Benim bat 29 mart bakalim az kaldi hayirlisi olsunBenim daha var sat 16 mart bat 10 nisan bu ay olur inşallah ama hissediyorum tutacak
test ne zaman yapacan canimBenim bat 29 mart bakalim az kaldi hayirlisi olsun
Az önce yaptim kocaman bi negatif umudum yok zaten benim öylsne yaptimtest ne zaman yapacan canim
Canım hamilelik 40 hafta 10 ay gibi gözüküyor ama değil. 1 ayda 4 hafta var ama 4 hafta 28 gün eder. Biz 1 ayı 30-31 gün yaşıyoruz. Arta kalan 2-3 gün eklenince 40 hafta 9 ay 10 gün oluyor. 5 haftalık gebelik dolu dolu 2. Ay oluyor mesela.Bat 26 Mart kısmet inşallah bebisler bizledir, ama Kasım annesi oluyoruz 26 Kasım 9 ay doluyor Sezeryan olunca 3 gün önce alır bebisi bu hesap işini kiviramadim gitti yahu
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)Kızlaarr
Rabbim hepinizi en kısa zamanda bebekleriyle buluştursun inşallah...
Bat 23 mart...1 gün gecikti
Tam 3 senedir bekliyorum...ama olmayınca olmuyor işte...çok fena gaza geldim...gidip sağlık ocağında kan testi yaptıracağım şimdi
Yine negatif olacak ya neyse...sadece tek belirti geçmeyen göğüs sızlaması...özelllikle uçlarda...doğum hesaplamasında 1 aralık diyor...hadi hayırlısı ama yine duvara toslamasam bari
Sağlık ocağından dönerken idrar testi aldım...negatif çıktı...nasıl kızıyorum kendime anlatamam...bıkmadım 36 aydır umutlanıp duvara toslamaktan...gittim koşa koşa kan verdim bidehadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
kan tahlilinin sonucunu aldın mı peki? idrarda çıkmayabilir belki.Sağlık ocağından dönerken idrar testi aldım...negatif çıktı...nasıl kızıyorum kendime anlatamam...bıkmadım 36 aydır umutlanıp duvara toslamaktan...gittim koşa koşa kan verdim bide
4 te çıkıcakmış...kan tahlilinin sonucunu aldın mı peki? idrarda çıkmayabilir belki.
Hayırlısı olsun canm allah kucagna almyi nasp etsin sat bat neydiKızlar Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım, dün testim çift çizgi çıktı, bugün teste gideceğim. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Tebrik ederiz:) Bu forumda ilk gebeliği öğrenen siz oldunuz:) Allah tamamını erdirir inşallah. Ben hala beklemedeyim bir umut.Kızlar Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım, dün testim çift çizgi çıktı, bugün teste gideceğim. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Hayırlısı olsun canm allah kucagna almyi nasp etsin sat bat neydi
Ne güzel :) bnim 29 mart bekliyorum ;(22 Marttı Tatlım
Ne güzel :) bnim 29 mart bekliyorum ;(
Aranıza yeni katıldım 3 gün önce tesadüfen hamile olduğumu öğrendim yaklaşık 4 yıldır çok istiyordum artık bu ay tüp bebek için randevü almıştım süpriz olduHayırlısı olsun canm allah kucagna almyi nasp etsin sat bat neydi