- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Evet küçükken daha kolaydı işimiz gerçekten çok zorlanıyorum izin vermiyor kollarını ve kafasını eşim bacakları da diğer elimle tutup çekmeye çalışıyorum..canım okuduktan sonra içtim rennie yi gerçekten rahatlattı beni çok çok teşekkür ederim zaten hasret kaldım diyorum kuru fasülye nohut mercimek :) hala yemiyorum korkuyorum kızıma gaz yapacak diye..ama dikkat edemedim kendime bu ara 3 gündür kombi yanıyor düşün :)
Tahmin edebiliyorum canım burun çekme iyice zorlaştı. Kelebeğim daha küçükken çoğu zaman ağlamazdı bile. Çok hareket ediyorlar dizine yatırıp sıkıştırmaya çalış emin ol canı acımıyor
Hmm doğru meleğinin süt içtiğini hesaba katmamışım. Rennie Duo şurup vermişti doktorum hamileyken deneyebilirsin canım biraz rahatlatır. Havalar çok dengesiz süt veren anne olarak dikkat etmek lazım
Tahmin edebiliyorum canım burun çekme iyice zorlaştı. Kelebeğim daha küçükken çoğu zaman ağlamazdı bile. Çok hareket ediyorlar dizine yatırıp sıkıştırmaya çalış emin ol canı acımıyor
Hmm doğru meleğinin süt içtiğini hesaba katmamışım. Rennie Duo şurup vermişti doktorum hamileyken deneyebilirsin canım biraz rahatlatır. Havalar çok dengesiz süt veren anne olarak dikkat etmek lazım