- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
İnşallah terapiyle yanlışlarını anlarlar. Ben de eşime diyorum sen kadın olsan evde kalırmışsın bu çeneyle seni hiçbir adam çekemezmiş diye. Abim hukukçu, kardeşim psikolog o konuda çok şanslıyım. Benim görmediğim şeyleri görüyorlar ve beni sakinleştiriyorlar sağolsunlar. Benim avukatım da hazır tek dilekçeyle her şeyi hızla bitirebilir. Çok fazla son şans verdim ama kardeşim onun farkında olmadığı bir problem için üzülüyorsun bekle bir farkına varsın durumun ciddiyetinin diyor. Hatasını kabul edince senin onu ezeceğini düşünüyor o yüzden bu kadar agresif diyor. Tek seansla hatalarını anlayacağını düşünme zaman ver diyor. Beklemeye devam edicem bakalım evliliğimize, kendimce, yarıyıl tatiline kadar vakit veriyorum. Gözlemleyip son kararımı vericem. Kişilik özelliklerimiz çok benziyor Balık burcu musun yoksa sen de? :))Canım kendi içlerinde problemleri var eşlerimizin onlara sürekli "sen haklısın kocacım, sen birtanesin, sen olmasan ne yaparız biz.."diyip pohpohlamak gerekiyor bunu anladım..yapmayınca kıyamet kopuyor..bir gün eşimle tartışırken ben sana laf yetiştirememiş ya yoruldum dedim..işte aynısını bekliyorum "hayatım düşünemedim bir daha dikkat ederim, afedersiniz.."dese bitecek iş zaten..bende çok duygusalımdır açıkcası yapıl gereği de fevriyim...avukatı bile aradım konuştum..aslında atıldı ama ben yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ve huzurlu değilim...karar verme aşamasında terapist çok etkili..umarım en kısa zamanda kızın ve senin için en uygun kararı verirsin..ama herkes son bir şansı hakeder..konuşarak çözebileceğinize inanıyorsan profesyonel destek alarak evliliğini bitirme derim..
İnşallah terapiyle yanlışlarını anlarlar. Ben de eşime diyorum sen kadın olsan evde kalırmışsın bu çeneyle seni hiçbir adam çekemezmiş diye. Abim hukukçu, kardeşim psikolog o konuda çok şanslıyım. Benim görmediğim şeyleri görüyorlar ve beni sakinleştiriyorlar sağolsunlar. Benim avukatım da hazır tek dilekçeyle her şeyi hızla bitirebilir. Çok fazla son şans verdim ama kardeşim onun farkında olmadığı bir problem için üzülüyorsun bekle bir farkına varsın durumun ciddiyetinin diyor. Hatasını kabul edince senin onu ezeceğini düşünüyor o yüzden bu kadar agresif diyor. Tek seansla hatalarını anlayacağını düşünme zaman ver diyor. Beklemeye devam edicem bakalım evliliğimize, kendimce, yarıyıl tatiline kadar vakit veriyorum. Gözlemleyip son kararımı vericem. Kişilik özelliklerimiz çok benziyor Balık burcu musun yoksa sen de? :))
Çok teşekkürler canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Kızıma en az zarar görebileceği en çok huzuru olacağı hayatı sunmak istiyorum.
