2016 Aralık Anneleri

:dondurma:
Yazın Mersin sahilleri aşırı kalabalık oluyor canım :KK66: arkadaşım çağırıyor denize bizi de bakalım şu an gidemeyiz.
O simitler çok güzel kelebek ne çok eğlenir :) gittiniz mi denize canımm yine uzun zaman giremedim ev taşıdık memlekete geldik burada da kaynanamın evi taşınacak yoğun geçiyor. Bu arada oğluş ikinci dün dişi çıkardı :21:
Evet canım artık büyüdüler anlatıyorlar bayağı dertlerini :KK70: :nazar:
Valla biz Mersin'e gelince oğluş gece uyanıp su içti canım demek serin havada ihtiyaç duymuyormuş :halay:dolaba da koyuyorum biraz soğuyor öyle veriyorum nasıl içiyor yavrum :)
Gittik canım kelebeğim başta ağlasa da denizi çok sevdi şişme havuza bayılıyor zaten. Deniz simidinin oyuncaklarını ısırıyor henüz mantığını kavrayamadı:KK70:Allah kolaylık versin canım ev taşıma büyük sıkıntı bir de hava sıcak olunca daha da zorlaşıyor. Ev taşıma bitince bir tatile gidersin artık:KK66: oğluş da yüzsün şıpıdık şıpıdık :KK200: maşallah oğluş ikinciyi çıkartmış biz daha çıkartamadık iyice umudu kestim ben :KK70:
Haklısın canım hava sıcak olunca suyu güzel içiyor miniklerimiz. Bir de yoğurdunu hafif soğuk veriyorum bayılıyor artık yoğurt yemeye başladı kelebeğim:KK66:

Anneannesi minicik şey ağzının tadını da biliyor diyor canım :KK70:
Oh yarasın kelebeğe :KK66: yazın en güzel şey meyve yemek. Ben de sürekli Yen'i şeyler tattırıyorum oğluşa :KK70: dün et ve dalak tattı. Dalağı hiç sevmem teyzesi babaannesi bir oldular verdiler bayıldı resmen :KK66:
Önlük fayda edecek gibi değil canım çünkü her yere sürüyor meyveyi. Meyve elindeyken ayağına bacağına sürüyor en güzeli altına naylonlu çarşaf sereceksin ortaya oturtacaksın soyacaksın bebişi vereceksin eline yesin :KK70:
Bizde sakatat yiyen yok muhtemelen kelebeğim de yemez :)
Ovv oğluş baya keyfine vararak yemiş meyvesini:KK70: benim cadı mama sandalyesinde yiyor o yüzden en fazla gözü kulağı meyve oluyor:) en güzelini yaparsın canım özgürce yesin oğluş:KK66:

Yaa Emin'im çok tatlıdır o halleri :KK66: yere bırakamıyorum sergi Yok canım dizleri acır diye korkuyorum. Dedesi yürüteç almış ona bindiriyorum 5 10 dakika :)
Ne kadar anlatsak da merak var canım ısrarla gidiyorlar. Oğluş da geçenlerde uyuyordu. Uyanmış babasının telefonu şarjdaydı. Yerde duruyordu. Yuvarlanarak gitmiş telefonla oynuyor. Görünce nasıl şaşırdım. Yaramazlıklar başladı artık :KK70:
Benim kelebeğim de iyice sosyalleşti tatilde :KK66: yazlıkta yere bırakamıyorum ben de ama koltukta bile durmuyor bir bakıyorum koltuktan kontrollü iniş yapıyor bir bakıyorum kolumuza tutunarak hop ayağa kalkıyor. Tutmak zorlaştı hanımefendiyi:KK70:yürüteçte mutlu mu oğluş? Emeklemeye başladı mı canım kuzucuk?
O telefon çekiciliği hiçbir şeyde yok nedense:işsiz: benim cadım da aynı telefon gördü mü gözleri büyüyor

Ben de çok sevindim canımm çok korkuyordum bişi olur diye. Şimdi olmuyor zaten. Yumurta yiyorum yüzünde hiç bir şey çıkmıyor. Belki küçükken hassastı canım.
Ay çok şükür atlattık bu aşıyı da. Bir yaşından sonra gideriz artık yine. İnşallah çabucak atlatırız onu da
Zamanla iyileşiyor diye biliyorum ben de canım. Çok şükür oğluşun iyi olması sevindirici:KK66:
İnşallah atlatırız canım cidden sıkıntısı kötü oluyor aşının:KK43:

