Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence normal canım hayırlı olsun bu arada :)Merhaba bende geldim :)
Sat 08.03.2016 2. Bebeğim olacak inş. Yaş 26 ve beklenen doğum tarihi 13.12.2016
Adetten 1 gün önce beta hgc 48 Ertesi gün de 156 çıktı... Değerler normal mi bilgisi olanlar fikrini söyleyebilşrse çokk sevinirim
Bende var canım, aynı anda yazmışız. BAT'tan 2 hafta önce başlamıştı bu ağrı, o zamanlar daha ağırdı. Şimdi hafif hafif.Kizlaaar hafif ama çok hafif adet ağrısı gibi karın agriniz oluyormu hiç
Çok normal tatlım. Hayırlı olsunMerhaba bende geldim :)
Sat 08.03.2016 2. Bebeğim olacak inş. Yaş 26 ve beklenen doğum tarihi 13.12.2016
Adetten 1 gün önce beta hgc 48 Ertesi gün de 156 çıktı... Değerler normal mi bilgisi olanlar fikrini söyleyebilşrse çokk sevinirim
Bende şimdi size soracaktım ne zaman dra gideceksiniz diye benim muhtemel tarihimde 5 aralık bugün kan verdim ama dra hemen gitmeyi düşünmüyorum henüz erken diye..kızlar geçen hafta beta değerim 217 idi
dünkü yaptrdığım beta 1000 çıktı
Salı günü Dr randevusu alacam
Şehir Kastamonu İnebolu ben de sat öyle yazdım 6 ARALIK tahmini tarihHoşgeldiniz
şehir neresi sata 30/03 yazalım peki beklenen doğum tarihi nedir ?
Benim daha yeni başladı adetime daha 3 gün varBende var canım, aynı anda yazmışız. BAT'tan 2 hafta önce başlamıştı bu ağrı, o zamanlar daha ağırdı. Şimdi hafif hafif.
Hoşgeldiniz bencede normal yarın tabloya sizi de ekliyorumMerhaba bende geldim :)
Bence normal benimde oluyorKizlaaar hafif ama çok hafif adet ağrısı gibi karın agriniz oluyormu hiç
Eşim durdurmuyor bencede boşa gidiyoruz belki görsek görsek en fazla kese göreceğizBende şimdi size soracaktım ne zaman dra gideceksiniz diye benim muhtemel tarihimde 5 aralık bugün kan verdim ama dra hemen gitmeyi düşünmüyorum henüz erken diye..
Tamam yarın eklerimŞehir Kastamonu İnebolu ben de sat öyle yazdım 6 ARALIK tahmini tarih
Bence normal ama aşırıysa dr gözük derimKızlar 4+3 hafta yani 5 haftanın içindeyim. İlk kez adet Ağrı'sı gibi bişey oldu az önce. Bu ne şimdi? Yerleşme falan çoktan oldu. Bu ne sancısı ya korkuyorum
Çok aşırı değil ama korkuyorum yine deHoşgeldiniz bencede normal yarın tabloya sizi de ekliyorum
Bence normal benimde oluyor
Eşim durdurmuyor bencede boşa gidiyoruz belki görsek görsek en fazla kese göreceğiz
Tamam yarın eklerim
Bence normal ama aşırıysa dr gözük derim
Benim de bugüm başladı o ağrı hafif ama sabahtan beri var. 5. hafta gebelik bilgilerinde okudum. Bu hafta kasık ağrılarının başlayacağını yazıyor. Normaldir rahat ol. :)Çok aşırı değil ama korkuyorum yine de
Ay sağol inşallah ya korkuyorum çokBenim de bugüm başladı o ağrı hafif ama sabahtan beri var. 5. hafta gebelik bilgilerinde okudum. Bu hafta kasık ağrılarının başlayacağını yazıyor. Normaldir rahat ol. :)
Canım bence 6. Haftayı doldurunca gitBende şimdi size soracaktım ne zaman dra gideceksiniz diye benim muhtemel tarihimde 5 aralık bugün kan verdim ama dra hemen gitmeyi düşünmüyorum henüz erken diye..
Korkma canım ara ara olacak bu ağrılarKızlar 4+3 hafta yani 5 haftanın içindeyim. İlk kez adet Ağrı'sı gibi bişey oldu az önce. Bu ne şimdi? Yerleşme falan çoktan oldu. Bu ne sancısı ya korkuyorum
Ihmal etmeyin. Acile gidinKizlar hafif kanama var diyodum ya uyudum uyandim az once bi sanciyla kasiklarim cok kotu ageidi ama 2 dk surdu siddetliydi wc ye gttim pedde kirmizi leke var ama okdarcik yine sildim bisey gelmedi yav ben dusuk mu yapiyom acaba korkmaya basladim bi buyuk doguma acile gitseem mi