Haklısın canım. Benim de fevriliğimi törpülemem lazım bu süreçte. Umarım terapi sonunda iletişim kurmayı becerebiliriz bu kadar kapatmazlar kendilerini de miniklerimiz babalarıyla da huzurlu bir ortamda büyür. Çoook sevindim bakıcı bulabilmene hem de yakının olması çok güzel olmuş. Belli bir yerden balık olduğun :) sevmiyorum burcumu ama yükselenim başak o kurtarıyor beni kimi zaman.Terapiyle çok evliliğin kurtulduğuna şahit oldum..evet çok şanslısın gerçekten canım..aynı yorumu kardeşimde yapmıştı..hatta kardeşime mesaj atmış "lütfen yardım et ablanı tekrar kazanmam için.."diye...o da "ablamı kırarken bana sordun mu? Hayır! Üzgünüm.." yazmış...mümkün değil tek seans işe yarasın o kadar yaşanmış olumsuz olaydan sonra..evet kesinlikle öyle "haklısın" dedikleri anda ufacık bir tartışmada zaten ben hep haklıyım diyeceğiz diye korkuyorlar..evet acele etmiyorum bende..herşeyi ölçüp tartıp ona göre karar vereceğim..bakıcıyı da buldum şükürler olsun bi aile dostumuz bakmayı kabul etti güvendiğim biri..burcum oğlak ama yükselenim balık :))
Çok teşekkürler canım.Dogru olan bu canim. Kiziyorum bazen, cocuk annesiz veya babasiz buyumesin diye sagliksiz evlilikler zoraki surduruluyor. Halbuki cocugun ruhsal durumu daha da cokuyor. Cocugun gelisimi icin mutluluk, huzur cok onemli. Insallah hersey sizin icin guzel olacak.
Çok haklısın canım. İlgimiz bebeklerimize kayınca kıskandılar ama bunun farkında değiller. Üstümüze oynayıp kendi psikolojilerini düzeltmeye çalışıyorlar belki de. Tabi şu da var affedici olan kadın bu sefer affedemedi çünkü miniklerimiz her şeyin ötesine geçti artık. O "biz" olma evresine kadar gereken çaba için fazlasıyla kırgın ve yorgunum.mrveee28 dgulkts Narcoleptic insomniac kizlar, yazdiklarinizda ortak sorunlar var. Ilk cocugum dogdugu zaman esimle biz de sorunlar yasadik. Ben yapi olarak baskin degilim. Susarak, genelde duymamaya çalışarak atlattim diyebilirim. Aileye yeni bir birey katiliyor ve sanirim erkekler bu sorumlulugu kaldiramiyorlar. Akabinde huylari, karakterleri, davranislari, duygulari farklasiyor. Merkezde onlar vardi, simdi yeni bir birey var. Bu cocuklari dahi olsa kiskaniyorlar. Ikinci plana atilmislik, yoktan var olan yeni bir fert.. Atsa atilmaz, satsa satilmaz... Beyinleri bulaniyor. Cocugunuzu ve kendinizi herzaman birinci planda tutun. Bu donem kalici olmuyor. Kimileri kendi icinde atlatabiliyor, kimileri profesyonel yardim aliyor. Ama sonucta hersey yoluna bir sekilde giriyor. Annelerini ve eslerini ayri tutmayi, idare etmeyi ogreniyorlar. Ben diye yasamayi birakip biz olmaya basliyorlar. Biraz sabir...
Çok haklısın canım. İlgimiz bebeklerimize kayınca kıskandılar ama bunun farkında değiller. Üstümüze oynayıp kendi psikolojilerini düzeltmeye çalışıyorlar belki de. Tabi şu da var affedici olan kadın bu sefer affedemedi çünkü miniklerimiz her şeyin ötesine geçti artık. O "biz" olma evresine kadar gereken çaba için fazlasıyla kırgın ve yorgunum.
Keşke erkeklere babalık hormonu verebilseydik:) dünyanın en güzel varlığına sahibiz: evlatlarımız. Onlar bizim hayatımızı güzel yapan belki de yegane şey. İşte bu yüzden aslında çok güçlüyüz canım. Sen bu yoldan geçmişsin ve sabrını takdir ediyorum.Zaman herseyin ilacidir canim. Uzme kendini. Hersey olacagina varir. Her ne olursa olsun sonu guzel olacak.
Haklısın canım. Benim de fevriliğimi törpülemem lazım bu süreçte. Umarım terapi sonunda iletişim kurmayı becerebiliriz bu kadar kapatmazlar kendilerini de miniklerimiz babalarıyla da huzurlu bir ortamda büyür. Çoook sevindim bakıcı bulabilmene hem de yakının olması çok güzel olmuş. Belli bir yerden balık olduğun :) sevmiyorum burcumu ama yükselenim başak o kurtarıyor beni kimi zaman.