Evet canım bizler de babalarımıza aşık olarak büyüdük. Bu arada baban nasıl canımm ?
Bence kelebeğin sana düşkünlüğü değişmeyecek :KK66:
Aynen canım malesf toplumumuz böyle!
Babam aynı canım 8 senedir böyle ne yazıkki:KK43:
İnşallah değişmez kelebeğimle hep böyle yakın oluruz:)
Kelebeğim yemekteyken arka masayı göz hapsine almaya bayılıyor hatta buyur gel birlikte oturalım diyorlar o denli bakıyor insanlara :KK70: dışarıda yediğimiz zamanlarda kaç kişiyle ahbap olduk anlatamam :KK70:

Ben de öyleyim canımm bir an bile bırakmıyorum :KK66: çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Çok şükür canım. Aynen bağışıklıkları güçleniyor bebişlerin. Ama ilaç almasını istemiyorum işte :KK43:
Herkes bizim gibi inçe düşünmüyor ki canım. Ben kendim hastayken eşime bulaşmasın diye bile maske takıyorum evde.
En azından 1 yaşına kadar dikkatli olmamız lazım Allah esirgesin miniklerimizi neler duyuyoruz:KK43:
Çok zorunda kalmadıkça ilaç kullanılmamalı hele doktorların zırt pırt yazdığı antibiyotiklere çok karşıyım.
Harikasın valla ben maske ile duramam.

Mersnde yaşıyorm ama evim 10. Kat etraf açık püfür püfür pencere bile kapatıyorm birini yarım acıp yatıyorz çok sıcak olursa klima. Acıkıyor olabilir dün beni çıldırttı. Uyumadı bi türlü, salla salla bağırıyo uykuya öle bi direniyor ki. En son kucağma aldm sustu. Kucakta uyucakmış hanım. Oldu dedim gündüz kucaktan inme gece kucakta uyu beşiğine yatırdm uyandı gene. Çıktım odadan babasna sen bak dedim çok yoruldum çünki ağlayasm geliyor bazen.ama 5 dk dayanamadm yanlarına gittim babası beşik sallıyo nenni sölüyo bizimki bön bön suratına bakıyo :işsiz::-) aldım tekrar kucağıma iice sızana kadar taşıdım.... Güya kocişle filam kola mısır yapcaktık filmin 20. Dk uyudm :işsiz:
Dün hemen hemen aynı şeyleri yaşadım uyumadı kelebeğim bir türlü sonunda kızdım yat bakim uyuyoruz hemen dedim. Sessizce yattı uyuyor sandım odadan çıkar çıkmaz açmış gözlerini babasına oyunlar yapıyor:-) uyuduğumuzda gece 2 falandı:KK31:

2. Dişiniz çıktı mı canımm :KK66:
Evet canım bebekler de haklı zaten temel gıda anne sütü ya da mama. Diğerleri ek gıda oluyor onda da meyve tarzı tatlı şeyler daha mantıklı. Bizim kuzucuklar çok akıllı :KK66:

Çıktı canım ilkinin hemen ardından :) hatta sanırım 3 ve 4 de geliyor çünkü yine kalınmalar huzursuzluklar başladı..1 hafta rahat etmişti kuzum...çok akıllılar maşallah...

Ya çok heyecanlı dimi canım dişi çıkınca heyecandan gidip gelip dişini elledim hala da seviyorum şimdi de ikinci çıktı onu seviyorum :KK70: maşallah kuzucuklara artık ısırarak yiyebilirler bir şeyleri :KK66: biz kayısı şeftali yiyoruz ısırarak canım :)

Canım kızım herşeyi yiyor bugün üzüm verdim mesela çekirdeksiz yedi gayet güzel :) çok çok heyecanlı hemde bir de her geçen gün uzuyor :) çok sevimli oluyorlar...maşallah kuzuna senin de..

Olsun napalım artık bu sene böyle olacakmış canım. Yazlıkta geçecek tatilin büyük bir kısmı muhtemelen:) kelebeğim başta ağladı ama sonra alıştı sudan çıkmak istemedi. Denizde pek hareket etmiyor kendini bize bırakıyor ama şişme havuzda şıpıdık şıpıdık kolları, bacakları. Yüzme denemez canım ama suyu çok seviyorlar:KK66: ben de Aydındayım:KK66:
Güle güle büyütün tazecik miniğinizi:KK200: küçücüktür şimdi kuzucuk hatta kendi miniğinin büyüyüp kocaman olduğunu anlamışsındır:KK66: Allah kolaylık versin bebişe de ablana da bir süre çekecekler artık :KK43:
Sıcak günde de yemek yapmak çekilmiyor ama olsun bir tabak fazla çıkarıp hayır duası alıyorsundur:KK66:
Evet ya minigimizi gorunce benimki essek kadar olmus diyorum:KK70:
Oyle aynen yalniz olunca is basa dusunce allah rizasi icin yapiliyor yoksa evli kizi yapiyor el surmuyorum ama vicdanim rahat etmiyor bundan sonra alicam inseallah. Dugunden tartismali oldugumuz icin canim aciyo hala aklima geldikce.

