- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
Benim şehir İstanbul canımKızlar Tabloyu düzenledim Eksik olan olabilir bir bakın baştan yaptım
Eksik bilgiler vardı vermeyen düzelteyim
@gulse84 @blueangel42 @medil @ShamuSu Hayats03
Sizleride ekledim Kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim şehir İstanbul canımKızlar Tabloyu düzenledim Eksik olan olabilir bir bakın baştan yaptım
Sizleride ekledim Kızlar
Eline sağlık canım.Kızlar Tabloyu düzenledim Eksik olan olabilir bir bakın baştan yaptım
Sizleride ekledim Kızlar
En büyüğü de ben!Topigin en kucuyu benim galiba ))))
Teşekkürler canımEline sağlık canım.
evet çok ilginç ben tıklayınca tombik diye bir arkadaşım çıkıyor :)Yalnız bir sıkıntı var gibi listede isimlerin üzerine tıklayınca yönlerdime çalışmıyor
:)evet çok ilginç ben tıklayınca tombik diye bir arkadaşım çıkıyor :)
Canım inşallah kesen görünür ama görünmeyedebilir erken olduğu için sakın stres yapma görünmezsekızlar geçen hafta beta değerim 217 idi
dünkü yaptrdığım beta 1000 çıktı
Salı günü Dr randevusu alacam
Beklesemmi Dr için biraz daha acaba ?Canım inşallah kesen görünür ama görünmeyedebilir erken olduğu için sakın stres yapma görünmezse
Çokmu kanaman oldu tatlımCanim iyi dileklerin icin cok teskkur ederim kanama beni suphelendiryo keseyi gorduk ama inanin hani ilk gebelkk mutlu olamadim sevinemedim doya doya icimde bi suphe
Allah Kortuğunuza uğratmasın inşallahCanim iyi dileklerin icin cok teskkur ederim kanama beni suphelendiryo keseyi gorduk ama inanin hani ilk gebelkk mutlu olamadim sevinemedim doya doya icimde bi suphe
Valla bence 6 haftayı görmek lazım dün doktorum beta hcg 5 bin olmadan ultrasonda görünmüyor ancak alttan bakmak lazım onada gerek görmüyorum dediBeklesemmi Dr için biraz daha acaba ?
hayırlısıyla keseni de dolu görürsün:) merak etme canını sıkmaa. artık olması gereken süreçler işliyor, bir sonrakinde bebegini görürsün :)
kızlar geçen hafta beta değerim 217 idi
dünkü yaptrdığım beta 1000 çıktı
Salı günü Dr randevusu alacam
Çokmu kanaman oldu tatlım
Sat'ım 29 Şubat bence normal bu takvim hatalı bnce tlf uygulamam da 5 hafa 3 gün diyorCanim 5000 olmayinca karindan gorunmuyo ben seye takildim gebelik haftasi imzanda 6 . haftanin icindeyim diyo ama 1000 diyosun betahcg bence doktora git ve duzsnlu betahcg yaptr 2 gunde bi 2 gnde 1 .. Bir hafta bekleme hemen gt doktora
Bende onu diyorum senin betahcg n 5 hafta 3 gunle uyumlu degil 3-4 hafta arasi gorunyo bence doktra git keseye gore soylesin ben 5+5 oldgmu saniyodum sat me gore 4,5 haftalik dedi doktor keseye goreSat'ım 29 Şubat bence normal bu takvim hatalı bnce tlf uygulamam da 5 hafa 3 gün diyor
ama doğum tarihi doğru herikiside 5 aralık