• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun cnm herseyde bi hayr vardır

Kanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Cok uzuldum tatlim.Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin, umarim hayirlisiyla atlatirsiniz.

Üzüldüm canım geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebiş nasip eder inşallah

Günaydın hanımlar
bugun benim de 15.40ta randevum var. Hem çok heyecanlıyım hem de çok endiseliyim daha önce bir boş gebelik geçmişim oldugu icin korkuyorum.
Bu arada ben telefondan giriyorum alıntı yapmak işkence gibi birşey evde küçük bir kızım var iki yaşında ayrıca öğretmenim çalışıyorum eşim dizini sakatladi o da evde yatıyor hiç firsat bulul yazamiyorum düşük yapan kürtaj olanlar Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah en kisa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder sizlere dualarimdasiniz her zaman
Kalp atışını duyanlar hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz
Bilmeyen olursa diye yaziyorum maydanoz tüketimini azaltin hanimlar dusuge sebep olabiliyor. Kanaması olan arkadaşlar yureginizi ferah tutun benim gorumcemin aylarca dolu dolu kanaması oldu şimdi kizi 3 yaşında
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın arkadaşlar, ofise yeni geldim. Geçmişi okuyacağım. Umarım güzel haberler vardır.

Back