- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Biz de bir gittiğimiz yere 5 kere gitmeden alamayız. ben beğenirim şu alınacak derim eşim aynı ürünü 15 kere araştırır sonra alırız mobilyalarda uyarmıştı eşim ama ben estetiğe yoğunlaşınca, yorgunluktan da, ne boyutu kestirebilmişim ne eşimi duymuşumCanım o düğün telaşıyla artık yorulup "bunlar olsun" diye çok şeye karar vermişizdir...aslında çok kararlıyımdır ben ama eşim 'acaba buraya da mı baksak' de hep ve beni yorar evet ben öyle yapayım en iyisi bir valize doldurup kaldırayım..kızıma özel çorba yapıyorum buharda haşladığım sebzelerle tuzsuz ve salçasız yemiyor bizim çorbalarımıza atlıyor bende tatsın diye veriyorum onları yiyor... onun çorbasını da masaya getiriyorum biz yerken ona da çorbasından veriyorum ama kesinlikle ayırt ediyor..acaba kaşıktan mı diye düşündüm çünkü ona silikon kaşıkla veriyorum...bizim kaşığımızla verdim yine ayırt ettiminik gurme benim kızım...
Ben de çorbayı salçasız domatessiz yapıyorum kızım için orta paydada buluşuyoruz bir şekilde ve aynı şeyleri yiyoruz bir ara biz yemeğe oturduğumuzda kelebeğimi doyurmaya kalktım her seferinde kucağımda sonlandı şimdi önce kelebeğimi besliyorum sonra biz yiyoruz canım bence o kadar çabalamana gerek yok zaten yiyecekleri miktar bir avucu geçmiyor hem alışsın normal yemeklere meleğin ahh o kadar zekiler kiii bizi ceplerinden çıkartırlar canım benim hiç uğraşma kandırmaya