- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Amaan hr zamankinden isteAllah razı olsun Duların kabul olsun
Mide bulantım var
sen nasılsın bugün :)
Artma var azalma yok :)) ilaci almadigim zaman su icsem gider oldu. Mecbur aliyorum ilaci. Tutuyo bari yenileni. Yarin hafta sonu baslangici esim evde olck sukur. Pazarteside anneme gidiorum zaten 1 ayliginaBen iyiyim canım da, asıl sen nasılsın? Bulantılar ne alemde?
İnşallahhhh canım aminMaşallah milimetreleri geçtik, santimetrelere geldik çok şükür. Çok sevindim canım. Allah iyi haberler bekleyen tüm arkadaşların yardımcısı olsun. Onlara da basip etsin inşallah.
Allah razı olsun tatlım. Rabbim hayırlısı ne ise onu verecektir elbetefsanehayat canım yanındayız her zaman acin bizimde acimiz sevincin mutluluğun bizimde mutlulugumuz
Dualarimiz seninle
Kızlar her namazdan kuran dan sonra hepimize dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bebislermizi kucagimiza alalım diye
Hayırlı olsun tatlımMerhaba bende aralik annesi olucam insallah. 4+6daha cok minik
26 mart son regli tarihim 26 nisan da kan tahlili yaptirdim 176 cikti haftaya gidicem kontrole insallahHayirli olsun canim senin gecen ay regl baslangicin nedir ayni gozukuyoruz da birde kan tahlili yaptirdin mi
Teşekkür ederim hepimiz saglicakla kucagimza aliriz inşallah bebisleri.Hayırlı olsun tatlım
Benimde 26 mart :) ama ben bu ay gec yumurtalam oldu 26 nisanda test yaptirdim 38.4 cikti gec yumurtalama oldufu icin beklenen regl yarin oluyor aslinda26 mart son regli tarihim 26 nisan da kan tahlili yaptirdim 176 cikti haftaya gidicem kontrole insallah
10 Mayısa verdi canım, kan testi yaptıracağım, o gün bakacak sonuçlara. Yaklaşık 15 gün sonra gelirsin dedi yani.ekonomistgonul canım senin sonraki randevunu ne zamana verdi doktor merak ettim? Benim 20 Mayıs a verdi
canım benim hakkında hayırlısı olsun... bebeğin sağlıklıdır inşaallahSağol canım hayırlısı ne ise o olsun diyorum Rabbim bilir
Gunaydin canlar nasilsiniz
Herkese güzel duaalrı için teşekkürler..Rabbim miniklerimizi korusun inşaallahMerhaba tatli annisler.
Gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir.mubarek cuma gununde hepiniz dualarimdasiniz insallah sagsaglim kucagimiza aliriz bebislerimizi
efsanehayat Allah bu cuma gününde sana ve bebeğine güç versin, can versin inşallah, çok çok geçmiş olsun
Ben de bugün doktora gittim, 7+2 olmama rağmen 6+4 göründü biraz canım sıkıldı, çünkü ilk bakıldığında Sat ile uyumlu demişlerdi, gerçi ilk gittiğim doktor özeldi, muhtemelen usg cihazı daha kaliteli ama ne bileyim insan hamileyken böyle ufacık sorunlar bile büyüyor sanırım kafasında. Allah sağlık versin tüm anne adaylarına ve bebeklerimize inşallah
amin canım, doktor bana da su ve diğer sıvılardan (çorba,ayran,meyve suyu) bolca tüket demişti.Kızlarr ben geldim meleğimin kalp sesini duyduk ayrıntılı ultrasonda da bakıldı herşey yolundaymış ve 7+3müşüz Allahıma binlerce şükürler olsun darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
3 hafta sonra 20 Mayıs a randevu verdi test falan istemedi yapılmıştı baştan
Adaçayı ve ahududu çayından uzak dur bol su iç falan dedi 500 gr almışım öyle işte:)
canım hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil. Misaifrlerin hamile olduğunu biliyorsa umarım seni yormaz ve yardım ederler. Yavaş yavaş yap kendine dikkat etSelam annişler. yarın çok kalabalık misafirim var. inş. çok yorulmaz. yardım edecekler var ama ev sahibi olarak yorulurum yine.
Anladım canım 3 hafta çok geldi bana da ama normal galiba10 Mayısa verdi canım, kan testi yaptıracağım, o gün bakacak sonuçlara. Yaklaşık 15 gün sonra gelirsin dedi yani.
Canım inşallah olmaz bir daha. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba tatlı hamiş arkadaşlarım
Bugün çok şükür daha iyiyim, kanamalarım da yok denecek kadar azaldı çok şükür. umarım bir daha da olmaz. Pazartesi kontrolüm var umarım bebeğim büyümüştür. Bu arada doktorum benden tahlil istemedi, sizlerden okuduğum kadarıyla kan sayımı, demir vs bakılmış. Sizce doktoruma sormalı miyim?
1 ay sonraya veren doktorlar da var canım. Bizimkiler yine erkene vermişler.Anladım canım 3 hafta çok geldi bana da ama normal galiba
Öylemi bilmiyordum canım1 ay sonraya veren doktorlar da var canım. Bizimkiler yine erkene vermişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?