Annemin evindeyiz canım hala. O eve gitmek, kızımı oraya götürmek istemiyorum. Yaşanan olaydan çok etkilendim
prizler yukarıda bir de kelebeğim beni arıyorsa gözü hiçbir şey görmüyor:) e annemin köpüşleri de kızımın etrafında, tehlikeli yere yaklaştırmıyorlar hatta bazen bana bile kafa tutuyorlar:) dişi olan köpüş kendi yavrusu sanıyor annelik savaşı veriyoruz resmen :) ben deterjanların bulunduğu dolapları kilitlemiştim ilk kez senden duyuyorum canım psikolojik etkisini. Benim kuzucuk seviyor karıştırmayı artık bol bol anlatırım hatta birlikteyken açıp bakarız ama kaşla göz arasında açması riskini göze alamam. Ben bir şeyi yapma diyorum bırakıyor ama arkamı döndüğüm anda yapacağından geri kalmıyor yaramaz kuzum. Senin güzellik biraz babacı desene ahh kızlar ve babaları:)) ben üniv.de okurken bile babamla elele dolaşırdım. benim kelebek şimdilik anacı benden başkasını görmüyor gözü zamanla değişir muhtemelen ilgisi kayar babasına. Napalım kız annelerinin kaderi bu
doğum günü konsepti için biraz da kelebeğimin beğenisinin iyice anlaşılmasını bekliyorum. Mesela arıları çok seviyor ama favori oyuncakları genelde balık. Ona göre de karar vermek istiyorum. Doğum gününde gelenlere hatıra hediyelik düşünüyor musun canım?