona göreKızlar yardimmmm. Dün gece bi sanciyla hastaneye gittik rontgen cekindim ve bazı tahliller yaptirdim. Sonuç kum dokuyormusum ve iğne yaptılar ama benim kafam darma duman adetime daha on iki on üç gün var sizce hani daha yeni tutunmaya çalışan bisey varsa felan bi sıkıntı olur mu nolur biseyler yazın kizlar
Kızlar yardimmmm. Dün gece bi sanciyla hastaneye gittik rontgen cekindim ve bazı tahliller yaptirdim. Sonuç kum dokuyormusum ve iğne yaptılar ama benim kafam darma duman adetime daha on iki on üç gün var sizce hani daha yeni tutunmaya çalışan bisey varsa felan bi sıkıntı olur mu nolur biseyler yazın kizlar
Canim on iki onuc gün varken kanda bisey çıkmaz ki. Bide benim dün o sanciyla aklıma hcg gelmedi ve rontgenide cektirdim igneyide oldum bisey olurmu diye dört donuyorum: (çok geçmiş olsun. kan tahlilinde beta hcg yaptır canım kanda çıkar için rahat eder ona göre
Yok vermedim aklıma gelmediki onuc gün var ya daha yeni bisey eğer varsa belkide tutulmaya calisiyo ama sizce zararlimi ama daha iki hafta varken bisey olur mu kibeta hgc de verdin mi canım
Canim on iki onuc gün varken kanda bisey çıkmaz ki. Bide benim dün o sanciyla aklıma hcg gelmedi ve rontgenide cektirdim igneyide oldum bisey olurmu diye dört donuyorum: (
hamilelik kanda 5 günde idrar da 10 günde çıkıyor diye biliyorumCanim on iki onuc gün varken kanda bisey çıkmaz ki. Bide benim dün o sanciyla aklıma hcg gelmedi ve rontgenide cektirdim igneyide oldum bisey olurmu diye dört donuyorum: (
Cok saol canimda ne bilim korku işte. Ama zarari olurmu ignede vurundum offf çok kotuyum ya rabbimin izniyle inşallah bisey olmaz canım nolur dua et zaten hamilelik belirtisi felan yok ama her ihtimale karsi iki üç günlük bilir olabilir yada döllenme daha yeni olabilir Allahım sen buyuksun.gerilme canım bence çünkü varsa rabbim onu korur çünkü ben hamil oldugumu öğrenmeden önce tam tutunma döneminde o kadar sert bir şekilde yere düştüm ki rabbim korumuş birşey olmadı
Benim adetime on üç gün var haliyle bisey varsa bile beş günlük bile degildir ki canımhamilelik kanda 5 günde idrar da 10 günde çıkıyor diye biliyorum
Be
Benim adetime on üç gün var haliyle bisey varsa bile beş günlük bile degildir ki canım
Suanda cok sancim var bir yere gidemem ki en iyisi beklemek beklicem rabbim büyük bisey olmaz allahın izniyle dediğin gibi korur canım rabbimeğer varsa canım az da olsa beta hgc norma değerin üstünde çıkar bence kan ver
Bi
Suanda cok sancim var bir yere gidemem ki en iyisi beklemek beklicem rabbim büyük bisey olmaz allahın izniyle dediğin gibi korur canım rabbim
anladım canım hayırlısı olsun ya inşallah varsa da Rabbim korurBe
Benim adetime on üç gün var haliyle bisey varsa bile beş günlük bile degildir ki canım
yesa bir gün erken kırmızıları gördüm...yeni bat 26 mart ..çok azimliyim 15 yıldır kırmızılar kovalıyor ben kaçıyorum...
Insallah canım benim çok teşekkür ederimanladım canım hayırlısı olsun ya inşallah varsa da Rabbim korur
Kizlar sabah test yaptim pozitif cikti kan verdim sonucum 54 cikti bugun yada yarnda adet olmam lazimdi normalde. Kan degerim normal mi sizce persembe tekrar vercem kan