2016 Aralık Anneleri

Bana sanki üstüne görmüşsün kasım annesisin gibi geliyor. Benimde muhtelem doğum senden 1 gün sonra hamileysemde 2 haftalık sayılır çünkü daha
amannn zor işler bu hesap kitap işleri :)) sağlıkla hayırlısıyla gelsin de bebişlerimiz. Kasım Aralık farketmez :KK48:

benım daha ovulasyon günüm yenı bitti
bat 4 nisan
eğer hamilelik gerçekleşirse muhtemelen doğum tarihi 10.12.2016 olucak
hakkımızda hayırlısı neyse o zaman olsun ...
aralık, ocak, şubat hiç farketmez...

Aralık 2016 olmazsa artık Ocak 2017 ye talip olucaz desenize :anneadayı::KK59:
ocakta fena olmaz hani
benım doğum tarihim 4. ocak
eşimimde 21 şubat
eğer bu ay olmazsa hiç üzülmem
ocak yada şubatta olması benım için daha manidar olur.... :KK66:

Canım sürekli ilişkiye girmeye mecbur hissetmekte ayrı bir strese sokar bence ovu günü ve 2 gün öncesi 2 gün sonrası yeterli diye düşünüyorum. Benim kızıma hamile kaldığım ay sadece 2 kere ilişkimiz olmuştu eşim hasta olduğu için. Allah ım yeterki ol desin bence arada kendinizi fazla strese sokmadan dinlenin eşinde sende strese girmeyin
çokta fazla strese girmiyoruz aslında
artık alışmışım gün aşırı ilişkiye girmezsem bir eksiklik hissediyorum kendimde :KK66:
sadece tutmadığı zaman doğal olarak biraz üzülüyorum o kadar :KK43:

çokta fazla strese girmiyoruz aslında
artık alışmışım gün aşırı ilişkiye girmezsem bir eksiklik hissediyorum kendimde :KK66:
sadece tutmadığı zaman doğal olarak biraz üzülüyorum o kadar :KK43:
eşin kendini çok şanslı hissediyordur, bu anların tadını çıkarıyor olabilir :) şaka bir yana Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

benım daha ovulasyon günüm yenı bitti
bat 4 nisan
eğer hamilelik gerçekleşirse muhtemelen doğum tarihi 10.12.2016 olucak
hakkımızda hayırlısı neyse o zaman olsun ...
aralık, ocak, şubat hiç farketmez...
Benim bat a 6 gün kaldi biraz heycanliyim ama umdum yok ndense :KK43:

Arkadaslar benim bat 28 Mart. Bugün dayanamayıp idrar testi aldım. Sonuç negatif çıktı.. battan önce idrar testinde çıkar mı? 5-6 gün var galiba bat'a

Arkadaslar benim bat 28 Mart. Bugün dayanamayıp idrar testi aldım. Sonuç negatif çıktı.. battan önce idrar testinde çıkar mı? 5-6 gün var galiba bat'a
Cnm biraz erken yapmışsın. İdrar testi en erken bata 2 gün kala çıkıyor tabi geç döllenme olmadıysa :)

idrar testinde bat tan önce kesinlikle çıkmaz. Oyüzden umutsuzluğa kapılma, adetin gecikmesini bekle. Adet gecikmesi yaşarsan idrar testinde çıkar. Kanda gebelik daha erken çıkıyor, istiyorsan bir kan testi yaptır. Benim bat 27 mart, kan testi yaptırdım negatif çıktı. Yine de belki geç döllenme olmuş vs. diye bir umut adet gecikmesini bekliyorum..

idrar testinde bat tan önce kesinlikle çıkmaz. Oyüzden umutsuzluğa kapılma, adetin gecikmesini bekle. Adet gecikmesi yaşarsan idrar testinde çıkar. Kanda gebelik daha erken çıkıyor, istiyorsan bir kan testi yaptır. Benim bat 27 mart, kan testi yaptırdım negatif çıktı. Yine de belki geç döllenme olmuş vs. diye bir umut adet gecikmesini bekliyorum..
Kanda gebelik testi sağlık ocağın da yapılıyor mu? Hastaneye mi gitmem lazım? varsada yoksa da bir an önce öğrenmek istiyorum.. inşallah sizinde umutlariniz boşa çıkmaz. . Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kanda gebelik testi sağlık ocağın da yapılıyor mu? Hastaneye mi gitmem lazım? varsada yoksa da bir an önce öğrenmek istiyorum.. inşallah sizinde umutlariniz boşa çıkmaz. . Allah hepimizin gönlüne göre versin
Sağlık ocaklarında yapılıyor diye biliyorum. Ben özel bir hastanede acilden giriş yapıp 15 tl karşılığı gebelik testi yaptırdım. Beklenen adetine birkaç gün kaldıysa gidip kan testi yaptırabilirsin.

X