2016 Aralık Anneleri

Bilemedim ki canım. Tüm içeriğine bakıyorum araştırıyorum kelebeğime bir şey vermeden önce ama öyle bir etkiye rastlamadım hiç. Amin canım hem miniklerimizin hem bizim yardımcımız olsun Allah bir de sıcaklara denk gelecek daha da zorlanırsınız diyorlar ama bilemicem belki de ilk olanlar zorladı sonrası rahat gelecek ki inşallah öyle olur

Benim kizim 5 aylik disleri cikmisti. Ustelik hicbir belirti gostermedi. Birgun elimle bir bakayim dedim tirtik tirtik cikmisardi. Oglum dogdugu günden beri elleri agzinda. Simdi ne bulsa hirsla agzina alip isiriyor. Ama ortada hala birsey yok. Dis durumlari hic belli olmuyor.

Evet canım ilkler zorluyor haliyle...inşallah rahat gelir kuzular da kolay atlatırlar evet ishal oluyorlar çünkü diş çıkartırken sıcak da daha da zorlar bol bol şeftali muz yiyecek artık yavrucuklar..evet bende sanmıyorum öyle bir etki olacağını...herkes ister istemez kendi deneyimini paylaşmak istiyor işte..

İnşallah rahat olur canım. Haklısın herkes kendi deneyimini paylaşıyor ama bebeklerin hepsi de bir olmuyor.
Benim kuzucuk muz seviyor ama henüz şeftali tatmadı. Bugün komşum kendi beslediği gezen piliçlerden getirdi onu pişirdim suyuna biraz et ve şehriye koydum ve rondodan geçirdim biraz da su koydum. Her kaşıkta irkilmesine rağmen yedi kelebeğim kıymalı sebze püresini bu kadar iştahla yememişti. Çok mutlu oldum yaa nelere sevinir olduk

Aaa maşallah kelebeğine annesi afiyet bal olsun yarasın :) çok şanslısın canım tavuk yememeye özen gösteriyorum hindi alıyorum çoğunlukla ben Adana'dan yumurta getirtiyorum her duyan şok oluyor ama yakında tavuk satışına da başlayacaklar inşallah oradan isteyeceğim tavuğu da...benim kızım da şeftaliyle tanıştı bende muz vermedim doktorumuz henüz erken dedi muza...geçen hafta kızım yoğurtlu kabak yedi öyle mutlu oldum ki annemi aradım sevincimden

Sağol canım evet şükür şanslıyız o konuda oo iyiymiş güvenilir yer bulmak kolay değil canım.
afiyet şeker olsun minik hanımefendiye. Kaka yaparlar seviniriz, yemek yerler seviniriz. Bu kadar küçük şeylerle mutlu olmakmış annelik kim bilir daha nelere sevinicez:)

Aynen öyle canım saçının bir teline bile şükrediyorum her an...yeni yeni heyecanlarmış annelik..

Aynen öyle canım saçının bir teline bile şükrediyorum her an...yeni yeni heyecanlarmış annelik..
Kendimi bıraktım kuzuma ediyorum tüm dualarımı:)

Kelebeğim geri geri sürüne sürüne koltukların altına girmeye başladı. Kafa kısmını sokamadığı için orada tıkanıyor ve ağlıyor sanırım dayısı gibi geri geri emeklicek:) 4 gün sonra 7.ayımız bitecek belki emekleyerek gireriz

Aaaa gözünaydın canım :) geri geri emeklediğini düşündüm kızımın çok güldüm bugün okuldan geldim kapıdan girdim meleğim kucağıma atladı omzumu koydu başını 3 dk beni kokladı.. çalışan anne psikolojisiyle eve gelirken her gün elimde bir oyuncakla geliyorum 3 gündür :) bende alışkanlığa dönmemesi gerek bunun...bende emeklemeden yürümüşüm 10 aylıkken kuzum benim annesi daha parke kenarlarındaki toprakları yiyecek :)

Ayyyy kuzucuuuk çok tatlı, annesini özlemiş de kıyamam yaa Annem senin gibiydi canım her dışarı çıkışında kardeşime bir şeyler alır gelirdi artık annem her geldiğinde kardeşim anne bana ne aldın diye sorardı. Meleğin de geçer kapıya sorar annesi
Ben de 9.ayım bitmiş yürümüşüm canım. Annem diyor ki kelebek çok hareketli siz böyle değildiniz. Ben kelebeğimi sakin bilirdim, değilmiş

Evet canım benim çok koklaştık bugün kuzucuğumla :) bugün beni kapıda karşıladılar kuzum elimdeki poşetlere bakıyor anneciğimmmmm ben geldimmmm diye çığlık atıyorum ama hiçççççsonra idrak edip atladı kucağıma...anlattığın kadarıyla bence de hareketli kelebek annesi :) emekleme dizlik ve dirsekliklerinden aldın mı canım acaba kullanışlı mıdır? Yaz bebişleri kuzular acımasın üşümesin dizleri dirsekleri diye düşünüyorum..

