Selam kızlar benim bat bugundu.. hala adet olmadım. amma idrar testi yaptim akşam üstü negatif çıktı. Idrarda cikmayipta hamile olan var mı aranızda. Hiç bir adet belirtim yok bugün. Ama dün çok ağrım vardı. Gecti
Hayırlısı olsun canım. .. herşey kısmetBenimde bat 2 nisan dün dayanamayıp yaptırdım kan testi negatif çıktı hayırlısı
İnşallah Allah gönlüne göre versin :)Bugün yumurta yiyemedim. Hiç umudum yok ama acaba mı dedim. Hadi inş :)
Bazi üyeler adetten 2 gün önce çıktığını yazmış.. birde ben akşam yaptım testi.TE="tdsozlem, post: 45787997, member: 661180"]idrarda adet 1 hafta gecince cıkar.. kanda hemen .... bn hala idrar yapmadım
Hayırlısı olsun canım hakkında. Benim de bat cuma günü. Göğüslerimde ağrı vardı dün kayboldu ümitlensem mi kendimi tamamen adet olacağımamı inandıraam bilemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı inşGünaydın kızlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyordu, henüz olmadım. Ama heran olacakmışım gibi bir his var. BAT tan 2 gün geçti bakalım bugun de olmazsa yarına test alıcam.
Günaydın! Benimde cuma günüydü. . Beklemedeyim hala... ama cok ağrıyor karnim ve belim. Gideyim test yaptirayim diyorum karnim agriyinca vazgeciyorum. Kan testi kesin çözüm aslında gidip baktirmak lazım[/QUOTE]Günaydın! AngelDream, post: 45803768, member: 580068"]Günaydın kızlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyordu, henüz olmadım. Ama heran olacakmışım gibi bir his var. BAT tan 2 gün geçti bakalım bugun de olmazsa yarına test alıcam.
Gitsene bugün müsaitsen ben de merak ettim. Hamilelik belirtilerinde de var karın ağrısı. Hem yerleşmeye çalışıyor hemde rahmin kalınlaşıp büyüyor çünkü :)[/QUOTE]Günaydın! Benimde cuma günüydü. . Beklemedeyim hala... ama cok ağrıyor karnim ve belim. Gideyim test yaptirayim diyorum karnim agriyinca vazgeciyorum. Kan testi kesin çözüm aslında gidip baktirmak lazım
Bende birkaç ay önce yaptırdım 15 çıkmıştı dr iyi değer diyor. Bende onu her ay yaptırmaya gerek var mı onu merak ediyorum o ay yumurtlama oldu ama bu ay olmama şansı var mı acabameraba kızlar ben adetimin 21. günü progestreon testi yaptım değerim 18,03 çıktı, doktora gösteremedım ... 5 ve üzeri normal diyorlar 10 ve üzüeri ise kaliteli bir şekilde yumurtladığını gösteriyormuş
siz yaptınızmı progesteron testi
sonucunuz neydı, ? bilgisi olan varmı ?
Hayirlisi olsun benimde bat yarin test negatf adet belirtiside var aksam yada yarn sabh faln gelir diye tahmn ediyorm insallha hamissindirGünaydın kızlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyordu, henüz olmadım. Ama heran olacakmışım gibi bir his var. BAT tan 2 gün geçti bakalım bugun de olmazsa yarına test alıcam.
İnşallah. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.Hayirlisi olsun benimde bat yarin test negatf adet belirtiside var aksam yada yarn sabh faln gelir diye tahmn ediyorm insallha hamissindir
doktora sorarım cnm bılmıyorumBende birkaç ay önce yaptırdım 15 çıkmıştı dr iyi değer diyor. Bende onu her ay yaptırmaya gerek var mı onu merak ediyorum o ay yumurtlama oldu ama bu ay olmama şansı var mı acaba