Paylaşımın gerçekten çok doğru:)
mrveee28 dgulkts Narcoleptic insomniac kizlar, yazdiklarinizda ortak sorunlar var. Ilk cocugum dogdugu zaman esimle biz de sorunlar yasadik. Ben yapi olarak baskin degilim. Susarak, genelde duymamaya çalışarak atlattim diyebilirim. Aileye yeni bir birey katiliyor ve sanirim erkekler bu sorumlulugu kaldiramiyorlar. Akabinde huylari, karakterleri, davranislari, duygulari farklasiyor. Merkezde onlar vardi, simdi yeni bir birey var. Bu cocuklari dahi olsa kiskaniyorlar. Ikinci plana atilmislik, yoktan var olan yeni bir fert.. Atsa atilmaz, satsa satilmaz... Beyinleri bulaniyor. Cocugunuzu ve kendinizi herzaman birinci planda tutun. Bu donem kalici olmuyor. Kimileri kendi icinde atlatabiliyor, kimileri profesyonel yardim aliyor. Ama sonucta hersey yoluna bir sekilde giriyor. Annelerini ve eslerini ayri tutmayi, idare etmeyi ogreniyorlar. Ben diye yasamayi birakip biz olmaya basliyorlar. Biraz sabir...
Her yönden iyi gelecek inşallah terapi. Dert 1 değil bizde. Sabah eşim aradı dün akşam alt katta oturan adam park yeri yüzünden eşimin üstüne baltayla yürümüş. Allahtan eşim üst kat komşudaymış ve biz yoktuk. Ne aptal insanlar var şu hayatta ve bu adam öğretmen bir de. Şikayetçi olmuş eşim ve ben o apartmana girmek istemiyorum. Allah korusun kızımıza bir şey yapmaya kalkışır bir de neler okuyoruz duyuyoruzEvet canım bizde fevriliğimizi törpülemeliyiz bu karakter özelliğimiz ama kızlarımızın bunu çok hissetmemesinin lazım...inşallah canım biz birlikte konuşamıyoruz kavgaya dönüyor ya ben ağlama krizlerine giriyorum ya da avazım çıktığı kadar bağırıyorum çünkü haksızlığa gelemiyorum..şükürler olsun ki bulduk...evet bende sevmiyorum yükselenim ama çok etkiliyor..
Her yönden iyi gelecek inşallah terapi. Dert 1 değil bizde. Sabah eşim aradı dün akşam alt katta oturan adam park yeri yüzünden eşimin üstüne baltayla yürümüş. Allahtan eşim üst kat komşudaymış ve biz yoktuk. Ne aptal insanlar var şu hayatta ve bu adam öğretmen bir de. Şikayetçi olmuş eşim ve ben o apartmana girmek istemiyorum. Allah korusun kızımıza bir şey yapmaya kalkışır bir de neler okuyoruz duyuyoruzAcilen başka bir eve çıkmak istiyorum. Gideceğimiz yer okula uzak olacak ama içim rahat olacak en azından. Son hızla bakıcı aramaya başladım
Öyle valla canım. Zaten normal bir insan değildi ama bu kadarını da beklemezdim. Amin canım valla böyle insanlarla aynı yerde oturulmaz Allahından bulsun bize zarar vermesin de. İnşallah iyi bir ev iyi bir bakıcı bulabiliriz en kısa zamanda. Çok tedirginim dünden beri. O kadar ki eşimin çalıştığı ilçeye yerleşmek istiyorum. Okul dışında Hiçbir bağım kalmasın istiyorum orayla.Canım benim yaaaa inanamıyorum gerçekten böyle insanlık mı olurHaklısın gerçekten..o denli gözü dönmüş bir insan ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz...komşuluk çok önemli canım..Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın...inşallah en kısa zaman da da bakıcı bulursun..
Öyle valla canım. Zaten normal bir insan değildi ama bu kadarını da beklemezdim. Amin canım valla böyle insanlarla aynı yerde oturulmaz Allahından bulsun bize zarar vermesin de. İnşallah iyi bir ev iyi bir bakıcı bulabiliriz en kısa zamanda. Çok tedirginim dünden beri. O kadar ki eşimin çalıştığı ilçeye yerleşmek istiyorum. Okul dışında Hiçbir bağım kalmasın istiyorum orayla.
