2016 Aralık Anneleri

Benim bezelyem bu topikteki en küçük galiba :) 4+4 üz biz...doğum tarihim de 31 aralık görünüyor...Allah herkesin meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına almasını nasip etsin...bana da bu çiftliğin ismini verir misin rica etsem

Selamlar arkadaşlar.
Gecmisi çok okuyamadim.Rahatsiz olan arkadaşlar varmis Rabbim yardimcilari olsun insallah.
Bebislerin kalp atisini duyanlar varmis masallah sübhanallah ,darisi bizimde başımıza insallah.
Ben ilac olarak folik asit kullanıyorum ve ferritinim düşük oldugu icin dr.um gebeler için özel bir demir ilaci verdi onu iciyorum.

Nerdesin kız sen
Bana göre ve programa göre 8+5 di dr 8+2 dedi bir daha gittiğimde önemli sorarım

Aaa evt hatrladım ilacı
Hamileyken mi dr verdi bu ilacı

oyyy evet siz bizden de minnakmışsınız annesii tabii canım Facebook'ta ''Çiftliktenevimize''diye arattığınızda çıkıyor. Ben şimdilik memnunum açıkçası.

Her daim hayırlısı için dualarımızdasınız canım.

oyyy evet siz bizden de minnakmışsınız annesii tabii canım Facebook'ta veya google'da 'Çiftlikten Evinize' diye arattığınızda çıkıyor. Ben şimdilik memnunum açıkçası.

Zaten paketli gıda tüketmem çayla kahveyle aram yoktu 0'indirdim günde bir avuç ceviz badem fındık ya da kanu yemeye çalışıyorum süt peynir yoğurt kaçınılmaz zaten tavuk yerine hindi yedim birkaç kez ama bu köy tavuğunu da denemek istiyorum :) çok teşekkürler canım...sevgiler...

Gözün aydın canım, maşallah bebişe.

Ben kahvesiz güne başlayamazdım ama bebişi öğrendiğimden beri içmiyorum -ki zaten düşük tehlikem olduğundan dolayı doktorum çay ve kahveyi yasakladı. Hergün ceviz, yumurta, süt ve ayran tüketiyorum. Açıkçası artık kasaplarda satılan tavukları içim almıyor yani tavuk değil sentetik birşey yemişim gibi hissediyorum. Bu yüzden hiç değilse köy tavuğu alırım arada. az yerim öz yerim diye düşünüyorum.

Ben de ilk gebeliğimde hiç tavuk yemedim. Balıktan da soğumuştum zaten, omega 3 aldım onun yerine. Bol bol köfte yedim doğuma kadar.

Sanırım kullanılmazsa daha kötü oluyor bu gibi durumlarda.

efsanehayat gozunaydin daha saglikli gunler nasip etsin insallah Rabbim.
Kontrolleri iyi gecip kalp atislarini dinleyenlerinde gozu aydin.
Bizim bu sonraki randevumuz mayis sonunda.
Bende bi kacgundur yogun oksurukle ugrasiyorum,gecen hafta baslamisti doktor hic bisey vermedi sadecr balli limonlu karabiberli serbet bide 1 kupa ihlamur dedi ama artik oksurmekten bogazim ve karnim acimaya basladi sanirim bi dahiliyeye gozukmem gerekicek

Dualarımizdasin . Bebeğin çok güçlü seninle kalmak için mücadele ediyor. Allahin izniyle basaracak. Moralini yüksek tut canım.

canım geçmiş olsun, soğuk algınlığı vs yoksa öksürük alerjiden de kaynaklanıyor olabilir şahsen böyle bir durum her bahar aylarında yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…