2016 Aralık Anneleri

Düzelme yolunda ilerliyoruz canım çok teşekkürler:)
Kelebeğimin de 6.dişi çıktı dişler büyüdükçe çok daha sevimli görünüyorlar :) 7.nerede çıkacak bilmiyorum ama azılardansa hiç bakmadım henüz, belki patlamıştır bile. Karışmayan dolap, aşağı inmeyen tencere tava kalmadı evde canım bir yandan iş yapıp bir yandan hanımefendinin arkasını topluyorum. Çok meraklı ve heyecanlı maşallah kuzucuklar.
Bu aralar doğum günü telaşı sardı beni. Doğum günü hazırlıklarına haftasonu başlıcam inşallah. Her şey tamam olsun da iki ayağım bir pabuca girmesin istiyorum:))

Merhaba canım aile terapistine gidiyoruz biz şimdilik iyiyiz şükürler olsun..Allah kimsenin yuvasındaki huzuru bozanlara fırsat tanımasın..kızım da 6.dişini çıkardı bu hafta 1 ayda 4 diş çıkardık uykusuz iştahsız hep keyifsiz ve kucakçı oldu..benim kızım da hiç üzerini örttürmüyor uykusunun en derin yerinde örtüyorum üzerini paaattt tekmeyi savurup atıyor battaniyesini :) uyku tulumu aldım...

Sana da geçmiş olsun canımm. Biz sürekli hasta oluyoruz. 3. Gribimi oldum okul açıldığından beri artık kendime yürüyen virüs diyorum
Cadıya bak sen gidip uyusa ya haklısın canım tulum şart. ben de alacam ama hala araştırma içerisindeyim canım.
Evet canım eşim olsa bu kadar yıpranmam. Bir de vurdumduymaz bir anne değilim kendimi oğluma adamış gibiyim. Anneme anlatıyorum kızıyor bana bu kadar yapma diye. Ama onun da benden başka tutunacak dalı Yok her şeyi onun rahatını düşünerek yapmam lazım. Bizim de köpek dişinin biri patladı sıra diğerlerinde gibi canım. Kelebek geç başladı ama hızlı gidiyor maşallah
Yavaş yavaş toparlanıyorlar canım çok şükür :) zaten zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bir bakıyorum evdeyim

Sayfayı takip ediyorum Artık :)

Unutur muyum canim :) Masallah kuzucuguna :) Biz de hastayiz. Ayda bir atesleniyoruz. P.tasi yine ateslendik. Burnumuz da akti. Dr a gittik yine. Cok atesi yoktu ama bogazi fena iltihap olmus. Tahlil yapildi ve antibiyotik basladik yine Ertesi gun de 7. Disimiz patladi cok sukur. Mikser gibi bütün gun evi karistiriyor.

Sayfayı takip ediyorum Artık :)
hesap adı ne canım

. Ay sorma o mıkserlık bizdede var her yere el atı artık deliriyorm bazen gecmıs olsun sizede

Biz 26 aralık doğumluyuz 1 düişimiz çıktı ikincinin ucu göründü, çok şükür şeytan kulağına kurşun huysuzluk dışında sıkıntmız olmadı. Yemesi oldum olası çok iyi değil ama kilosu normal.
Canım sorma o kiloları ya 5 6 ayddır aynı kiloda tıkandım kaldım ne alıyor ne veriyorum. Emziriyorum die rejim yapmıyorm. Kaç bedensin canm sen? Benim de abimin nikahı 2 ay sonra da düğünü var ben de şaştım
Bu arada gece halen 4 5 kez uyanıyoruz meme istitoruz. Baba susturmaya çalışsada yok illa beni ve meme istiyor napabilirim aynı problemi yaaşayan var mı?

Kızım 1 Aralık doğumlu henüz diş yok ne yersem ondan veriyorum, bebe bisküvisi ile birlikte pirinç unu veriyorum, elele geziyoruz odaları şimdilik bunlar :)
Bizimde 10 aralik dogum günümüz ama hala bizimde disimiz yok.nolcak bilmiyom.bnde ayni senn gibi cici bebe veriyom ama pek sevmiyo.pirinc unuyla mama yapiyorum onu seviyo.yemegin suyuna ekmek ici koyup veriyorum.cok seviyo.her bebek aynu demekki bnmki de tum odalari emekleyerk geziyor

Ay bizimki cicibebe ye bayılıyor, arı mamanin ballı sütlü irmikli pirinç ununu aldim karıştırıp bisküvi ile veriyorum pekmezde katıyorum severek yiyor, bizde hem emekliyo ruz hemde elele odaları geziyoruz, hepsine maşallah :) diş ne kadar gec çıkarsa o kadar iyi derler gözüküyor ama patlatmadi daha

Ayy canım ya havalar çok garip valla geçiş mevsimi dikkat et kendine sıcak gündüzlere kanma
Aldım canım kalın bir tulum ve tulumla yatırmaya başladığımdan beri burun akıntısı durdu miniğimin :) sen de al oğluşa annesi üşümesin gece kuzucuk. Ah canım benim valla hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz ama olacağın önüne geçemiyoruz biraz rahatlat kendini orta noktayı bulun kendine yüklenme bu kadar. Ne güzel oyun zamanları da geldi. Kelebeğim ben yemek yaparken odasına gidip oyuncaklarıyla oynuyor 2 gündür çok mutlu oluyorum valla kendi başına bir şeyler yaptığına. Oyy kıyamam oğluşa zor çıkardı mı köpek dişini? Evet kelebeğim 2şerli gidiyor. Öyle oluyor bir bakıyorum öğlen olmuş ders bitmiş. Böyle olması daha iyi ne güzel çok özlem duymuyoruz.

