2016 Aralık Anneleri

Selam güzel anne adayları..birkaç gün giremedim kızımın teog sınavı vardı bi bakiyim dedim 50 sayfa yorum oku oku bitiremedim sonra devam inşallah

Bugün ben de ilk kontrole gittim 5+1 yazıyordu takvimimde doktorum anında gördü keseyi çok şükür daha minicik 5 haftalık en fazla,5 mm de kese dedi..18 Mayısta tekrar çağırdı kalp atışları için..folik asit verdi sadece onun da yarısını sadece kırıp içmemi istedi sabahları..onun dışında bi sıkıntım yok hamdolsun sabahları çok hafif bi bulantı var ama geçiyor hemen..

Bir de ben iki kızımda da deliler gibi ekşi yiyordum oğlumda ise hiç sevmedigim halde hep çikolata kaç gündür yine çilek nektarı ve eriğe gömüldüm bakalım ne olacak :)) Hepinize Allahtan kolaylıklar diliyorum kızlar Allah sağlık sıhhatten ayırmadan yavrucuklari kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar;
Umarım herkes iyidir. Çok aktif olamıyorum.
Bulantılarım çok fazla oluyor.
Bugün kalp atışı için dr kontrolüne gittim. Kalp atışı duyamadık 6+0 görünüyor dedi dr.
genelde 6+2 den sonra ses alabiliyoruz dedi. Ses olarak duyamasakta ekranda çizgileri gösterdi bunlar kalbin attığını gösterir dedi.
sol da kistim varmış sıkıntılı bit durum yok dedi. Hatta olması iyiye işaretmiş.
Bulantı için ilaç verdi.
Birkaç test verdi anne için check up sayılan testlerdir dedi.
Haftaya tekrar gidicez kalp atışı için.
İkinci hamileliğim ilki kadar rahat geçmeyecek sanırım

Hayirli olsun canim allah sag saglim kucagina almayi nasil etsin yurtdisinda hic ses duyulmuyor hatta sormazsan kalp atisibi ile ekrandan goremiyoruz :))

merhaba arkadaşlar ben gittim geldim ilk kontrole.keseyi gördük fakat kalp atışı için 12 mayısa çağırdı kese 6.hafta civarında gözüküyor yani haftasıyla uyumlu dedi bir sonraki geldiğinde bebeği görür değerlendiririz dedi. geçen hafta asm de rutin kan tahlillerini yaptırmıştım onları gösterdim hemogram iyi fakat ferritinim düşük yani depoda kan yok gibi o yüzden ilerleyen dönemde kan ilacı başlarız dedi şuan elevit günde bir tane devam edicem. bu arada kasık ağrısı bel ağrısı yaşayan arkadaşlar vardı kasıl ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişlik hassasiyet gibi durumlar yaşayabilirsin çok normal dedi.. bizde haberler böyle

Gözünüz aydın
bulantı bende de mevcut

Hayirli olsun canim allah sag saglim kucagina almayi nasil etsin yurtdisinda hic ses duyulmuyor hatta sormazsan kalp atisibi ile ekrandan goremiyoruz :))

o kötüymüş

gözün aydın cnm
benimde yarın var kontrolüm heycanlıyım tahminmime göre 8.haftadayız dr ne diyecek bakalım

Merhabalar... Doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda sadece kese görünür diye tahmin ediyordum.
bebişi gördük kalp atışını bile gördük. minicik kalbi pıt pıt ediyiyordu.
Erken döllenme olmuş sanırım muhtemel doğum tarihi 19 aralık çıktı ultrasonda.
kızıma hamileyken ilk ultrasonda 5 gün geri görünmüştü sat a göre.
b hcg değerim yüksek olduğu için ikiz olmasından şüpheleniyordum ama doktor tek olduğunu söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğim.
Darısı bekleyen tüm herkese. bebeğinizin pıt pıtlarını görürsünüz inşallah.
asysss canım senin yarın kontrolün var mıydı?haftaya mı gidecektin?

gözün aydın canım.
kasık ağrım ve göğüslerde şişkinliğim ve ağrım çok fazla var

Hayırlı olsun cnm, bebek kaç mm çıktı :)

Aynen hazir gelince bi corba falan icerim belki hele dun cok kotuydum ya 6 mi oldu 7 mi artik dun be yediysem arkasina cikti hic durmadi. Bugun 7. Hafta baslangici ( allahim nasi geccek 5 hafta
Yedinci hafta fazla arttı benimde sekize girdim hiçbir fark yok Allah yardım etsin artık hiçbir şeyden tat alamaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…