2016 Aralık Anneleri

merhaba canım ben maldivlerle uzakdoguya gidicektim ay sonunda ama beklenmedık sekılde hamıle kalıverdım duymussundur belki zika virusu var cocukların beyın gelısımını etkiliyor anne karnında ispanya ve italyada da var diye duymustum cok dıkkat et biz seyahatımızı ıptal edicez :KK43:
Amanınnnnn! Hiç bu şekilde düşünmemiştim. o_O

Kızlar merhaba. Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Uzun zamandır foruma giremedim. 2 gündür ateşim var çıkıp iniyor. Doktoru aradım bugun minoset al dedi 6 saatte 1. Hiç geçtiği yok:KK43:( korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. Daha kalp atışlarını da duymadım. Acile gitsem ultrasondan bakarlarmıki acabaa
Geçmiş olsun. :KK43:

zaten tatlıya karşı tiskinti var artık hiç yemem galiba bebeğimin sağlığı herşeyden kıymetli,112 çıkmasına şaşırdım bende polikistik over var acaba o mu etkiliyor bilmiyorum pazartesi olsun sorcam bakalım inşallah insilün e gerek kalmaz ya bilmiyorum zaten çok didikler oldum herşeyi hamile kaldığımdan beri Allahım emanetini koru
pazartesi sağlık ocağı çağırıyor birde oraya ayrı kan vercem siz gittiniz mi sağlık ocağına?

Bence diyetine dikkat etmeni soyleyecek, simdiden endiselenme. Bir de sadece tatli degil ekmek, unlu seyler, pilav ve makarna da kan sekerini yukseltiyor.
Glisemik indeksi yuksek olan gidalardan uzak durman lazim.
Canan Karatay in hamileler icin karatay diyeti kitabini okumani oneririm, orada cok guzel anlatmis. Kendisi de cok rahat ve problemsiz bir hamilelik gecirmis zaten.

Bence diyetine dikkat etmeni soyleyecek, simdiden endiselenme. Bir de sadece tatli degil ekmek, unlu seyler, pilav ve makarna da kan sekerini yukseltiyor.
Glisemik indeksi yuksek olan gidalardan uzak durman lazim.
Canan Karatay in hamileler icin karatay diyeti kitabini okumani oneririm, orada cok guzel anlatmis. Kendisi de cok rahat ve problemsiz bir hamilelik gecirmis zaten.
Kesinlikle bulup okucam o kitabı çok sağol canım inşallah dediğin gibi yapar stres yapıp bebeğime etki yapmasını istemiyorum:KK66:

Kızlar selam dün kalp atışını duyduk çok şükür
maaşallah ne güzel, darısı benim de başıma :anneadayı:

Merhaba.

Yaklaşık 7 senelik bi özlemini añne olmak.. çok şükür Rabbi bana da nasip etti .Tüm isteyenlere de etsin Insallâh ..

Uzun süredir forumdayim ama aranızda y eniyim. Evlatlarina hamile olan annelerin sağlıkla mutlulukla kucaklamalarini dilerim Allah ^dan.

Hoşgeldin canım, biz de 4 senedir bu özlemi yaşıyoruz. Rabbim hiç ummadığımız anda nasip etti şükürler olsun :KK200:

Arkadaşlar dün eşimle doktora gittik ilk randevumuza :KK200: minicik kesemizi gördük çok duygusal bir andı allah kalp atışlarını da duymamizi nasip eder inşallah herkese :anneadayı:

amin canım, çok sevindim maaşallah :KK5:

Merhabalar arkadaşlar aralık doğumluyım ve nasipse 2016 aralık annesi olacağım. 6. haftamdayım şu an. Gebeliğin ilk başları çok stresli oluyor şu olacak mı bu ne olacak diye. Forum sayesinde sakinleştim biraz yaşadığım bir çok şeyin normal olduğunu öğrendim. İyi ki varsınız :KK200::nazar:
Hoşgeldin canım :anneadayı:

Arkadaşlar benim gibi çok acıkan var mı ya? Sabah aç uyanıyorum öğlene kadar kurt gibi acıkıyorum . Günde 4-5 öğün yemek yiyorum nerdeyse :anneadayı:
Ben tam tersine iştahsızım :KK51:

Maaşallah adaş ım Allah saglıcakla kucagımıza almak nasip etsin bende oglum a 4,5 senden sonda kavuşmuştum ikinci mucizeme ise 1 seneden sonra kavuştum cok sukur

Günaydın arkadaşlar ben empatik.
20111 nisan ve 2015 ocak annesiyim. gecen hafta tekrar hamile oldugumu öğrendim. Muhtemel doğum tarihin 10aralik sanırım mümkün olduğunca yazi cam. Baska turlu motive olmam çünkü benim için zor bir süreç olacak

Günaydın arkadaşlar ben empatik.
20111 nisan ve 2015 ocak annesiyim. gecen hafta tekrar hamile oldugumu öğrendim. Muhtemel doğum tarihin 10aralik sanırım mümkün olduğunca yazi cam. Baska turlu motive olmam çünkü benim için zor bir süreç olacak
Masallah cnm uzulme hic hepsi bir buyuyecek sonra onlarin karsisina gecip ben bunlarin annrsiyim diye guturlanacaksin...
İyi ki dogurmusum diyeceksin...
Biliyorum simdiki donemler zor ama ilerisini dusun allah saglik versin...
Bnm bi arksdasimin 4 yasinda 2.5 yasinda iki cocugu var ucuncuye de 4 aylik hamile bilerek ve isteyerek..

X