- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Düzelme yolunda ilerliyoruz canım çok teşekkürler:)Selam hanımlar uzun zamandır giremesemde hep okudum yazdıklarınızı dışardan.
Narcoleptic insomniac ve mrveee28 icim acıyarak okudum yazdıklarınızı.
İnseallah duzelmissinizdir son durumdan haberdar edin bizi.
Bize gelince oğlan pek bı şımarık oldu rabbim korusun onları her hareketine mutlu oluyor insan.
6 disimiz çıktı en son 6. Yi bayramdan hemen sonra cikardik şimdi yandakileer yavaş yavaş kabariyor.
Gece bizde dönmeye başladık üstümüz açılıyor çok şükür ki usutmedik bir seferden sonra.
Ama tulum alicam çünkü evim sobalı kışın zor olucak benim için
Sizler nasılsınız napıyorsunuz
Selam hanımlar uzun zamandır giremesemde hep okudum yazdıklarınızı dışardan.
Narcoleptic insomniac ve mrveee28 icim acıyarak okudum yazdıklarınızı.
İnseallah duzelmissinizdir son durumdan haberdar edin bizi.
Bize gelince oğlan pek bı şımarık oldu rabbim korusun onları her hareketine mutlu oluyor insan.
6 disimiz çıktı en son 6. Yi bayramdan hemen sonra cikardik şimdi yandakileer yavaş yavaş kabariyor.
Gece bizde dönmeye başladık üstümüz açılıyor çok şükür ki usutmedik bir seferden sonra.
Ama tulum alicam çünkü evim sobalı kışın zor olucak benim için
Sizler nasılsınız napıyorsunuz
Sana da geçmiş olsun canımm. Biz sürekli hasta oluyoruz. 3. Gribimi oldum okul açıldığından beri artık kendime yürüyen virüs diyorumÖyle canım hasta olmasınlar ama biz de olmayalım hayat duruyor resmen. Ben de halsizdim kaç gündür boğazım fenaydı ama şükür atlattım:) geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Oy maşallah oğluşa benim cadı basıyor çığlığı uykusu gelince. Kelebeğime bakmak için uyanıyorum kaç gündür halının üstünde oluyor. Uyku tulumu son çare olacak sanırım. Yarın alıcam uyku tulumuyla yatırıcam artık.
Eşinin olmaması daha da zorluyordur canım Allah kolaylık versin. Bugün babasıyla dışarı çıktı kelebeğim de düzgünce temizlik yapabildim yoksa çok zor valla. Benim cadım 6.yi patlatmak üzere ama köpek dişler çıkmadı henüz. Hepsi ayrı sıkıntı yazık kuzularımıza..
ovvv sıkıntılı sınıf olunca insanın ayakları geri gidiyor. Çok iyi anlıyorum canım seni. İnşallah akıllanır onlar da yormaz seni.
Sayfayı takip ediyorum Artık :)Yaaa gercekten mıı hatırlanmak ne güzelmatematik61 hepinizi o kadar özledim ki ilk deneyimi olanlar bu nedir diye soranlar. Ah bişey oldu diyenler . Doğuruyorumlarr filan hepsini çok özledim . Biz çok iyiz oğlumla. 10 aylık oldu 6 dişimiz var aürünüyoruz koltuklardan ayaga kalkıyoruz by by alkış gel gel filan bi çok seh yapıyoruz . Abla baba dede mama mem anne eda demeyi biliyoruz al demeyi biliyoruz. Daha bi çok sey işte Hergüne bişeyler oğrenıyoruz fakat ustten uc dısımız bırden glmeye karar verdiği için bugun atesımız var suan :/ ve burnu akıo sabah berı hapsuruo fılan ıkısı bır araya geldı zorluyo ateslendık alarm kurduk gece basında beklıcem yukselme olursa de gıtcez suan 37.8 38 arasında olctuk hiç olmamıstı bakalım neler olck umarım yukselmez çok uzuluyoruz . Siz neler yapıosunuz . Bu arada instagrama butik açtım benek cocuk kıyafetlerı satıyorum tum eakı arkadaslarımı beklerım ve yenı katılanları @trendbaby_butik sayfamın adı
Yaaa gercekten mıı hatırlanmak ne güzelmatematik61 hepinizi o kadar özledim ki ilk deneyimi olanlar bu nedir diye soranlar. Ah bişey oldu diyenler . Doğuruyorumlarr filan hepsini çok özledim . Biz çok iyiz oğlumla. 10 aylık oldu 6 dişimiz var aürünüyoruz koltuklardan ayaga kalkıyoruz by by alkış gel gel filan bi çok seh yapıyoruz . Abla baba dede mama mem anne eda demeyi biliyoruz al demeyi biliyoruz. Daha bi çok sey işte Hergüne bişeyler oğrenıyoruz fakat ustten uc dısımız bırden glmeye karar verdiği için bugun atesımız var suan :/ ve burnu akıo sabah berı hapsuruo fılan ıkısı bır araya geldı zorluyo ateslendık alarm kurduk gece basında beklıcem yukselme olursa de gıtcez suan 37.8 38 arasında olctuk hiç olmamıstı bakalım neler olck umarım yukselmez çok uzuluyoruz . Siz neler yapıosunuz . Bu arada instagrama butik açtım benek cocuk kıyafetlerı satıyorum tum eakı arkadaslarımı beklerım ve yenı katılanları @trendbaby_butik sayfamın adı
hesap adı ne canımSayfayı takip ediyorum Artık :)
. Ay sorma o mıkserlık bizdede var her yere el atı artık deliriyorm bazen gecmıs olsun sizedeUnutur muyum canim :) Masallah kuzucuguna :) Biz de hastayiz. Ayda bir atesleniyoruz. P.tasi yine ateslendik. Burnumuz da akti. Dr a gittik yine. Cok atesi yoktu ama bogazi fena iltihap olmus. Tahlil yapildi ve antibiyotik basladik yineErtesi gun de 7. Disimiz patladi cok sukur. Mikser gibi bütün gun evi karistiriyor.
