- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin edebiliyorum; bir anda 2-3 katına çıkıyor minicik bedenleri:)Evet dusununce hepsi minicik biri bi aylik digeri 7 ama araligini gorsen bi. Benim oglan 9 kilo haliyle gosteriyor aradaki farki.
Cocuk zor derler yakinlarim ben kucuk olmama ragmen allahima binlerce sukurler olsunki hicbir zorlugunu yasamiyorum. Sizdede oylemi. Tahammul sınırıniz nedir. Bunaldim yoruldum dediginiz bakimi zor dediginiz oluyomu. Ya etrafim cok sikayet ediyor yada anormal bir durum var
Sizin dis daha cikmadi yanlis hatirlamiyosam yeri cok belliyse mizirdamasi ondan olabilir. Disi zor atlatanlar var benim oglan ateslendi ama onun icinmiydi anlamadim 4.5 gun sonra cikti. Disini kolay ve erken cikardi simdi 3 ve 4 un yeri kabarmis. Dun esimin yegeni dogum yapmisti bebek gormesine gittik. Gelme saatine kadar nasil mizirdandi nasil icten agladi bi gorseniz. Yerini mi yadirgadi anlamadim. Yoldayken bi uyuya kaldi saat 7 ye kadar. Bebis icin farkli seyler yapabilir siniz. Zaten oyuncaklari var bildigim kadariyla. Besigine yere at oynasin. Puseti varsa ona bi ip baglayin kancayla tavana asin ama bir tane ip olsun o kadar kolay olduki benim icin salincak tari bise istedigin gibi salla. Bi aylik yenimide onda salliyoruz uyuyor.Tahmin edebiliyorum; bir anda 2-3 katına çıkıyor minicik bedenleri:)
Tek başıma bakmama rağmen ben de hiç isyan etmedim şimdiye kadar. Sanırım bizim bebeklerimiz uslu ya da dediğin gibi tahammül seviyemiz yüksek. Bu aralar çok fazla mızırdıyor kızım hiçbir şey değil ama o mızırdama beni benden alıyor. Eskiden de huysuzlanırdı ama kucağıma alınca ya da emzirince geçerdi artık hiçbir şey kar etmiyor. Sizde de oldu mu böyle bir dönem?
Hala dişler çıkmadı. Sıkıntısını baya baya yaşadık. Bakınca var gibi duruyor ama patlayamadı ne yazıkki. Kelebeğim daha büyük sıkıntı yaşıyor muhtemelen. Ne güzel çıkarmışsınız siz dişleri sessiz sedasız :)Sizin dis daha cikmadi yanlis hatirlamiyosam yeri cok belliyse mizirdamasi ondan olabilir. Disi zor atlatanlar var benim oglan ateslendi ama onun icinmiydi anlamadim 4.5 gun sonra cikti. Disini kolay ve erken cikardi simdi 3 ve 4 un yeri kabarmis. Dun esimin yegeni dogum yapmisti bebek gormesine gittik. Gelme saatine kadar nasil mizirdandi nasil icten agladi bi gorseniz. Yerini mi yadirgadi anlamadim. Yoldayken bi uyuya kaldi saat 7 ye kadar. Bebis icin farkli seyler yapabilir siniz. Zaten oyuncaklari var bildigim kadariyla. Besigine yere at oynasin. Puseti varsa ona bi ip baglayin kancayla tavana asin ama bir tane ip olsun o kadar kolay olduki benim icin salincak tari bise istedigin gibi salla. Bi aylik yenimide onda salliyoruz uyuyor.
