İnşallah canimm inşallah: )evet canım inşallah geçen gittiğimde vardı ama dinlemedik bukez eşimle gideceğiz inşallah duyarız canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canimm inşallah: )evet canım inşallah geçen gittiğimde vardı ama dinlemedik bukez eşimle gideceğiz inşallah duyarız canım :))
inşllah canım :) sen ne yaptınİnşallah canimm inşallah: )
Benide eklermisiniz :) 24 yaşında 1,5 yıllık evliyim ve ilk bebişimizi istiyoruzz
atalante yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de mesajını görünce güzel haber getirdin sandım yahuuuuu hemen ekleriz canım benim bi de bat yazarsan tamamdır :)
Ben ayni canım bıraktığım gibiyim: ) gittinmi doktora canım nasıl geçti duydunmu kalp atışını :)inşllah canım :) sen ne yaptın
Ben ayni canım bıraktığım gibiyim: ) gittinmi doktora canım nasıl geçti duydunmu kalp atışını :)
Hadi gözün aydın canim çok sevindim :)GİTTİM CANIM ALLAHA ŞÜKÜR DİNLEDİK DUYDUK BÜYÜMÜŞ BAYAĞI :))
sağol canım darısı sana inşallahHadi gözün aydın canim çok sevindim :)
Amin canım isteyen herkesin basına insallahsağol canım darısı sana inşallah
yesa bebek yokmuş canım bat Martin kaçı bilmiyorum. .hormon testim sonuçlandı ama Dr akşam 4 de bakıyor. .bilen varmı acaba yazsam değerleri. .
Canım hepsi yazmıyor ama halam hemşire ona anlattım soru n yok gibi Dr da görsün dedi,gidicem nasipse mesela prolaktin 13.56 yazıyor referansi 6.0-29.9 ama LH 7.54 ama ref yok.Canimm zaten olmasi gereken aralıklarla da yazmıyor mu sonuçta
Canım hepsi yazmıyor ama halam hemşire ona anlattım soru n yok gibi Dr da görsün dedi,gidicem nasipse mesela prolaktin 13.56 yazıyor referansi 6.0-29.9 ama LH 7.54 ama ref yok.
Evet canim dua edin nolur korkum şu annem 35 yaşında menopoza girdi ilaçlarla 42 ye uzattirdilar genetik değildir inşallahanladım canım referansı olanlar kolay da olmayanlar da varmış neyse artık 4Te gideceksin demi ?
Temiz cikti çok şükür Teşekkürler kızlar şimdi eğer tarih yanilmazsa 21 Mart bat
Temiz cikti çok şükür Teşekkürler kızlar şimdi eğer tarih yanilmazsa 21 Mart bat
Gozden aydın canım :)Temiz cikti çok şükür Teşekkürler kızlar şimdi eğer tarih yanilmazsa 21 Mart bat
Çok teşekkür ederim canım destekleriniz için yalnız ilginçtir regl 21.günü yapılan testi istemedi, yine de yaptırmayı düşünüyorum progesteron mu ne .. yumurtlama var mı diye bakilanGozden aydın canım :)