2016 Aralık Anneleri

Herkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu
Can'ım bende ilk oğlumu 4,5 senden sonda tüp bebek parası biriktirilen hamile kaldığımı ögrendim bu ikinci bebeğine de bir sene sonra kavuştum cok sukur annelik hisleri ben bile ikinci Bebek kese görmedim henüz aklıma bin türlü şey geliyor ama Rabbim E emanetiz

Aynı ben sabah gözümü açıyorum deli gibi acıkmışım. Gün içinde de sürekli bir şeyler yiyorum ama doymuyorum
Benim dediğim gibi sadece o saatlerde sonrasında hiç yiyesim olmuyor allahtan yoksa şimdiden kilo alırım diye çok korkuyorum önümüzdeki iki ayı kilo almadan atlatiriz inşallah

Herkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu
Canım çok normal böyle düşünmen ama takma fazla kafana sakinan göze çöp batar akışına bırak herşeyi rahatlaki bebisinde rahat olsun :)

Iyi pazarlar.benim 2. Hamileligim.oglumun hamileliginde cok sikinti cektim ikili tarama da ense kalinligi 3 cikmisti ve down sendromlu olma olasiligi vardi. aminiyosentez yaptirdim cok sukur temiz cikti.7.ayda erken dogum riskinden hasteneye yattim orda da domuz gribi kaptim..şükürler olsun ki saglikla aldim oglumu kucagima..simdi cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.
Geçmiş olsun öncelikle canım bayağı zorlu bir hamilelik dönemi gecirmissin ama korkma bence şimdi daha tecrubelisin bi aksilik yaşamadan kucağına alırsın inşallah

hiç endişelenme cnm anın tadını çıkar
ilk hamileliğimde ben de aynı sen gibi düşündüm sonra sağlıklı bi şekilde aldım kızımı kucağıma şimdi 4 yaşında...
şimdi vücudunda bi değişiklik olmadığı için acaba hamileliğim iyi gidecek mi diye düşüncelerin başlıyor..
karnın biraz büyümeye başlasın hareketlerini hissetmeye başladığında tüm endişelerin bitecek...

Bir arkadaş kahverengi lkelenmeyi sormuş alıntı yapamadım telefondan çok zor oluyor iki gün önce bende lekelenme oldu iki gün az miktarda dün doktora gittim kesemizi gördük çok şükür progestan hormonuna baktı normal dedi ama her ihtimale karşı iğne verdi üç tane birini dün yaptırdım biri 4gun sonra biri ise ondan bir hafta sonra. Ayın 29una da gün verdi kalp atışı için sorun olmadığını söyledi. Eğer kaşık dolusu kırmızı kanaman olursa mutlaka gel dedi

Hosbuldum güzel anne adayları ..Rabbim hepimize salih güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....Mübarek aylarin yüzü suyu hürmetine.

bugün tekrar kan testi yaptırdım geçen hafta 119 olan değerim bu hafta 1302 olmuş...
keseyi göremedik daha ama rabbime şükürler olsun gidişatımız iyi yönde...

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. doktor beni 15 gün sonrasına çağırdı 1 hafta geçti daha diğer haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum. bat günü değerim 151 çıkmıştı. acaba değer kaç olunca kese görünür oluyor? seninle tahmini doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)

aynısı bende de var canım ya hatta kaç gündür içimde top gibi sıkıntı oturmuştu bağrımda kötü düşünmekten Allah razı olsun eşim çok destek sürekli morel veriyor gezdiriyor bugün iidim kötü hiçbişeyi aklıma getirmedim internette kötü yorumlar da insanı çok etkiliyor hiç okuma ,Rabbim emanetlerini bize verdi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahh

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. doktor beni 15 gün sonrasına çağırdı 1 hafta geçti daha diğer haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum. bat günü değerim 151 çıkmıştı. acaba değer kaç olunca kese görünür oluyor? seninle tahmini doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)

Evet ayniyiz..
Ben 10 nisan da hem idrar hem kanla ogrendim..
15 nisan cuma gittim doktora kese gorunmedi doktor bu onumuzdeki cumaya gel dedi..
Senin de o zaman belli olur yani doktorunun dedigi 15 gun sonrasi senin de belli olur..
Biz anneler aceleciyiz iste hemen gorunsun istiyoruz...
Ama sunu unutmamak gerekir bize gorunmek icin surekli gelisen allahin izniyle minik bi pirincimiz var:KK200::KK200::KK200:

X