Çok geçmiş olsun canım. Geceleri çok açınıyorlar, havalar da dengesiz bir de diş çıkarma zamanı bağışıklıkları düşüyor çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Kuzucukların hepsi aynı merakla etrafı karıştırıyorlar ama Allah korusun şarj falan bırakmayın prizde. Geçen gün bir haber okudum bir anne unutmuş şarjını prizde, kaşla göz arasında bebeği ağzına sokmuş yazık yavrunun neredeyse ağzının yarısı yanmış

Masallah bzmki gorunmuyorda bkalm ne zman cikcak

Sagol canim. Evet bagisiklik dusuyor malesef. Hala iyilesemedi. Ustune bende nezle oldum Hep beraber atlaticaz insallah. Allah korusun yavrularimizi. Minik ve meraklılar. Cok dikkatli olmak lazim. Bir anlik dalginligi firsat biliyorlar.

Benimki de cok seviyor cici bebe :) Cok fazla vermemeye calisiyorum ama yerini biliyor, parcaliyor kendini. Gec cikan dis saglam olur derler :) Bizimkiler erken cikariyor. 7 disimiz var. 8 inci yolda. Ablamiz da böyleydi dislerini duzenli fircalamasina ragmen sut disleri cabuk bozuldu

Biz de cok sik uyaniyoruz canim. En fazla iki saat uyuyor. Iki saatte bir uyanip emmek istiyor. Gece yatarken karnini guzelce duyurup yatiriyorum ama illa uyanacak. Dis cikarma donemini hic anlatmayayim. Resmen uykusuz geciyor geceler. Gunduz uykusu sa pek yok. Gunde iki veya uc kez uyuyor o da yarim saat kadar.

Aslında yorgunluktan sürekli hasta oluyorum canım bünye zayıf düşüyor ve anında virüs kapıyor :)
Gündüzleri buralar sıcak olduğu için normal yazlık giyiniyoruz canım akşamları da genelde evdeyiz zaten.
Araştırıyorum canım bulunduğum ilçede bulamadım henüz. Ev kaloriferli olduğu için penye istiyorum burada da sobalı eve göre buldum sadece. Getirecez dediler. Olmadı bir iki haftaya internetten alırız.
Ay kıyamam ya demek kelebek üşüyormuş. Dün biz de soğuk bir evde kaldık. Oğluşun da hemen burnunda hırıltı oldu. Ama gece üzerini biraz daha örtünce geçti çok şükür.
Yalnız olduğumuz için rahat olamıyorum hiç canım. En basiti duşa bile giremiyorum bazen. Annem bakıcı varken hemen duşunu al çık diyor ama oğluş beni görünce daha durmuyor onu öyle görünce ben de bırakamıyorum annem de bu tarz şeylere kızıyor canım.
Evet canımm artık yalnız da takılıyorlar. Oğluş da bazen gidiyor yanımdan başka odada oynuyor çok hoşuma gidiyor benim de
İlk köpek dişinde huzursuzluk ishal vardır sadece canım. İkincide ateş de oldu 38,2 ydi en yüksek. Bir kez fitil koydum sonra bir daha çıkmadı ateşi. Zaten ateşin ertesi günü dişi çıkmıştı
Şimdi iki alt dört üst dişimiz var canım. Biz yavaş çıkarıyoruz dişleri :) kelebek bizi geçmiş maşallah ona
Evet canım kısa olması çok iyi. Yıpranmıyor kuzularımız :)

Kızlar mrb
Biz grip oluyoruz galiba, burun akıntısı ve hapşırık var ne kullanabilirim gribe karşı? A-ferin almış babası ecz.cı vermiş ama prospektüste 2 yaşının altında kullanılmamalı yazıo. Şaştım kaldı

Canim ıhlamur yap ver öyle kafana göre ilaç kullanma.Bizim doktorumuz bile ilac vermiyor.

İnseallah düzelir hiçbir sorun kalmaz.
Ama çok güzel oluyor o halleri ya kızıyorum açmasın diye hayır yapma diyorum baka baka öyle güzel döküyor ki.
Kız bebekleri ayrıdır benim için onların o tatlı hali.. ben kız çocuklarını çok severim yeğenim anne derdi bana şimdi büyüdü kocaman oldu. Ama inseallah bende yasarim o duyguları.

Ben çok kararsızım bir planın varmı nasıl yapmayı düşünüyorsun. Yada doğum günü yapicak arkadaşlar nasıl yapicaksiniz. organizasyon nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…