2016 Aralık Anneleri

idrarda adet 1 hafta gecince cıkar.. kanda hemen .... bn hala idrar yapmadım

TE="tdsozlem, post: 45787997, member: 661180"]idrarda adet 1 hafta gecince cıkar.. kanda hemen .... bn hala idrar yapmadım[/QUOTE]
Bazi üyeler adetten 2 gün önce çıktığını yazmış.. birde ben akşam yaptım testi. Keşke sabahı bekleseydim.. bakalım bugünde geçti yarına Allah kerim. Zaten pazartesiye kadar gelmezse hemen hastaneye gideceğim dahada idrar testi yapmayacağım

[/QUOTE]
Bazi üyeler adetten 2 gün önce çıktığını yazmış.. birde ben akşam yaptım testi. Keşke sabahı bekleseydim.. bakalım bugünde geçti yarına Allah kerim. Zaten pazartesiye kadar gelmezse hemen hastaneye gideceğim dahada idrar testi yapmayacağım[/QUOTE]
Ben kızımı bata 2 gün kala öğrendim evet hemde etken gebelik testiyle değil şu 2.5 liralık testle ama önemli olan sabahın ilk idrarı

Bazi üyeler adetten 2 gün önce çıktığını yazmış.. birde ben akşam yaptım testi. Keşke sabahı bekleseydim.. bakalım bugünde geçti yarına Allah kerim. Zaten pazartesiye kadar gelmezse hemen hastaneye gideceğim dahada idrar testi yapmayacağım[/QUOTE]
Ben kızımı bata 2 gün kala öğrendim evet hemde etken gebelik testiyle değil şu 2.5 liralık testle ama önemli olan sabahın ilk idrarı[/QUOTE]
Evet sabah onemliymis. Bakalim bugün karnim ve belim çok ağrıyor. Yarina kadar sabredeyim yarin giderim sağlık ocagina adetim gelmezse. Bugün biraz akıntı var artık bilemiyorum artık hayırlısı. . Bu heyecanlar bile güzel

TE="tdsozlem, post: 45787997, member: 661180"]idrarda adet 1 hafta gecince cıkar.. kanda hemen .... bn hala idrar yapmadım

Bn hc idrar yapmak kanla emin olmadan cunku once kana karisir sonra idrara

Günaydın kızlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyordu, henüz olmadım. Ama heran olacakmışım gibi bir his var. BAT tan 2 gün geçti bakalım bugun de olmazsa yarına test alıcam.

Günaydın kızlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyordu, henüz olmadım. Ama heran olacakmışım gibi bir his var. BAT tan 2 gün geçti bakalım bugun de olmazsa yarına test alıcam.
Hayırlısı olsun canım hakkında. Benim de bat cuma günü. Göğüslerimde ağrı vardı dün kayboldu ümitlensem mi kendimi tamamen adet olacağımamı inandıraam bilemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı inş

Günaydın! AngelDream, post: 45803768, member: 580068"]Günaydın kızlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyordu, henüz olmadım. Ama heran olacakmışım gibi bir his var. BAT tan 2 gün geçti bakalım bugun de olmazsa yarına test alıcam.[/QUOTE]
Günaydın! Benimde cuma günüydü. . Beklemedeyim hala... ama cok ağrıyor karnim ve belim. Gideyim test yaptirayim diyorum karnim agriyinca vazgeciyorum. Kan testi kesin çözüm aslında gidip baktirmak lazım

Günaydın! Benimde cuma günüydü. . Beklemedeyim hala... ama cok ağrıyor karnim ve belim. Gideyim test yaptirayim diyorum karnim agriyinca vazgeciyorum. Kan testi kesin çözüm aslında gidip baktirmak lazım[/QUOTE]
Gitsene bugün müsaitsen ben de merak ettim. Hamilelik belirtilerinde de var karın ağrısı. Hem yerleşmeye çalışıyor hemde rahmin kalınlaşıp büyüyor çünkü :)

Günaydın! Benimde cuma günüydü. . Beklemedeyim hala... ama cok ağrıyor karnim ve belim. Gideyim test yaptirayim diyorum karnim agriyinca vazgeciyorum. Kan testi kesin çözüm aslında gidip baktirmak lazım
Gitsene bugün müsaitsen ben de merak ettim. Hamilelik belirtilerinde de var karın ağrısı. Hem yerleşmeye çalışıyor hemde rahmin kalınlaşıp büyüyor çünkü :)[/QUOTE]
ne bileyim bat günü idrarda cikmadi ya ondan biraz korkuyorum galiba ama dur totomu kaldırıp gideyim bari

Bende bu aya talibim kizlar henuz hamis yok sanirimm batlar ne zamann

meraba kızlar ben adetimin 21. günü progestreon testi yaptım değerim 18,03 çıktı, doktora gösteremedım ... 5 ve üzeri normal diyorlar 10 ve üzüeri ise kaliteli bir şekilde yumurtladığını gösteriyormuş
siz yaptınızmı progesteron testi
sonucunuz neydı, ? bilgisi olan varmı ?

Bende birkaç ay önce yaptırdım 15 çıkmıştı dr iyi değer diyor. Bende onu her ay yaptırmaya gerek var mı onu merak ediyorum o ay yumurtlama oldu ama bu ay olmama şansı var mı acaba

Düşünüp duruyorum ilk hamileliğimde böyle adet olcakmışım hissi var mıydı. İnsan unutuyor. Ozaman da adet gecikmesiyle doktora gittigimde öğrenmiştim hamileliğimi. bakalım şimdi ne olacak bugün de hasta olmazsam ayın 30una randevu aldım aynı doktorumdan. Giderim artık ne yapayım:) Benim adetlerim düzenlidir çünkü, 2 gün gecikmesi garip geldi ama olabilir de çevresel faktörler,stres,iş vs. etkilemiştir belki. Tam 1 hafta önce kanda çıkmadı gebelik ya oyüzden yoktur diye düşünüyorum.

Hayirlisi olsun benimde bat yarin test negatf adet belirtiside var aksam yada yarn sabh faln gelir diye tahmn ediyorm insallha hamissindir

Bende birkaç ay önce yaptırdım 15 çıkmıştı dr iyi değer diyor. Bende onu her ay yaptırmaya gerek var mı onu merak ediyorum o ay yumurtlama oldu ama bu ay olmama şansı var mı acaba
doktora sorarım cnm bılmıyorum
benım hiç sorunum yok eşimimde öyle
19 aydan beri olmuyor
eğer bu ay adet olusam klomene başlıyacagımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…