Bazende cocugun yapisi oyle olabilir. Gezmeye cikiyor musunuz
Mizirdama si nasl cnm.valla benmki bi aydr falan resmen bagiriyor böğüre böğüre hemde kafa beyin koymuyor bende.baskasi olsa dayanamaz ama anne olunca inaan katlaniyor demekki.onun disinda benmde kizimda gayet uslu cok şükür.Tahmin edebiliyorum; bir anda 2-3 katına çıkıyor minicik bedenleri:)
Tek başıma bakmama rağmen ben de hiç isyan etmedim şimdiye kadar. Sanırım bizim bebeklerimiz uslu ya da dediğin gibi tahammül seviyemiz yüksek. Bu aralar çok fazla mızırdıyor kızım hiçbir şey değil ama o mızırdama beni benden alıyor. Eskiden de huysuzlanırdı ama kucağıma alınca ya da emzirince geçerdi artık hiçbir şey kar etmiyor. Sizde de oldu mu böyle bir dönem?
Anaamm her cocuk farklidir derler ya ne kadar dogru. Rabbim yardimcin olsun. Soyle sabirli annelere bayiliyorum.Hala dişler çıkmadı. Sıkıntısını baya baya yaşadık. Bakınca var gibi duruyor ama patlayamadı ne yazıkki. Kelebeğim daha büyük sıkıntı yaşıyor muhtemelen. Ne güzel çıkarmışsınız siz dişleri sessiz sedasız :)
Çok fazla oyuncağı var kimine dokunmadı bile. İlk arabam aldım bazen üstüne biniyor. Özellikle yatmaya tahammülü yok hanımefendimin. Alt değiştirme ve giyinme esnasında baya efor sarfediyoruz:) kelebeğim sallanmaktan nefret ediyor. Bazen sallama gafletinde bulunuyorum uykusu varsa da iyice uyanıyor, sinirleniyor :)
Sürekli geziyoruz canım 30 günlükkenden beri her haftasonunu dışarıda geçirmişizdir.
Geri geri güzel emekliyor, öne doğru kendini ata ata emekliyor. Henüz pratikleşmedi emeklemesi. Sizde durum ne? Emeklemeye başladı mı kuzucuk?
Biseyi var desek bi aydir gecerdi yani disinizi cikardiniz mi acaba. Birde bebekler cok cabuk huy degistiriyor.Mizirdama si nasl cnm.valla benmki bi aydr falan resmen bagiriyor böğüre böğüre hemde kafa beyin koymuyor bende.baskasi olsa dayanamaz ama anne olunca inaan katlaniyor demekki.onun disinda benmde kizimda gayet uslu cok şükür.
Daha alamadım uygun bişi olsn istiyorum çok pahalı istemiyorum dediğin gibi oyalamak amaçlı alcam bende. Nette 50 tl likler var belki onlardan sipariş ederim taşpınar yürüteçlerinden. Bazen kuzenleri gelyo bayılıyor onlara. Kalabalığı seviyo benim kelebek de. 3 7 ve 10 yaşlarındalar onlar gelince onlarla oynamak istiyor. Bazen benimkine oyun yapıolar kahkahalar saçıyoBazen yurutec iyi oluyor ben koyup balkona atiyorum arabaya insanlara bakiyor bir muddette olsun oyalaniyor. Yaninizda kucuk kiz erkek falan yokmu gorecegi onlar varsa cagir. Bence yurutec az az da olsa gerekli. Narcoleptic insomniac emeklemeye basladimi kelebek
Ağlamıyor bağırmıyor da ama hoşnutsuzluk var. Mızırdamasına müdahale etmezsem dediğin gibi kendini çatlata çatlata ağlıyor. Kesinlikle haklısın canım anne olduğumuz için sabrımız var sanırım. Sen de biraz rahatlatmaya çalış kendini canım. Dünden beri tamamen yumuşak bir yöntem deniyorum sesimi hiç yükseltmedim. Yumuşak bir tonda konuşuyorum ve sürekli oyun oynuyoruz. Daha iyi şimdilik en azından mızırdaması yok ama azıcık yanından ayrılsam ağlaya ağlaya arkamdan emeklemeyerek gelmeye çalışıyor.Mizirdama si nasl cnm.valla benmki bi aydr falan resmen bagiriyor böğüre böğüre hemde kafa beyin koymuyor bende.baskasi olsa dayanamaz ama anne olunca inaan katlaniyor demekki.onun disinda benmde kizimda gayet uslu cok şükür.
