2016 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar radyoloji doktoru muayene etti bebeğimin kalbi atıyor dakikada 180 kez atıyordu biraz hızlıymış sebebide kese komşuluğunda 65x35x57 mm büyüklüğünde hematom var keseye baskı yapıyor bebeğim ve ben stres altında kalıyoruz haliyle bu durumda tek şansım bol dua nolur sizlerde dua edin bize bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun

Canım bugün bütün gün aklımdaydın, hep dua ediyoruz. Allah yardımcın olsun. Bence bu bile güzel haber. Çok şükür bebeğinin kalp atışlarını duymuşsunuz. Allah'ın izniyle, dualarımızla, herşey yoluna girecek.
Yüreğini ferah tut.

efsanehayat seni cok merak ediyordum çok şükür iyi haberle geldin Elhamdulillah. Maşallah Subhanallah
bemim mide bulantilarim çoğaldı ama çıkarmıyorum şimdilik. aile hekimim kan tahlili istedi kanda HCT ve HGB düşmeye başlamış. normal dedi bi de ikiz oldugu icin simdiden demir ilacı verdi.. iyiyiz cok şükür.
şuan efsana dışında sıkıntısı olan yok heralde cok şükür o da iyi artik. Rabbim herkese sağlıklı mutlu hamilelikler nasip etsin inşallah

Çok sevindim cnm iyi olduğunuza hep yazarsın diye baktım. hamişlerin duası kabul olurmuş dualarımız senin ve yavrun için, en hayırlı olanı ne ise o olsun cnm. sakin kalmaya çalış çok zor biliyorum ama stres çok etkiliyor .ben bundan öncekini stres yüzünden kaybettim.

Allah sifa versin canim insallah bebisin bu baskiya dayanir allah yardimcinz olsun

Canlarim kasik agrisi normal degil? Adet olacakmisim gibi agriyor bazen. Bazen de cok iyiyim boyle olan var mi?

Bir de progesteron verdi vajinadan kullan dedi dun doktor agrim var deyince. Kullanan var mi?

rgk1990 Canım benim de ağrılarım var, daha önce yazdım hattâ. Lekelenmem de vardı, dr. Progestan verdi ama sadece 3 gün kullandım, kendi başıma bıraktım nedense. Vajinaya koyarak kullan, içince sürekli bir baş dönmesi, uyku ve bulantı yapıyor.

Arkadaşlar aranızda Gynoflor kullanan oldu mu? Bir cevap verin yahu! Bir de kullandığınız takviyeler neler?

Evet arkadaşlar zeytinimle dr a gittik
8+2 mişiz 1.76mm ne sağ kesede ne sol kesede tam ortadaymış :) yaramaz
Kalp atışlarını dinledik :)
Tahmini doğum tarihi sezeryan olacağı için 1 -2 aralık dedi
Şimdi önce doktorumun dedikleri sonra benim sorduklarımı yazayım
Et balık tavuk yumurta iyi pişmiş şekilde çok tüketilmeli dedi süt ürünleri çokca tüketilmeli dedi doğal olmayan bol şekerli künefe baklava yasak dedi. Ani stres sıkıntı korku yasak dedi. Balık yağı kesinlikle kullan dedi 20 mayısa randevu verdi ikili test için
Benim sorduklarım
Saç boyası - yasak 14. Haftaya kadar.
Aşırı halsizlik bulantı - normal dedi vitamin verdi
Ultrason sordum kesinlikle zararlı değil biz günde 3 kere baktığımız oluyor dedi bunu bir arkadaşımızın lafı üstüne sormuştum :) hayat03 müydü arkadaşmzn adı :)
Unuttum başka da varsa heycandan :) sorduklarımı
Bu kadar canlar rabbim cümle yavruları esirgesin
Olmayana da tattırsın

Eklentiler

• IMG-20160429-WA0025.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 416

Tamam canim tesekkurler cevap icin bugun baslayayim uyumadan once kullanayim degil mi?

CANI

Hadi gözün aydın çok şükür duymuşşun zeytininin kap sesini.. bana da dr tam ortada dedi ben de kendi hesabımca sağda solda olmöa durumuna göre cinsiyet tahmini yapuıcaktım tam ortada henüz deyince öyle kalakaldım :) neyse elbet geçeçek bir tarafa D

senın afına cok sevındım darısı basımıza kalp atışını duymaya inşallah :) dogumu neden sezeryan dusunuyorsun canm?

Aynen bende tahmin edecektim cinsiyeti tam ortada diyince hiç birşey diyemedim :)
senın afına cok sevındım darısı basımıza kalp atışını duymaya inşallah :) dogumu neden sezeryan dusunuyorsun canm?
Bnm ilki sezeryan birde korkaklığımdan :)
Inşallah duyarsınız sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…