Biz 26 aralık doğumluyuz 1 düişimiz çıktı ikincinin ucu göründü, çok şükür şeytan kulağına kurşun huysuzluk dışında sıkıntmız olmadı. Yemesi oldum olası çok iyi değil ama kilosu normal.Benimkinin de üst dişleri çıkıyor.
Sentiniz verdi Doktor.baya iyi geldi.onu sürünce rahatlıyor muz kızlığı geçiyor.
Ya kızlar bu arada benim Doğum kiloları hala duruyor hafta sonu düğün var.
Birsürü kıyamet gibi abiyem var hem herkes gördü hemde kilolarımdan giyemiyorum.
Gene kaldım dımdızlak.
Bubu arada elbiseye ya da abiyeye ihtiyacı olan olursa verebilirim.
Bizimde 10 aralik dogum günümüz ama hala bizimde disimiz yok.nolcak bilmiyom.bnde ayni senn gibi cici bebe veriyom ama pek sevmiyo.pirinc unuyla mama yapiyorum onu seviyo.yemegin suyuna ekmek ici koyup veriyorum.cok seviyo.her bebek aynu demekki bnmki de tum odalari emekleyerk geziyorKızım 1 Aralık doğumlu henüz diş yok ne yersem ondan veriyorum, bebe bisküvisi ile birlikte pirinç unu veriyorum, elele geziyoruz odaları şimdilik bunlar :)
Bizimde 10 aralik dogum günümüz ama hala bizimde disimiz yok.nolcak bilmiyom.bnde ayni senn gibi cici bebe veriyom ama pek sevmiyo.pirinc unuyla mama yapiyorum onu seviyo.yemegin suyuna ekmek ici koyup veriyorum.cok seviyo.her bebek aynu demekki bnmki de tum odalari emekleyerk geziyor
Ayy canım ya havalar çok garip valla geçiş mevsimi dikkat et kendine sıcak gündüzlere kanmaSana da geçmiş olsun canımm. Biz sürekli hasta oluyoruz. 3. Gribimi oldum okul açıldığından beri artık kendime yürüyen virüs diyorum
Cadıya bak sen gidip uyusa yahaklısın canım tulum şart. ben de alacam ama hala araştırma içerisindeyim canım.
Evet canım eşim olsa bu kadar yıpranmam. Bir de vurdumduymaz bir anne değilim kendimi oğluma adamış gibiyim. Anneme anlatıyorum kızıyor bana bu kadar yapma diye. Ama onun da benden başka tutunacak dalı Yok her şeyi onun rahatını düşünerek yapmam lazım. Bizim de köpek dişinin biri patladı sıra diğerlerinde gibi canım. Kelebek geç başladı ama hızlı gidiyor maşallah
Yavaş yavaş toparlanıyorlar canım çok şükür :) zaten zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bir bakıyorum evdeyim
Çok geçmiş olsun canım. Geceleri çok açınıyorlar, havalar da dengesiz bir de diş çıkarma zamanı bağışıklıkları düşüyor çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Kuzucukların hepsi aynı merakla etrafı karıştırıyorlar ama Allah korusun şarj falan bırakmayın prizde. Geçen gün bir haber okudum bir anne unutmuş şarjını prizde, kaşla göz arasında bebeği ağzına sokmuş yazık yavrunun neredeyse ağzının yarısı yanmışUnutur muyum canim :) Masallah kuzucuguna :) Biz de hastayiz. Ayda bir atesleniyoruz. P.tasi yine ateslendik. Burnumuz da akti. Dr a gittik yine. Cok atesi yoktu ama bogazi fena iltihap olmus. Tahlil yapildi ve antibiyotik basladik yineErtesi gun de 7. Disimiz patladi cok sukur. Mikser gibi bütün gun evi karistiriyor.
