2016 Aralık Anneleri

Ben yokum canım sat 7 mart tahmini doğum tarihi 12.12.2016 şehir Ankara ve yaş 25 ilk bebeğim
ok tekrar eklicem
Benide eklermisin sat 25 subat beklenen dogum tarihi 1 aralik yas 32 bursa ikinci cocuk
ok eklerim :)
Merhabalar herkese,
BAT'ım 3 Nisan'dı. Bugün idrar testi yaptım, ikinci çizgiyi gördüm Allah'a şükür. İşten izin alır almaz kan testi yaptıracağım. İnşallah sizin bebişlerinizin arasına bir arkadaş da benden gelir ve ilk sayfadaki listeye ben de girmiş olurum.
Allah herkese sağlıklı doğum versin, bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sevgiler.
amin inşallah
Hoşgeldniz
sat 5 mart,yaş 35 konya 2.bebeğim.beklenen doğum 10 aralık 2016
ok inşallah ekleyebilecem :)

S sinkar yaptn mi test cnim insallh hamilesindir benim hsg temiz cikti doktor skinti yok dedi artk sperme yönelecgiz :KK43:
cnm test yapmadım dün az birsey kahverengi leke geldı, adet oldum sandım fakat çözülmedim şu an tertemiz... buğün yapsam mı yaaa çok kararsızım
rahim filmin temiz çıkması çok iy cnm... sperm sorununu kısa zamanda halledersınız... taze sıkılmış havuç suyu ve keçiboynuzu kürü spermlerin sayısını artırıyor haberin olsun.... hergün eşine taze sıkılmış havuç suyu ve keçiboynuzu yedir cnm kısa zamanda sperm sayısında artış olacaktır... umudunu kaybetme .... :KK66:

seninkisi erken döllenme olmuş sanırım
Benim de bat 9 nisan
O zaman bende kan tahlili yapsam benimki de belli olur mu acaba
amann.. :))) heyecanlandim şimdi. ..
İstersen yap canım ama Ben bi rüya gördüm onun etkisiyle test aldım öyle yaptım yoksa bekleyecektim adetimi

kızlar bu arada ben çözülmeye başladım kanamam geldı şimdi baktım kısmet değilmiş bu ayda
cuma günü doktora gidip klomene başlıyacagım .... hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim .... :KK43:

İstersen yap canım ama Ben bi rüya gördüm onun etkisiyle test aldım öyle yaptım yoksa bekleyecektim adetimi

Ben de bu sabah bi test yaptım da ilk tek çizgi çıktı 45-50 dk sonra baktım ikinci çizgi çok silik çıktı. .
Testin bilgilerini okudum ilk 30 dk dan sonra geçerliliği olmuyormus
Kan testi için pek vaktim yok okuldan yorgun argin geliyorum günümü beklemeye karar verdim. ..

kizlar bugunku beta hcg 274 olmus ilk iki deger 1nisan 53 5nisan 166.9 sanirim duzene giriyor hadi iyi birseyler soyleyin.son yaptigimtesti farkli bir yerde yaptirdim sorun olurmu

kan testi bu sorun olmaz diye düşünüyorum..
inşallah bişey olmadan hamileliğine devam edersin..

kızlar istanbul anadolu yakasında oturan var mı aranızda. varsa pendik devlet hastanesindeki nergiz kılıç hakkında bilgisi olan var mı ? yada başka iyi olan bi doktor ?

Bana kan testi yapmadi doktor. Degerimi cok merak ediyorum. :KK43:
Eger testte iki cizgi ciktiysa yanlislik olmaz hamilesin dedi ve direkt haftaya kalp atisini dinlemek icin randevu verdi. Umarim bir sorun olmaz.

beta hcg 1 nisanda 53
5 nisanda 166.9
bana dusuk geldi ama doktorlara gore normal siz ne dusunuyorsunu?cok az acik kahve akintim geldi Bir de gaz sancilarim var
Kızımda gün aşırı artışlarım 1,7 kattı. Tam iki kat artmadı. Sağlıkla doğurdum kızımı. Senin artışında öyle gözüküyor. Kalbini ferah tut. Doktor sıkıntı görmediyse yoktur. Sağlıkla gelsin inşallah bebişin. :)

benim de 5+5 günlük, vajinal ultrasondan baktırmadığım için henüz göremedim yarın doktor kontrolüm var inşallah görürüz :) cumartesi günü hcg 1065ti gözükmedi haliyle :KK43:

Bana kan testi yapmadi doktor. Degerimi cok merak ediyorum. :KK43:
Eger testte iki cizgi ciktiysa yanlislik olmaz hamilesin dedi ve direkt haftaya kalp atisini dinlemek icin randevu verdi. Umarim bir sorun olmaz.

genelde hatalı sonuç tek çizgi olunca olabiliyor. ikinci çizgi idrarda hcgye göre çıktığı için. 2.çizgi varsa kesin gebelik vardır. ama senin için rahat olsun istiyorsan sağlık ocağı bile kanda hcgye bakıyor sabahtan git yaptır. hatta tüm tahlilleri yapıyorlar demir rubella toxo...vb

genelde hatalı sonuç tek çizgi olunca olabiliyor. ikinci çizgi idrarda hcgye göre çıktığı için. 2.çizgi varsa kesin gebelik vardır. ama senin için rahat olsun istiyorsan sağlık ocağı bile kanda hcgye bakıyor sabahtan git yaptır. hatta tüm tahlilleri yapıyorlar demir rubella toxo...vb

Almanyadayım, burada öyle her yerde bakmıyorlar :KK43: doktorlar da türkiyedeki gibi değil, rahat davranıyorlar biraz.

X