Ne guzel olmustur ama kelebegin icin. .. Sen yuzemiyosundur yada esinle donusumlu oluyodur. Benimkini kuvetine koydukca sipidik sipidik yapiyo suya. Kiz cocuklari daha bir tatli oluyordur dusundukce. .. Oy yerim kelebegi

Evet ya minigimizi gorunce benimki essek kadar olmus diyorum:KK70:
Oyle aynen yalniz olunca is basa dusunce allah rizasi icin yapiliyor yoksa evli kizi yapiyor el surmuyorum ama vicdanim rahat etmiyor bundan sonra alicam inseallah. Dugunden tartismali oldugumuz icin canim aciyo hala aklima geldikce.

Ne guzel olmustur ama kelebegin icin. .. Sen yuzemiyosundur yada esinle donusumlu oluyodur. Benimkini kuvetine koydukca sipidik sipidik yapiyo suya. Kiz cocuklari daha bir tatli oluyordur dusundukce. .. Oy yerim kelebegi
Hepsi minicik aslında :))
Hepimiz illaki bir şeyler yaşıyoruz. Kimi şeyler hiç unutulmaz canım ama onlarla da sürekli yaşanmıyor. Sen içine sinen şekilde davran:KK66:
Yüzmeyi değil denizi izlemeyi severim ben:KK66: kelebeğim sayesnde denize giriyorum:) hepsi tatlı canım sadece kızlar biraz daha cilveli oluyor sanırım:KK66: oğluş da banyo keyfi yapıyormuş annesi bol bol at küvete bizim buraların sıcağı fena oluyor, su iyi gelir miniğine:)

Arkadaslar selamm. Bebegim biberona alisti ne yazikkiiii ve sutum azaldi giderek suan damla damla geliyor. Cok uzgunumm. Bebek emmeden sagarak sut cogalirmi.. tavsiyelerinize ihtiyacim var. Sevgiler..

Arkadaslar selamm. Bebegim biberona alisti ne yazikkiiii ve sutum azaldi giderek suan damla damla geliyor. Cok uzgunumm. Bebek emmeden sagarak sut cogalirmi.. tavsiyelerinize ihtiyacim var. Sevgiler..
Pek bir bilgim yok ama den gene de sağ bence en azından azılmaz sagdıkça gelmeye devam eder

Hepsi minicik aslında :))
Hepimiz illaki bir şeyler yaşıyoruz. Kimi şeyler hiç unutulmaz canım ama onlarla da sürekli yaşanmıyor. Sen içine sinen şekilde davran:KK66:
Yüzmeyi değil denizi izlemeyi severim ben:KK66: kelebeğim sayesnde denize giriyorum:) hepsi tatlı canım sadece kızlar biraz daha cilveli oluyor sanırım:KK66: oğluş da banyo keyfi yapıyormuş annesi bol bol at küvete bizim buraların sıcağı fena oluyor, su iyi gelir miniğine:)
Evet dusununce hepsi minicik biri bi aylik digeri 7 ama araligini gorsen bi. Benim oglan 9 kilo haliyle gosteriyor aradaki farki.

Cocuk zor derler yakinlarim ben kucuk olmama ragmen allahima binlerce sukurler olsunki hicbir zorlugunu yasamiyorum. Sizdede oylemi. Tahammul sınırıniz nedir. Bunaldim yoruldum dediginiz bakimi zor dediginiz oluyomu. Ya etrafim cok sikayet ediyor yada anormal bir durum var

Tatile giden annişler, kızlarınızı denize soktunuz mu? Biz mersinde olmamıza rağmen bir açamadık şu sezonu. Çünki hassaslar korkuyorum üşütür die. Denizden çıkınca biz bile üşüyoruz. Bir de mikrop kapar mı endişesi var. Malum kız çocuğu şaştım kaldm....

Tatile giden annişler, kızlarınızı denize soktunuz mu? Biz mersinde olmamıza rağmen bir açamadık şu sezonu. Çünki hassaslar korkuyorum üşütür die. Denizden çıkınca biz bile üşüyoruz. Bir de mikrop kapar mı endişesi var. Malum kız çocuğu şaştım kaldm....

Biz sadece ayaklarimizi sokabildik denize. Usur diye korkuyorum :)

X