2016 Aralık Anneleri

Yalnız bir sıkıntı var gibi listede isimlerin üzerine tıklayınca yönlerdime çalışmıyor

Canim iyi dileklerin icin cok teskkur ederim kanama beni suphelendiryo keseyi gorduk ama inanin hani ilk gebelkk mutlu olamadim sevinemedim doya doya icimde bi suphe

hayırlısıyla keseni de dolu görürsün:) merak etme canını sıkmaa. artık olması gereken süreçler işliyor, bir sonrakinde bebegini görürsün :)

Canim iyi dileklerin icin cok teskkur ederim kanama beni suphelendiryo keseyi gorduk ama inanin hani ilk gebelkk mutlu olamadim sevinemedim doya doya icimde bi suphe

kızlar geçen hafta beta değerim 217 idi
dünkü yaptrdığım beta 1000 çıktı
Salı günü Dr randevusu alacam

Canim 5000 olmayinca karindan gorunmuyo ben seye takildim gebelik haftasi imzanda 6 . haftanin icindeyim diyo ama 1000 diyosun betahcg bence doktora git ve duzsnlu betahcg yaptr 2 gunde bi 2 gnde 1 .. Bir hafta bekleme hemen gt doktora

Canim 5000 olmayinca karindan gorunmuyo ben seye takildim gebelik haftasi imzanda 6 . haftanin icindeyim diyo ama 1000 diyosun betahcg bence doktora git ve duzsnlu betahcg yaptr 2 gunde bi 2 gnde 1 .. Bir hafta bekleme hemen gt doktora
Sat'ım 29 Şubat bence normal bu takvim hatalı bnce tlf uygulamam da 5 hafa 3 gün diyor
ama doğum tarihi doğru herikiside 5 aralık

Sat'ım 29 Şubat bence normal bu takvim hatalı bnce tlf uygulamam da 5 hafa 3 gün diyor
ama doğum tarihi doğru herikiside 5 aralık
Bende onu diyorum senin betahcg n 5 hafta 3 gunle uyumlu degil 3-4 hafta arasi gorunyo bence doktra git keseye gore soylesin ben 5+5 oldgmu saniyodum sat me gore 4,5 haftalik dedi doktor keseye gore

X