Maşallah canım Allah daim etsin güzel anlarınızı:) oyy alışmış bile meleğin küçük sürprizlere annesi
Dizliklerden almayı düşünüyorum ama emekleme zamanını bekliyorum canım. Emekleme pozisyonu alıyor dengesini sağlamaya çalışıyor ama hareket etmedi henüz. Bir yandan da bir yere tutunarak dizlerinin üstünde duruyor kimi zaman da ayağa kalkıyor ama duramadan düşüyor:) anneme kalırsa kelebeğim emeklemeden yürüyecek o yüzden zamanını bekliyorum canım emeklerse alıcam.

Amin canım hepimiz evlatlarımızla her daim mutlu anlar paylaşalım inşallah..oyyy kelebeğin emeklemesi yakın annesi daha dün doğmuşlardı bu kuzucuklar nasıl da büyüdüler de ayakta durma çabası içerisine girdiler..bende gördüm alayım dedim kasa da bıraktım :) 'nasıl olsa olacak' mantıklıyla hareket ettiğimden evde bir sürü gereksiz şey var ne yazık ki...her çeşit emzik almıştım hoşuma gitmişti :) neyse ki buldum başka bebeklerde verdim çoğunu...hamileyken alışveriş yapmak hele ki ilk bebeklerde gerçekten çok tehlikeli

Amiiiin canım. Maşallah çok büyüdüler bir anda :) gören arkadaşlar 2 gün önceki gibi bile değil diyorlar.
Çok haklısın canım gerekli gereksiz her şeyi alıp doldurduk eve kimi yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor. İyi yapmışsın canım emeklemeyip yürürse meleğin yine paketinden çıkmadan bir köşede durur

Evet canım gerçekten gün ve gün farkediyorlar :) kritik dönem o yüzden 0-2 yaşmış şimdi daha iyi idrak ediyorum..bu dönemde ne verirsek gelecekte karşılığını o kadar iyi alacağız...yer kaplayan eşyalar için bir çare bulmam gerekiyor benim de...bugün bitiyor neyse ki okul 2 ay kuzularla başbaşayız inşallah

Çok hızlı büyüyorlar canım. Bu dönemde elimizden geldiğince dikkat edicez napalım. Okulu bitirdik sonunda rapor düşünmeyeceğiz artık 2 ay rahatız
ikinci bebişte kullanılacak olanları yatak altına kaldırdım ama kullanmayı düşünmediklerimi arkadaşlara veriyorum canım

Evet rapor işi rüyalarıma giriyordu artık..şükür ki bitti..benim yatağımda bazasız hangi akla hizmet aldıysam kimse de akıl vermedi...bir çare düşüneceğim artık vakumlayacağım dolaba kaldıracağım olmadı..çorba yediriyor musun canım kelebeğe?

Alışveriş esnasında insan yorgunluktan leyla oluyor resmen canım. Ben de devasa mobilya almışım evlere sığamıyorum kullanmadığın bir valize koyabilirsin aslında hem yerini bilirsin hem yayıntı olmaz
Çorba yediriyorum canım. alerji olduğundan beri sadece tarhanaya ara verdim. kendimiz için yaptığım çorbalardan, tuz atmadan önce, kelebeğime ayırıyorum, yediriyorum. Maksat farklı tatlara alışsın

Hayirli sabahlar aralik annisleri. Kafami karistiran bir sorun var. Bu asilarin istiharesi yapildi ve hayirli cikmadi. Ruyada olen bebekler goruldu. Ve ben simdi bir yas asisini yapmicagim. Varmi bir bildiginiz.

Canım o düğün telaşıyla artık yorulup "bunlar olsun" diye çok şeye karar vermişizdir...aslında çok kararlıyımdır ben ama eşim 'acaba buraya da mı baksak' de hep ve beni yorar evet ben öyle yapayım en iyisi bir valize doldurup kaldırayım..kızıma özel çorba yapıyorum buharda haşladığım sebzelerle tuzsuz ve salçasız yemiyor bizim çorbalarımıza atlıyor bende tatsın diye veriyorum onları yiyor... onun çorbasını da masaya getiriyorum biz yerken ona da çorbasından veriyorum ama kesinlikle ayırt ediyor..acaba kaşıktan mı diye düşündüm çünkü ona silikon kaşıkla veriyorum...bizim kaşığımızla verdim yine ayırt ettiminik gurme benim kızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…