- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
Canım doktor ne diyor pekiCok degil ama her gun oluyo az az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor ne diyor pekiCok degil ama her gun oluyo az az
Tatlım beta hcg 5. haftada 20- 7300 arası normal değerler kabul ediliyor korkmana gerek yok yaniSat'ım 29 Şubat bence normal bu takvim hatalı bnce tlf uygulamam da 5 hafa 3 gün diyor
ama doğum tarihi doğru herikiside 5 aralık
Canım doktor ne diyor peki
Evet bende baktımTatlım beta hcg 5. haftada 20- 7300 arası normal değerler kabul ediliyor korkmana gerek yok yani
Tatlım beta hcg 5. haftada 20- 7300 arası normal değerler kabul ediliyor korkmana gerek yok yani
Evet bende baktım
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Gayet normal
Kendimde eskiden Tıp Merkezindeydim sizin attığınız Değerler çok yüksekHangi laboratuvarin degerleri canim bunlar cok farkli geldi
Kendimde eskiden Tıp Merkezindeydim sizin attığınız Değerler çok yüksek
Birde bgun yaptrysan son testi iki gun sonra tekrar yaptr eger 2000 olmussa icin rahat etsin saliya kadar beklemeKendimde eskiden Tıp Merkezindeydim sizin attığınız Değerler çok yüksek
Yarın gidecem dr aBirde bgun yaptrysan son testi iki gun sonra tekrar yaptr eger 2000 olmussa icin rahat etsin saliya kadar bekleme
Hadi bkalim iyi haberlerini bekliyoruz ins gonlunuzce olurYarın gidecem dr a
İnşallah yarın yazarımHadi bkalim iyi haberlerini bekliyoruz ins gonlunuzce olur
Bol bol dinlenmelisin tatlım allah yardımcın olsunAcikcasi tatmin edici sundan kaynaklidir falan diye bisey demedi progstrin yazdi dusuk tehdidi var dedi bikac hafta gecsin bi kalp sesini duyalim dedi simdilik norml grunuo dedi harket etme dedi cinsel iliski yasakladi okdad 5 dk surdu muayene bide ozele gtmistim yani
Aslında doğru değer bunlar bu kadar uçurum gibi farklar oluyorDogrudur canim butun lab larin referans degerledi fatkludir ama bukdar ucurum gibi fark olmaz hic birinde ben laboratuvar teknikeriyim 5 6 cesit farkli lab da calstm hic okdar dusuk beta hcg degeri gormedim 4 5 haftalik ta misal internetten baktim bazi doktorlarin sitelsrinde senin attgn degerleri soyluyor demekki normal sen doktora gidince kesin yaz bakalim ne dicek
Bu herkeste farklılık gösteren bir durum canım ama korkulacak bişey yok rahat olMerhabaaaa,
Ben adetten 2 gün önce bhcg testi yaptırdım 70,71 çıktı 2 gün sonra 250.50 çıktı tam 1 hafta sonra da 7083 çıktı doktor karnımdan keseyi göremedi vajinal baktı 7 mm kesem göründü sizce bhcg değerim fazla artmamış mı sizinkiler nasıldı ?
doktoruma da sordum siz pazartesi 3000 civarı olur diyordunuz niye 7000 oldu dedim çok önemli değil bir sıkıntı yok rahat ol dedi. sadece bende şimdi bu forumda okuyunca ikiz gebelik olabilir mi acaba dedim kendimce :)Bu herkeste farklılık gösteren bir durum canım ama korkulacak bişey yok rahat ol
ikizde olabilir tatlımdoktoruma da sordum siz pazartesi 3000 civarı olur diyordunuz niye 7000 oldu dedim çok önemli değil bir sıkıntı yok rahat ol dedi. sadece bende şimdi bu forumda okuyunca ikiz gebelik olabilir mi acaba dedim kendimce :)
Merhabaaaa,
Ben adetten 2 gün önce bhcg testi yaptırdım 70,71 çıktı 2 gün sonra 250.50 çıktı tam 1 hafta sonra da 7083 çıktı doktor karnımdan keseyi göremedi vajinal baktı 7 mm kesem göründü sizce bhcg değerim fazla artmamış mı sizinkiler nasıldı ?
tşk ederim canım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli doğar inşallah bu arada kandiliniz mübarek olsunNormal bencede canim hayirli olsun