2016 Aralık Anneleri

Merhaba bende geldim :)
Sat 08.03.2016 2. Bebeğim olacak inş. Yaş 26 ve beklenen doğum tarihi 13.12.2016
Adetten 1 gün önce beta hgc 48 Ertesi gün de 156 çıktı... Değerler normal mi bilgisi olanlar fikrini söyleyebilşrse çokk sevinirim

Sat 08.03.2016 2. Bebeğim olacak inş. Yaş 26 ve beklenen doğum tarihi 13.12.2016
Adetten 1 gün önce beta hgc 48 Ertesi gün de 156 çıktı... Değerler normal mi bilgisi olanlar fikrini söyleyebilşrse çokk sevinirim
bence normal canım hayırlı olsun bu arada :)

Kandiliniz mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah arkadaşlar. Sol arka tarafa ağrı vuruyor sık sık bende. Ama dayanılmayacak bir şey değil. Bir de midem hafif bulantı yapıyor benim, kendim de kalbim çok hızlı çarpıyor gibi, çarpıntım varmış gibi hissediyorum bazen. Var mıdır böyle hisseden aranızda?

Çok normal tatlım. Hayırlı olsun

kızlar geçen hafta beta değerim 217 idi
dünkü yaptrdığım beta 1000 çıktı
Salı günü Dr randevusu alacam
Bende şimdi size soracaktım ne zaman dra gideceksiniz diye benim muhtemel tarihimde 5 aralık bugün kan verdim ama dra hemen gitmeyi düşünmüyorum henüz erken diye..

Kızlar 4+3 hafta yani 5 haftanın içindeyim. İlk kez adet Ağrı'sı gibi bişey oldu az önce. Bu ne şimdi? Yerleşme falan çoktan oldu. Bu ne sancısı ya korkuyorum:KK43:

Hoşgeldiniz bencede normal yarın tabloya sizi de ekliyorum
Kizlaaar hafif ama çok hafif adet ağrısı gibi karın agriniz oluyormu hiç
Bence normal benimde oluyor

Bende şimdi size soracaktım ne zaman dra gideceksiniz diye benim muhtemel tarihimde 5 aralık bugün kan verdim ama dra hemen gitmeyi düşünmüyorum henüz erken diye..
Eşim durdurmuyor bencede boşa gidiyoruz belki görsek görsek en fazla kese göreceğiz
Şehir Kastamonu İnebolu ben de sat öyle yazdım 6 ARALIK tahmini tarih
Tamam yarın eklerim
Kızlar 4+3 hafta yani 5 haftanın içindeyim. İlk kez adet Ağrı'sı gibi bişey oldu az önce. Bu ne şimdi? Yerleşme falan çoktan oldu. Bu ne sancısı ya korkuyorum:KK43:
Bence normal ama aşırıysa dr gözük derim

AzRASILAM AzRASILAM bende kalp atışı duyulmadığı için bir kürtaj ve açık myom ameliyat geçirdiğim için eşim daha temkinli yaklaşıyor.. Gittiğimizde hem kese hemde kalp atışı görmek istiyoruz mevlam nasip ederse.. Hayats03 Hayats03 aynen canım 23 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum bende aklımdan geçen tarih bu şimdilik..
Anne topikleri biraz can sıkıcı olabiliyor herkesin döllenme günü farklıdır geç yada erken olabilir hcg ona göre farklı çıkabilir kıyas yapıp kimse kendini üzmesin.. Herkese sağlıklı ve hayırlı gebelik diliyorum.. İnşallah bu süreç sonunda hepimiz sağlıkla ve sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Kizlar hafif kanama var diyodum ya uyudum uyandim az once bi sanciyla kasiklarim cok kotu ageidi ama 2 dk surdu siddetliydi wc ye gttim pedde kirmizi leke var ama okdarcik yine sildim bisey gelmedi yav ben dusuk mu yapiyom acaba korkmaya basladim bi buyuk doguma acile gitseem mi

Kizlar hafif kanama var diyodum ya uyudum uyandim az once bi sanciyla kasiklarim cok kotu ageidi ama 2 dk surdu siddetliydi wc ye gttim pedde kirmizi leke var ama okdarcik yine sildim bisey gelmedi yav ben dusuk mu yapiyom acaba korkmaya basladim bi buyuk doguma acile gitseem mi
Ihmal etmeyin. Acile gidin

X