Her yönden iyi gelecek inşallah terapi. Dert 1 değil bizde. Sabah eşim aradı dün akşam alt katta oturan adam park yeri yüzünden eşimin üstüne baltayla yürümüş. Allahtan eşim üst kat komşudaymış ve biz yoktuk. Ne aptal insanlar var şu hayatta ve bu adam öğretmen bir de. Şikayetçi olmuş eşim ve ben o apartmana girmek istemiyorum. Allah korusun kızımıza bir şey yapmaya kalkışır bir de neler okuyoruz duyuyoruzAcilen başka bir eve çıkmak istiyorum. Gideceğimiz yer okula uzak olacak ama içim rahat olacak en azından. Son hızla bakıcı aramaya başladım
Zorunlu hizmet yapıyorum canım. Aynı ile bağlı iki ilçe de. Hamileliğimin son zamanları okul eve yakın olsun diye taşınmıştık ki o zaman da çok karşı çıkmıştım taşınma mevzuuna. Zaten 2 yıl bu yolu gidip geldim zamanında. Evi taşıma işini okul açılana kadar halletmemiz gerekiyor. Seminer döneminde napıcam bilmiyorum en kötü ihtimalle kızımı da götürücem okula yanımdan ayırmıcam. Ayy ne değişikmiş üst kat komşun komple söksün bari. İnsanların biraz da saygılı olması lazım bence komün hayatta. En iyisini yaparsın oda taşımakla muhattap olma anlayışsızmış zaten. Programın adını özel mesajdan atar mısın canım? Taşınacağımız eve kamera takmak şart oldu.Eş durumu tayini falan isteyemez misingerçi başvurular bitti sanırım...ah canım benim neyse ki kelebeğin orada değil daha çok huzursuz olacaktın...taşınmak da zor şimdi gerçi evden eve nakliyat bulabilirsen çok kolay ve hızlı bir şekilde taşıyorlar...benim de üst kat komşum sıkıntılı kızımın uyuduğu odayı 1.5 saat de kazıyarak süpürüyor duvar tavan da dahil...3 kere uyardım ama takmıyor hiç sanırım oda değiştireceğim bende onun yüzünden...ben yeni bir kamera buldum ondan alacağım telefona application yükleyip evdeki görüntüyü takip edebiliyorsun...marka adı vermem yasak sanırım
Çok sağol canım. Bizim yaşadığımız yer de küçük bir ilçe her yerde bu tipler ne yazıkki. Bir de eğitimci bu adam ve küçük çocuğu var. Dava açıcak eşim zaten hatta Evi taşıdıktan sonra gereken her yere yazıcam. Böyle sağlıksız birinin elini kolunu sallaya sallaya dolaşması çok sakıncalı.Insanlar cigrindan cikmis. Cok gecmis olsun. Sirf bu insan gorunumlu yaratiklardan kurtulmak icin ufak bir kasaba veya koyde yasamak istiyorum. Buyuk sehirlerin stresi mi insanlari canavarlastiran. Nerde o cocuklugumuzdaki insanlar
Zorunlu hizmet yapıyorum canım. Aynı ile bağlı iki ilçe de. Hamileliğimin son zamanları okul eve yakın olsun diye taşınmıştık ki o zaman da çok karşı çıkmıştım taşınma mevzuuna. Zaten 2 yıl bu yolu gidip geldim zamanında. Evi taşıma işini okul açılana kadar halletmemiz gerekiyor. Seminer döneminde napıcam bilmiyorum en kötü ihtimalle kızımı da götürücem okula yanımdan ayırmıcam. Ayy ne değişikmiş üst kat komşun komple söksün bari. İnsanların biraz da saygılı olması lazım bence komün hayatta. En iyisini yaparsın oda taşımakla muhattap olma anlayışsızmış zaten. Programın adını özel mesajdan atar mısın canım? Taşınacağımız eve kamera takmak şart oldu.