- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Maşallah kuzucuğa canım tuttuğunu koparacak desene:) patlar canım dişler yakında bizimkiler de geç patladı. Eşim istese de istemese de halloldu köpek problemi :) şimdi kelebeğim mutlu mesut köpüşlerle oynuyor. Öyle diyoruz canım biz de. Çok teşekkürler. bir de şu taşınma işi olup bitse kafam çok rahatlayacak.Maşallah canım biz daha patlatamadık diş emeklemede bizim ki de süper bide diz üstünde gidiyo bişeye odaklanıyor acele etmek için tüm yatıp sürünüyor hızını arttırıyor o zaman ..komşu meselesi okudum canım ne insanlar var annenin kopek meseleside hallolmuş galiba sevindim
Her şerde bir hayır varmış canım demek ki ev de bu olayların hayrı olmuş gule güle oturun inşallah
Evet o kavuşma sahnesi güzel olacak hem ne güzel bakıcı da buldundarısı başıma artık. Biz de ev bağladık kredi işini halledip bayramdan sonra taşınıcaz inşallah canım. Kötü komşu ev sahibi yaptı yani.
İyiyim ben oğlumu büyütmeye çalışıyorum sen nasılsın
Çok teşekkürler canım. Biz de o şekilde bir adım atalım dedik. Kiralar uçmuş kiraya vereceğini krediye versen ev sahibi oluyorsun zaten artık. İnşallah canım bakalım araştırmalar tam gaz devam ediyor.Aa Harika canım güle güle oturun huzurunuz birliğiniz mutluluğunuz ve sağlığınız hep daim olsun..yepyeni başlangıçlar yapın inşallah..biz 2.5 senedir ev kredisi ödüyoruz iyi ki diyorum kira ödeyeceğimize evimizi ödüyoruz..bulursun onu da kısa sürede hiç merak etme küçük şehir insanlar hep birbirini tanıyordur..
Bizimki de yurur diye bekliyoruz ama tık yok daha kanepeye tutunup gidiyorben bu ay yürüme haberleri gelir yavaş yavaş diyorum anladığım kadarıyla hepsi hareketlenmiş ayaklanmış artık
ben bu ay yürüme haberleri gelir yavaş yavaş diyorum anladığım kadarıyla hepsi hareketlenmiş ayaklanmış artık
Hanımlar günaydın. Biizm aşı kartımıza 20 ağustos yazmışlar tekrar bir aşı için. Nette arastırdım menenjit için vurulan bir iğneymiş. Daha vurdurmadım aranızda vurduran var mı? Yoksa 12 aylıkken mi vurdurmalıyız?
Hanımlar günaydın. Biizm aşı kartımıza 20 ağustos yazmışlar tekrar bir aşı için. Nette arastırdım menenjit için vurulan bir iğneymiş. Daha vurdurmadım aranızda vurduran var mı? Yoksa 12 aylıkken mi vurdurmalıyız?
merhaba ben subat annelerindenim 4 ekimde kilomuz az oldugu icin 8 ay icin boy kilo takibine cagrildik ortalama boy kilo için ne dediler bilginiz varmiBizi 8 aylik oldugumuzda çağırdılar ama asi yapilmadi. Boy kilo olcumu ve kan tahlili yapildi. 1 yasinda asi yapılacak dediler.
merhaba ben subat annelerindenim 4 ekimde kilomuz az oldugu icin 8 ay icin boy kilo takibine cagrildik ortalama boy kilo için ne dediler bilginiz varmi
Nerelerdesin canım gözükmüyorsunMerhaba,
Boy kilo icin bu linke bakabilirsiniz. Ama cok takmayin kafanıza. Sagligi yerindeyse problem yok. Bazi bebekler minyon olur.
http://www.bebegimneyesin.com/bebek-boy-kilo/