- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Allah razı olsun Duların kabul olsunefsanehayat canım yanındayız her zaman acin bizimde acimiz sevincin mutluluğun bizimde mutlulugumuz
Dualarimiz seninle
Kızlar her namazdan kuran dan sonra hepimize dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bebislermizi kucagimiza alalım diye
Mide bulantım varGunaydin canlar nasilsiniz
Hastanede yatıyorum şuanda birazsan usg ile bakılacak Bebek canlıysa taburcu olacağım kalbi durduysa kürtaj
Ben iyiyim canım da, asıl sen nasılsın? Bulantılar ne alemde?Gunaydin canlar nasilsiniz
Kızlarr ben geldim meleğimin kalp sesini duyduk ayrıntılı ultrasonda da bakıldı herşey yolundaymış ve 7+3müşüz Allahıma binlerce şükürler olsun darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallahGünaydın arkadaşlar
10 da randevum var ve çok heyecan yaptım ne olur dua edin , güzel haberlerle inşallah
Hayırlı olsun cnm, bebeğin kaç mm çıktı ultrsonda ?Kızlarr ben geldim meleğimin kalp sesini duyduk ayrıntılı ultrasonda da bakıldı herşey yolundaymış ve 7+3müşüz Allahıma binlerce şükürler olsun darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
3 hafta sonra 20 Mayıs a randevu verdi test falan istemedi yapılmıştı baştan
Adaçayı ve ahududu çayından uzak dur bol su iç falan dedi 500 gr almışım öyle işte:)
Teşekkür ederim canım valla ne olarak geçiyorHayırlı olsun cnm, bebeğin kaç mm çıktı ultrsonda ?
canım çok sevindim, gözün aydın olsun. Yerim onun pıtpıtlarını maşallah ona.Kızlarr ben geldim meleğimin kalp sesini duyduk ayrıntılı ultrasonda da bakıldı herşey yolundaymış ve 7+3müşüz Allahıma binlerce şükürler olsun darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
3 hafta sonra 20 Mayıs a randevu verdi test falan istemedi yapılmıştı baştan
Adaçayı ve ahududu çayından uzak dur bol su iç falan dedi 500 gr almışım öyle işte:)
canım bende sağ alt köşede CRL olarak geçiyor. USG de bebeğin bulunduğu noktayı işaretlemiştir doktor nokta nokta olarak. O iki nokta arasına hangi harfle isimlendirmişse ona bak canım. Ben de CRL 1,03 cm yazıyor mesela.Teşekkür ederim canım valla ne olarak geçiyor
Allah razı olsun canım, Rabbim miniklerimizi bize bağışlasın inşallahcanım çok sevindim, gözün aydın olsun. Yerim onun pıtpıtlarını maşallah ona.
Evet teyzesi bizimki de 1.09 muşcanım bende sağ alt köşede CRL olarak geçiyor. USG de bebeğin bulunduğu noktayı işaretlemiştir doktor nokta nokta olarak. O iki nokta arasına hangi harfle isimlendirmişse ona bak canım. Ben de CRL 1,03 cm yazıyor mesela.
Maşallah milimetreleri geçtik, santimetrelere geldik çok şükür. Çok sevindim canım. Allah iyi haberler bekleyen tüm arkadaşların yardımcısı olsun. Onlara da basip etsin inşallah.Evet teyzesi bizimki de 1.09 muş
Hayirli olsun canim senin gecen ay regl baslangicin nedir ayni gozukuyoruz da birde kan tahlili yaptirdin miMerhaba bende aralik annesi olucam insallah. 4+6daha cok minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?