2016 Aralık Anneleri

Kızlar benim bat yarınmis ben yanlış bakmışim.. Bugün Karnım ve belim çok ağrıdı ama şimdi geçti. YArın adet olmazsam test alicam bakalım.. idrarda kesin çıkar değilmi? Ilk bebeğim de battan 1 hafta sonra yapmıştım silik çıkmıştı.. aslında şuan yapmak istiyorum ama eşimi gönderemiyorum malesef:KK34:
ayrıca hamis arkadaslara da hayırlı olsun diyorum:anneadayı:

Günaydın kızlar. Ben de dün gece rüyamda hamile oldugumu gördüm ne kadar mutluydum:) bat yarın gözüküyor, bakalım bekleyeceğim. Gerçi pazartesi günü yaptırdıgım kan testinde negatifti. Kesin negatif midir ki? Belki geç döllenme vs olmuştur diye beklemeye devam:)

ben aralıkta anne olacagım nasipse :-) rabbim isteyen herkese nasip eylesin.
23 martta hcg:12,49
25 martta hcg:52,15
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Bende hamis sem günlerimiz aynı kanda henüz çıkmaz diye gitmemistin doktora bak şimdi heveslendim sende belirti vs oldu mu baya erken ogrenmissin

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Bende hamis sem günlerimiz aynı kanda henüz çıkmaz diye gitmemistin doktora bak şimdi heveslendim sende belirti vs oldu mu baya erken ogrenmissin

Sagol canım benim. aminnn.

hiiiç belirtim yok vallahi. ama hiç. sende yap test zaten varsa idrara testinde hemen çıkıyo canım.

Hamile arkadaşlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.

Benim bu ay adet belirtilerim 9 gün öncesinden başladı. Bata 7 gün kaldı :KK43:

Selam kızlar benim bat bugundu.. hala adet olmadım. amma idrar testi yaptim akşam üstü negatif çıktı. Idrarda cikmayipta hamile olan var mı aranızda. Hiç bir adet belirtim yok bugün. Ama dün çok ağrım vardı. Gecti

Selam kızlar benim bat bugundu.. hala adet olmadım. amma idrar testi yaptim akşam üstü negatif çıktı. Idrarda cikmayipta hamile olan var mı aranızda. Hiç bir adet belirtim yok bugün. Ama dün çok ağrım vardı. Gecti
Zor bir ihtimal ama olabilir de. Yine de üzülme arkadaşım herşeye hazırlıklı ol. Benimde bat yarın ama olucam adet sanırım tüm belirtiler var olmazsa ocak anneleri 2017 ye geçeriz ne yapalım

Zor bir ihtimal ama olabilir de. Yine de üzülme arkadaşım herşeye hazırlıklı ol. Benimde bat yarın ama olucam adet sanırım tüm belirtiler var olmazsa ocak anneleri 2017 ye geçeriz ne yapalım
Haklısın canım ya.. zaten Allah sağlıklı sıhhatlisini hayırlısini versin. Ama nedense bu ay değişik hissettim. Adetlerim düzenledir normalde ondan sordum. Yarın sabah yapsaydım keşke.. inşallah seninde umduğunu gibi olur.. olmazsa 2017 ye kısmet :KK73:

Haklısın canım ya.. zaten Allah sağlıklı sıhhatlisini hayırlısini versin. Ama nedense bu ay değişik hissettim. Adetlerim düzenledir normalde ondan sordum. Yarın sabah yapsaydım keşke.. inşallah seninde umduğunu gibi olur.. olmazsa 2017 ye kısmet :KK73:
Canım olmazsa da üzülme. Allah en hayırlısını hayırlı bi zamanda nasip etsin. Benimde bebek düşünene kadar düzenliydi sonra aksamalar yaşamaya başladım. Şimdi birde mevsim değişiyor düzensizlik yaşayabiliriz. :KK43:

Bat a 3 gun var birazdan test yapicam umudm yok ama merak iste dua edin kizlar insaallah hepimiz kavusuruz bu ay :KK43:

X