MasallahAy bizimki cicibebe ye bayılıyor, arı mamanin ballı sütlü irmikli pirinç ununu aldim karıştırıp bisküvi ile veriyorum pekmezde katıyorum severek yiyor, bizde hem emekliyo ruz hemde elele odaları geziyoruz, hepsine maşallah :) diş ne kadar gec çıkarsa o kadar iyi derler gözüküyor ama patlatmadi daha
Çok geçmiş olsun canım. Geceleri çok açınıyorlar, havalar da dengesiz bir de diş çıkarma zamanı bağışıklıkları düşüyor çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Kuzucukların hepsi aynı merakla etrafı karıştırıyorlar ama Allah korusun şarj falan bırakmayın prizde. Geçen gün bir haber okudum bir anne unutmuş şarjını prizde, kaşla göz arasında bebeği ağzına sokmuş yazık yavrunun neredeyse ağzının yarısı yanmış
Ay bizimki cicibebe ye bayılıyor, arı mamanin ballı sütlü irmikli pirinç ununu aldim karıştırıp bisküvi ile veriyorum pekmezde katıyorum severek yiyor, bizde hem emekliyo ruz hemde elele odaları geziyoruz, hepsine maşallah :) diş ne kadar gec çıkarsa o kadar iyi derler gözüküyor ama patlatmadi daha
Biz 26 aralık doğumluyuz 1 düişimiz çıktı ikincinin ucu göründü, çok şükür şeytan kulağına kurşun huysuzluk dışında sıkıntmız olmadı. Yemesi oldum olası çok iyi değil ama kilosu normal.
Canım sorma o kiloları ya 5 6 ayddır aynı kiloda tıkandım kaldım ne alıyor ne veriyorum. Emziriyorum die rejim yapmıyorm. Kaç bedensin canm sen? Benim de abimin nikahı 2 ay sonra da düğünü var ben de şaştım
Bu arada gece halen 4 5 kez uyanıyoruz meme istitoruz. Baba susturmaya çalışsada yok illa beni ve meme istiyor napabilirim aynı problemi yaaşayan var mı?
Aslında yorgunluktan sürekli hasta oluyorum canım bünye zayıf düşüyor ve anında virüs kapıyor :)Ayy canım ya havalar çok garip valla geçiş mevsimi dikkat et kendine sıcak gündüzlere kanma
Aldım canım kalın bir tulum ve tulumla yatırmaya başladığımdan beri burun akıntısı durdu miniğimin :) sen de al oğluşa annesi üşümesin gece kuzucuk. Ah canım benim valla hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz ama olacağın önüne geçemiyoruz biraz rahatlat kendini orta noktayı bulun kendine yüklenme bu kadar. Ne güzel oyun zamanları da geldi. Kelebeğim ben yemek yaparken odasına gidip oyuncaklarıyla oynuyor 2 gündür çok mutlu oluyorum valla kendi başına bir şeyler yaptığına. Oyy kıyamam oğluşa zor çıkardı mı köpek dişini? Evet kelebeğim 2şerli gidiyor. Öyle oluyor bir bakıyorum öğlen olmuş ders bitmiş. Böyle olması daha iyi ne güzel çok özlem duymuyoruz.
Canim ıhlamur yap ver öyle kafana göre ilaç kullanma.Bizim doktorumuz bile ilac vermiyor.Kızlar mrb
Biz grip oluyoruz galiba, burun akıntısı ve hapşırık varne kullanabilirim gribe karşı? A-ferin almış babası ecz.cı vermiş ama prospektüste 2 yaşının altında kullanılmamalı yazıo. Şaştım kaldı
İnseallah düzelir hiçbir sorun kalmaz.Düzelme yolunda ilerliyoruz canım çok teşekkürler:)
Kelebeğimin de 6.dişi çıktı dişler büyüdükçe çok daha sevimli görünüyorlar :) 7.nerede çıkacak bilmiyorum ama azılardansa hiç bakmadım henüz, belki patlamıştır bile. Karışmayan dolap, aşağı inmeyen tencere tava kalmadı evde canım bir yandan iş yapıp bir yandan hanımefendinin arkasını topluyorum. Çok meraklı ve heyecanlı maşallah kuzucuklar.
Bu aralar doğum günü telaşı sardı beni. Doğum günü hazırlıklarına haftasonu başlıcam inşallah. Her şey tamam olsun da iki ayağım bir pabuca girmesin istiyorum:))