2016 Aralık Anneleri

efsanehayat Allah bu cuma gününde sana ve bebeğine güç versin, can versin inşallah, çok çok geçmiş olsun

Ben de bugün doktora gittim, 7+2 olmama rağmen 6+4 göründü biraz canım sıkıldı, çünkü ilk bakıldığında Sat ile uyumlu demişlerdi, gerçi ilk gittiğim doktor özeldi, muhtemelen usg cihazı daha kaliteli ama ne bileyim insan hamileyken böyle ufacık sorunlar bile büyüyor sanırım kafasında. Allah sağlık versin tüm anne adaylarına ve bebeklerimize inşallah

Günaydın arkadaşlar
10 da randevum var ve çok heyecan yaptım ne olur dua edin , güzel haberlerle inşallah
Kızlarr ben geldim meleğimin kalp sesini duyduk ayrıntılı ultrasonda da bakıldı herşey yolundaymış ve 7+3müşüz Allahıma binlerce şükürler olsun darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
3 hafta sonra 20 Mayıs a randevu verdi test falan istemedi yapılmıştı baştan
Adaçayı ve ahududu çayından uzak dur bol su iç falan dedi 500 gr almışım öyle işte:)

Hayırlı olsun cnm, bebeğin kaç mm çıktı ultrsonda ?

canım çok sevindim, gözün aydın olsun. Yerim onun pıtpıtlarını maşallah ona.

Teşekkür ederim canım valla ne olarak geçiyor
canım bende sağ alt köşede CRL olarak geçiyor. USG de bebeğin bulunduğu noktayı işaretlemiştir doktor nokta nokta olarak. O iki nokta arasına hangi harfle isimlendirmişse ona bak canım. Ben de CRL 1,03 cm yazıyor mesela.

Okulda son dersim zaman geçmiyor heyecanlandim iyice
efsane arkadasimizdan bi haber var mı biliyor musunuz ne oldu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…