Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende varım inşallah rabbim hepimize nasip eder2016 Aralık annişleri
Senenin son ayına kim denk gelecek bakalım
Seninin son bebişleri
Yavaş yavaş burası da dolar artık
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinben aralıkta anne olacagım nasipse rabbim isteyen herkese nasip eylesin.
23 martta hcg:12,49
25 martta hcg:52,15
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Bende hamis sem günlerimiz aynı kanda henüz çıkmaz diye gitmemistin doktora bak şimdi heveslendim sende belirti vs oldu mu baya erken ogrenmissin
kanda ne zaman öğrendiniz hamileliği? gecikme olursa idrarda çıkıyor
Zor bir ihtimal ama olabilir de. Yine de üzülme arkadaşım herşeye hazırlıklı ol. Benimde bat yarın ama olucam adet sanırım tüm belirtiler var olmazsa ocak anneleri 2017 ye geçeriz ne yapalımSelam kızlar benim bat bugundu.. hala adet olmadım. amma idrar testi yaptim akşam üstü negatif çıktı. Idrarda cikmayipta hamile olan var mı aranızda. Hiç bir adet belirtim yok bugün. Ama dün çok ağrım vardı. Gecti
Haklısın canım ya.. zaten Allah sağlıklı sıhhatlisini hayırlısini versin. Ama nedense bu ay değişik hissettim. Adetlerim düzenledir normalde ondan sordum. Yarın sabah yapsaydım keşke.. inşallah seninde umduğunu gibi olur.. olmazsa 2017 ye kısmetZor bir ihtimal ama olabilir de. Yine de üzülme arkadaşım herşeye hazırlıklı ol. Benimde bat yarın ama olucam adet sanırım tüm belirtiler var olmazsa ocak anneleri 2017 ye geçeriz ne yapalım
Canım olmazsa da üzülme. Allah en hayırlısını hayırlı bi zamanda nasip etsin. Benimde bebek düşünene kadar düzenliydi sonra aksamalar yaşamaya başladım. Şimdi birde mevsim değişiyor düzensizlik yaşayabiliriz.Haklısın canım ya.. zaten Allah sağlıklı sıhhatlisini hayırlısini versin. Ama nedense bu ay değişik hissettim. Adetlerim düzenledir normalde ondan sordum. Yarın sabah yapsaydım keşke.. inşallah seninde umduğunu gibi olur.. olmazsa 2017 ye kısmet
İnşallah çıkar canım bende senin gibi erken yaptim çıkmadı malesef.. isteesen bat a kadar bekle.. Allah hayirlisini versinBat a 3 gun var birazdan test yapicam umudm yok ama merak iste dua edin kizlar insaallah hepimiz kavusuruz bu ay
Hayirlisi arkadaşım . Benimde bat dundu geçti idrarda çıkmadı. Bekliyorum. Pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptiracagimBenimde bat 2 nisan dün dayanamayıp yaptırdım kan testi negatif çıktı hayırlısı
Benimde negatif canm bekliyorum bakalim mutsuzluk cöktüHayirlisi arkadaşım . Benimde bat dundu geçti idrarda çıkmadı. Bekliyorum. Pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptiracagim
Hakkında hayırlısı olsun ama bat gününden önce sabahın ilk idrarı daha garanti. Gün içinde sıvı alındıkça idrarda ki horman seviyesi inceliyorBenimde negatif canm bekliyorum bakalim mutsuzluk cöktü