2016 Aralık Anneleri

Evet ayniyiz..
Ben 10 nisan da hem idrar hem kanla ogrendim..
15 nisan cuma gittim doktora kese gorunmedi doktor bu onumuzdeki cumaya gel dedi..
Senin de o zaman belli olur yani doktorunun dedigi 15 gun sonrasi senin de belli olur..
Biz anneler aceleciyiz iste hemen gorunsun istiyoruz...
Ama sunu unutmamak gerekir bize gorunmek icin surekli gelisen allahin izniyle minik bi pirincimiz var:KK200::KK200::KK200:

inşallah sağlıkla büyüsünler. genel olarak adet günü hcg değerleri ilk öğrenenlerde hep 1000-3000 arası olduğunu görünce panikledim benim değerim niye bu kadar düşük diye
sağlık ocağında perşembe falan yine de tekrar bir kan verip değerime baktıracağım. 25 ine daha çok var kese görünür inşallah

Herkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu
Canım yaşadıklarını çok normal bir kızım var hamile olduğumu öğrendiğimden acaba dış gebelik olur mu boş gebelik midir diye kendimi üzüm sonra keseyi ve bebeği görünce kalp atisini duyana kadar kalp atışı oluşmuş mudur dedim durdum her dönem farklı farklı vesveselerle kendimi üzDüm boşuna uzmus um allaha şükür 5 yaşında cadı bi kızım var.

Iyi pazarlar.benim 2. Hamileligim.oglumun hamileliginde cok sikinti cektim ikili tarama da ense kalinligi 3 cikmisti ve down sendromlu olma olasiligi vardi. aminiyosentez yaptirdim cok sukur temiz cikti.7.ayda erken dogum riskinden hasteneye yattim orda da domuz gribi kaptim..şükürler olsun ki saglikla aldim oglumu kucagima..simdi cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.
Geçmiş olsun ilk ında çok sıkıntı yaşamışsın inşallah bu sefer çok iyi bi hamilelik dönemi geçirir kucağına alırsın bebegini.

Canım çok normal böyle düşünmen ama takma fazla kafana sakinan göze çöp batar akışına bırak herşeyi rahatlaki bebisinde rahat olsun :)

Geçmiş olsun öncelikle canım bayağı zorlu bir hamilelik dönemi gecirmissin ama korkma bence şimdi daha tecrubelisin bi aksilik yaşamadan kucağına alırsın inşallah
Insallah

inşallah sağlıkla büyüsünler. genel olarak adet günü hcg değerleri ilk öğrenenlerde hep 1000-3000 arası olduğunu görünce panikledim benim değerim niye bu kadar düşük diye
sağlık ocağında perşembe falan yine de tekrar bir kan verip değerime baktıracağım. 25 ine daha çok var kese görünür inşallah
Bnm ilk degerim seninkinden daha düşük. .
Bnm 119 seninki 151 yanlış hatirlamiyorsam. .. ben d öyle yaptım işte bi hafta sonra tekrar baktirdim sen de yap için daha rahat olur. ..
25 ine de kese görünür belli mi olur kalp atislarini bile belki duyabiliriz

Benim de bat 5 Mart. 6+1 bugün. :KK64:
Hayirlisi olsun canim. Rabbim hepimize saglikla kucaga almayi nasip etsin . Benim ilk bebis. Cok heycanli. :) birde bise sormak istiyorum nettede okumustum bu gobek deliginden asagi dogru inen gobek cizgisi olusanlar varmi acaba neydi cinsiyetleri bebislerinin

Hayirlisi olsun canim. Rabbim hepimize saglikla kucaga almayi nasip etsin . Benim ilk bebis. Cok heycanli. :) birde bise sormak istiyorum nettede okumustum bu gobek deliginden asagi dogru inen gobek cizgisi olusanlar varmi acaba neydi cinsiyetleri bebislerinin
Kızımda olmadı o çizgi tam özellikli bir yay doğurdum şükür 2. Ye de aynı aya nasip oldu tırsıyoeum 2 yay çocukla ne yapacağım diye

canım yürüyüşe falan çıkıyorum hergün ama ev işleri vs eşim yapıyor sağ olsun çok yorma kendini.

Tesekkur ederim cevabin icin :) ya benim de bugun esim yapti ama kiyamiyorum ya. Ben bu ara calismiyorum evdeyim, o haftada 6 gun calisiyor bir pazari var onda da temizlik yapti. Biraz zaman gecsin yavas yavas yaparim ben hep boyle olmaz ki :KK43: bana da yaptirmiyor bise

Bnm ilk degerim seninkinden daha düşük. .
Bnm 119 seninki 151 yanlış hatirlamiyorsam. .. ben d öyle yaptım işte bi hafta sonra tekrar baktirdim sen de yap için daha rahat olur. ..
25 ine de kese görünür belli mi olur kalp atislarini bile belki duyabiliriz

inşallah canım duyar görürüz bebişlerimizi yakın zamanda. daha hiç belirti yok bende sadece göğüs ucu hassaslığı var

Merhaba kizlar bende ikinci tüp bebek denememde hamile kaldim. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Herkes hayirlisiyla yavrusunu kucagina alsın inşallah Rabbim nasip etsin. benimde 13 mart son adet tarihim. daha dr. a gitmedim. dün hcg 1550 çıktı. ctesi gideyim diyorum .
buarada bursadayim yas 28 benide eklermisinuz listeye :KK66:

Bnm cizgi göbek deliğinden aşağı ve yukarı doğru oluştu kızım oldu o çizgi hemen olusmuyor ki o olusana kadar cinsiyeti çoktan öğrenir iz

inşallah canım duyar görürüz bebişlerimizi yakın zamanda. daha hiç belirti yok bende sadece göğüs ucu hassaslığı var[/QUOT

bnm goguslerim şişti ve acıyor başka belirtim yok...

Merhaba kizlar bende ikinci tüp bebek denememde hamile kaldim. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Herkes hayirlisiyla yavrusunu kucagina alsın inşallah Rabbim nasip etsin. benimde 13 mart son adet tarihim. daha dr. a gitmedim. dün hcg 1550 çıktı. ctesi gideyim diyorum .
buarada bursadayim yas 28 benide eklermisinuz listeye :KK66:

Hoşgeldin. .
Allah kucağına almayı nasip etsin. .
değerin gayet iyi ve yüksek. .
Bu topikte çok fazla Bursalı anne var sende inşallah bunlardan biri olacaksın. ..

X