İnatlaşmaya gelmiyor miniklerle :) sabır önemli canımAnaamm her cocuk farklidir derler ya ne kadar dogru. Rabbim yardimcin olsun. Soyle sabirli annelere bayiliyorum.
Benimkide geri geri emekliyo gibi biseydi simdi iyice ayaklariyla kalkmaya calisiyor totosunu kaldirip indiriyor ya o anki mutluluk bi baksa ya. Cok tatli oluyor.
Gezmek cok iyi geliyor ya.
Dun benim oglana ne olduysa catladi hickirarak agladi. Nazar mi degdi bilmiyorum ama ilk defa boyle oluyor. Napcagimi sasirdim. hemen hazirlanip disari ciktim babamizla motorla gezmemizle uyuya kaldi.
Annem nasil kiziyor bir gorseniz:)
Sanki usagimi ben dusunmuyorum:)
Küçük çocuklara bayılıyorlar:) benim cadı da önce izliyor gözü tutarsa iletişime geçmeye çalışıyorDaha alamadım uygun bişi olsn istiyorum çok pahalı istemiyorum dediğin gibi oyalamak amaçlı alcam bende. Nette 50 tl likler var belki onlardan sipariş ederim taşpınar yürüteçlerinden. Bazen kuzenleri gelyo bayılıyor onlara. Kalabalığı seviyo benim kelebek de. 3 7 ve 10 yaşlarındalar onlar gelince onlarla oynamak istiyor. Bazen benimkine oyun yapıolar kahkahalar saçıyo
Ben anamurda girdirdim 1 hafta boyunca hergün. Hem de bi sefer kafasını soktuk çıkarttık denize. İlk girmesine ağladı ama alışınca sevdi. Simitle değilde kucağınızda girerse daha iyi olur biz öyle yaptıkTatile giden annişler, kızlarınızı denize soktunuz mu? Biz mersinde olmamıza rağmen bir açamadık şu sezonu. Çünki hassaslar korkuyorum üşütür die. Denizden çıkınca biz bile üşüyoruz. Bir de mikrop kapar mı endişesi var. Malum kız çocuğu şaştım kaldm....
Bizim daha disimiz çıkmadıGünaydın anneler
Nasılsınız bayadır giremiyorum ek gıda taşınma ev bakma baya yordu beni
İşe dönmeden kıza diş partisi yapayım dedim aranızda yapan car mı fikir verebilir midiniz
Ben güya haziranda yapıcaktım, her şey de hazırdı ama kelebeğimin dişi yeni çıktı. E arkadaşların hepsi tatilde eylüle kadar gelen giden yok buralara. Belki eylülde yaparım bayramdan sonra.Günaydın anneler
Nasılsınız bayadır giremiyorum ek gıda taşınma ev bakma baya yordu beni
İşe dönmeden kıza diş partisi yapayım dedim aranızda yapan car mı fikir verebilir midiniz
Bizde de daha yokta ben bi heveslendim doğum günü ile yakın olmasını istemiyorumBizim daha disimiz çıkmadı
Acik sozlu olamiyorum ben ya :) bazi seylere oyle olmak gerekiyorda iste. Yapi meselesi. Kimse kirilmasin..İnatlaşmaya gelmiyor miniklerle :) sabır önemli canım
Maşallah oğluşa yakın zamanda tutunarak kalkmayı da öğrenir kelebeğim tutunarak kalkıyor park yatağımızı alt bölmeye aldık bir süredir ona alışmaya çalışıyor:)
Öyle zamanlarda kucağına al sakin bir ses tonuyla sevdiği şarkıyı söyle canım baya etkisi oluyor
Ben herkese çektim restimi bırakın çocuğumu ben yetiştireyim deneye yanıla bulurum doğrumu siz karışmayın dedim