- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Gittik canım kelebeğim başta ağlasa da denizi çok sevdi şişme havuza bayılıyor zaten. Deniz simidinin oyuncaklarını ısırıyor henüz mantığını kavrayamadıAllah kolaylık versin canım ev taşıma büyük sıkıntı bir de hava sıcak olunca daha da zorlaşıyor. Ev taşıma bitince bir tatile gidersin artık oğluş da yüzsün şıpıdık şıpıdık maşallah oğluş ikinciyi çıkartmış biz daha çıkartamadık iyice umudu kestim ben
Yazın Mersin sahilleri aşırı kalabalık oluyor canım arkadaşım çağırıyor denize bizi de bakalım şu an gidemeyiz.
O simitler çok güzel kelebek ne çok eğlenir :) gittiniz mi denize canımm yine uzun zaman giremedim ev taşıdık memlekete geldik burada da kaynanamın evi taşınacak yoğun geçiyor. Bu arada oğluş ikinci dün dişi çıkardı
Evet canım artık büyüdüler anlatıyorlar bayağı dertlerini
Valla biz Mersin'e gelince oğluş gece uyanıp su içti canım demek serin havada ihtiyaç duymuyormuş dolaba da koyuyorum biraz soğuyor öyle veriyorum nasıl içiyor yavrum :)
Haklısın canım hava sıcak olunca suyu güzel içiyor miniklerimiz. Bir de yoğurdunu hafif soğuk veriyorum bayılıyor artık yoğurt yemeye başladı kelebeğim