- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Sağol canımmm kelebek nasıl oldu atlattı mı gribi? Sürekli su içiyoruz canım aslında tam anlamış değişim ishal mi yoksa metabolizması mı hızlı çalışıyor tam karar veremiyorum canım. Çünkü sürekli yemek yedikten sonra yapıyor kakasını.İyi günlerde kullanın canım. Geçmiş olsun oğluşa Bol bol su içerse zararı olmuyor ishalin. Teşekkürler canım Ihlamur vermeye çalışıyorum, hanımefendi az da olsa içiyor. Zor valla temizlik olmuyor miniklerle. Bakıcı 1 saat daha uzun kalsa da temizlik işlerini halletsen daha az yorulursun canım ben öyle ayarladım saatleribenim kuzucuk da 2-3 gündür uyku ayarını kaçırdı. Gece 1-1.30 anca uyuyor o da zorla tabiki. Sürekli uyanık kalsa da oyun oynasa etrafı karıştırsa.. bir an önce düzenlememiz gerekiyor uykuları
Baya ağırmış baştaki programın iyi düzenlenmişler gönlünce ne güzelöyle canım şükrediyorum mesleğime özel sektörde olsaydım ne yapardım bilmiyorum.. Allah kolaylık versin özel sektör çalışanı annelere.
Evet canım kilit kesin çözüm değil bence. Onunla oynamaması gerektiğini öğretmemiz lazım ama bebeklerin ilgisini en çok çeken yerler maalesef dolap ve çekmeceler. Bugün Oğluş yanımda oynadı yavaşça çekip çekmeceyi geri itiyordu bir ara eli kısıldı aaaay diye bağırıyor baktımAllah yardimcimiz olsun canim :) Dolap kapaklari gercekten korkunc. Hepsine kilit koymak lazim ama olur da kilidi kapatmayi unutursak iste ozaman tam bir facia olur. Kilit de bir yere kadarBenimki yaramazlik görünce yikip geciyor ortaligi. Dedigin gibi belki de birden emeklemeye baslar :) Emeklese dert, emeklemese dert :) Buyudukce kendine zarar verme potansiyeli de artiyor. Her an yuregim agzimda. Odadan cikarken mutlaka oyun parkina koyuyorum. Yoksa mazallah kendine zarar vermesi isten bile degil. Hapis gibi oluyor ama nezaman arkami donsem bir facia ile karsilasiyorum. En azindan aklim kalmiyor. Ah bu minik canavarlar. Cok sevimliler yaa :)) Allah 'im onlari kazalardan, belalardan korusun.
Evet canım kilit kesin çözüm değil bence. Onunla oynamaması gerektiğini öğretmemiz lazım ama bebeklerin ilgisini en çok çeken yerler maalesef dolap ve çekmeceler. Bugün Oğluş yanımda oynadı yavaşça çekip çekmeceyi geri itiyordu bir ara eli kısıldı aaaay diye bağırıyor baktımçok ciddi bişi değil sesinden anladım hemen açtım tekrar elini çektim sonra uzaklaştı. Böyle küçük kazalar daha öğretici sanki
Biz ne kadar onları korumaya çalışsak da onlar mutlaka bir yerde kendine zarar veriyor canım. Ben bıraktım artık kendi haline çünkü engelledikçe hırçınlaşıyor ve ağlıyor.çok ciddi bir şey değilse izin veriyorum. Çok yaramazlar baş etmek çok zor zaten bu sıpacıklarla. Oyun parkı çok mantıklı canım en iyisini yapıyorsun hiç yoktan aklın onda kalmaz. İşini sağlama al gerisini Allah'a bırak :) yumuşak oyuncakları varsa onlardan oynasın yatağında canım ne güzel bence hapis gibi düşünme
Kesinlikle çok tatlılar okuldan geliyorum birlikte kahkahalara boğuluyoruz oynarken insan evladına her baktığında iyi ki diyor
Burun akıntısı azaldı baya canım. Bir kat daha kalın giydiriyorum biraz iyi geldi sanırım.Sağol canımmm kelebek nasıl oldu atlattı mı gribi? Sürekli su içiyoruz canım aslında tam anlamış değişim ishal mi yoksa metabolizması mı hızlı çalışıyor tam karar veremiyorum canım. Çünkü sürekli yemek yedikten sonra yapıyor kakasını.
Ihlamur güzeldir halbuki kelebek içse bol bol ne güzel olur :) az daha büyüselerdi bal da verirdik oh mis
Eve gelince Oğluş ilgi istiyor canım o yüzden iş görmüyor gözümgündüz iyi uyuyor mu canımmm gündüz uyuyorsa ondan da olabilir. Biz de gündüz uyumuyoruz doğru düzgün. Akşam erken uyuyoruz. Ama geceleri sürekli uyanıyoruz gece uykusu haram bize de
Büyüdükçe zaptedilmez oluyorlar sıpalar :)
Kesinlikle canımmm ben de şükrediyorum iyi ki öğretmen olmuşuz anne olunca daha iyi anlıyor insan.
Bayağı öğrendi Oğluşum canım. Bir kaç kez elini kıstırınca canı yanınca şimdi daha dikkatli hareket ediyor. vazgeçmiyor yani oynamaktan yine yapıyor yapacağınıDogru canim. Kontrolumuz altinda ogrenmeliler tehlikeyi. Birkez cani yaninca ikinci defa denemiyor yaramazligi :) Insanin nese kaynagi onlar :) isten ucarak donuyorum eve. Hergun yeni bir yonlerini gosteriyorlar. Cok hizli buyuyorlar ama :) Cabuk gececek bu gunler. Tadini cikarmaya calisiyorum ama doyamiyorum :) Is yerinde elimde telefon herkese yaramazliklarini gösteriyorum :)
Çok iyi canım çok sevindim bebişler hasta olmasın hiç. Çok zor oluyor. Evet canımm havalar serinledi artık ben de uzun giydirmiyordum. Artık başlayacam bugün yıkıyorum akşama kurur :) gece üzerini örtmüyor Oğluş ona nasıl çözüm bulacam bilmiyorum canım. Battaniyesini yatağın kenarlarına kıstırınca da gece boyu uyanıyor ve ağlıyor. Ben de öyle düşünüyorum canım dişten kesin alt üs ikişer diş çıktı şimdi köpek dişi çıkacak yeri belli iki Aydır bekliyorum canım. O zamandan beri de sürekli kaka yapıyor. İshal yapan şeyler vermiyorum hiç.Burun akıntısı azaldı baya canım. Bir kat daha kalın giydiriyorum biraz iyi geldi sanırım.
Oğluş ishal değildir muhtemelen canım. Kelebeğim de çoğu zaman öyle oluyor. Hatta geçen haftalarda bir gece sancılandı da ishal yüzünden ama bir şey çıkmadı doktorumuz üst kesiciler çıkıyor ondandır demiştizaten sancıları ertesi güne geçti. Gündüz uyusa da uyumasa da aynı canım. Gece gözleri uykudan acıyana kadar oyun oynamak için cebelleşiyor paralel olarak huysuzluk da artıyor. Sonunda bize homurdana homurdana yatak odasına gidiyor beni çağırıyor biz de uyanıyoruz canım gece 3 gibi uyandığında 4-4.30a kadar uyumadı doğru düzgün. Sonra 6da yine kaldırdı. Bu sefer benim hazırlanma vaktim geldi ama kelebeğim uyudu çok şükür.
Benim öğrencilere bakış açım bile değişti anne olunca canım sende de oldu mu?
Öyle canım hasta olmasınlar ama biz de olmayalım hayat duruyor resmen. Ben de halsizdim kaç gündür boğazım fenaydı ama şükür atlattım:) geçmiş olsun canım dikkat et kendineÇok iyi canım çok sevindim bebişler hasta olmasın hiç. Çok zor oluyor. Evet canımm havalar serinledi artık ben de uzun giydirmiyordum. Artık başlayacam bugün yıkıyorum akşama kurur :) gece üzerini örtmüyor Oğluş ona nasıl çözüm bulacam bilmiyorum canım. Battaniyesini yatağın kenarlarına kıstırınca da gece boyu uyanıyor ve ağlıyor. Ben de öyle düşünüyorum canım dişten kesin alt üs ikişer diş çıktı şimdi köpek dişi çıkacak yeri belli iki Aydır bekliyorum canım. O zamandan beri de sürekli kaka yapıyor. İshal yapan şeyler vermiyorum hiç.
Oyy kelebeği sevsinler ne tatlıdır o haliOğluş uykusu gelince geliyor dizime başını koyuyor öyle uyuyor canım başka türlü yatırınca ağlıyor. Uyuyunca yatağa götürüyorum. :)
Hepsinin ne tatlı huyları varçok zor oluyor bazen canımmm ama annelik insana güç veriyor. Bir de benim eşim de Yok şimdi çok zorlanıyorum canım. Okula başladığımdan beri ikinci gribimi atlatıyorum.
Bebişler sağlıklı ve huzurlu olsun da gerisi önemli değil :)
Valla canım girdiğim sınıflar sıkıntılı bayağı bu yıl. Hiç öyle bakamıyorum
İnanır mısın bugün buralara baktım ve aklıma sen geldin ha doğurdu doğuracak zamanların :)Yaaaa kızlar beni hatırladınızmı ? Nasılsınız sizleri çok özledim