- 16 Aralık 2014
- 60
- 75
- 18
- 42
Kalp atışlarını duyup kan testinden sonra zaten 4 hafta sonraya verilmio mu randevu? arkadaşında belki problem görmüştür ondan çağırmıştır her hafta. Ya da özele gidiyosa böyle pimpirik hasta ile uğraşmaktansa her hafta çağırayım demiştir:) benim doktor bir ay sonra dedi, ben 3hafta sonra şehir dışına çıkıcam deyince öncesinde gel bi bakalım o zaman dedi.. Problem yoksa ne yapacaksın her hafta gidip. Boş ver milleticanım benim kasık ağrım yokta bel ağrım var ama gece korkularını aynen bende yaşıyorum
çok haklısın canım Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruzda bende gerçekten son zamanlarda bu konuda paranoyak oldum diyebilirim eşimde kızıyo ama elimde değil.. bugunde bi arkadaşıma sinir oldum oda hamile 27 haftalık beni doktorum ilk kontrolden sonra bi daha 4 hafta sonrasına randevu verdi yok efendim ne kadar geçmiş onu doktoru ilk haftalar hep çağırmışmış moralim bozuldu benimdebana doktor çok şükür şuan herşey normal dedi yani
Aynen öyle az kiloyla bitirelim hamileligimizi sonrasında çok derdimiz olmasın. .Canım benim hedefimde ilk 4 ay kilo almamak. Bizim diyet maceralarımız malum. Bu sefer fazla kilo almayip sonrasında zorlanmayalim fazla.
Anladim canim. Agri inan hafif gelcek yakinda anlarsin ne yazikkişuan sadece ağrım var canım belki o yüzden dayanıyorum ve işyerinde de kimseye söylemedim kalp atışlarını duymadım diye ama haftaya izin alıcam ve sonrasında da doktordan rapor isticem 15 gün 2 yıldır bu zamanı bekliyorduk çünkü
Aynen öyle dışarda yediğimiz her şeyde risk olduğu kadar ondada risk var.Canım yasak olan etle yapılan çiğköfte, hem fikiriz fakat hazır yediğimiz çiğköfte dışarda bekliyor, hangi şartlarda yoğuruluyor, nedir ne değildir, marulu iyi yıkanmış mıdır bilinmediği için benim dr um onu da önermedi. Evde yapıyorsan kendin o ayrı. Bulgur sonuçta.
Yok cok yemem zaten canim. Sadece canim istedi diye yiyim dedim :Aman geçmiş olsun da canım çiğ köfte (etsizde olsa) bize yasak. İçindeki bir madde çocuğu zarar verebilirmiş. Aklında olsun.
Anladim canim. Agri inan hafif gelcek yakinda anlarsin ne yazikki
Vallahi öyle bir sormuşsun ki haşin haşin afedersin bi tarafımdan uydurdum diyesim geldi ama neyse. Şöyle açıklamamı yapayım, dayımın kızı bir süre çiğ köfte (etsiz) işletmeciliği yaptı. Hamile olduğu döneme de denk geldi. Bizzat üretici firmaya sordu. Yasak olan çiğ et de olsa sonuç olarak katkı maddesi koyuyoruz biz bu tad için. Sen bilirsin canın çok istediğinde tadımlık ye, ama yemezsen daha iyi dediğini anlatmıştı. Sonrada özel hastaneye giden bir arkadaşım kendi kadın doğumcusuna sormuş oda desteklemişti. Açıklayıcı tavrımı kibarca burada sonlandırayım. Derken son bir şey demek istedim. Can senin canan senin takdir senin. Şimdiden afiyet olsun.Etsiz çiğköftenin yasak olduğunuda nerden çıkarttınız yahu. Yasak olan çiğ et
Amin Cnm. Benmki bugun insallah guzel haberlerle geliriz kalp atısına bakılacak kızlar dualarınızı eksik etmeyinBugün randevusu olan arkadaşlar hayırlı güzel haberler verin insallah
Benimde yarın randevum yavaştan heycanlanmaya başladım acaba duyabilecekmiyim diye
Yarın benimle birlikte randevusu olan bayağı arkadaş var herhalde
Bizde güzel haberler alırız inşallah
ben bi kürtaj bi ameliyat geçirdim canım takibimde doktorum yapıyo memnunum çok şükür ama dediğin gibi hep bi kıyaslama duycaz sanırım etrafımızdaSanırım bundan sonra böyle kişiler hep olacak etrafımızda. Sen doktorundan memnunsan, hepimiz burada dr ne verdi, ne dedi, hangi kan testi istedi yazıyoruz zaten, aynı ilgiyi gösteriyorsa, hiç kafana takma canım. Herkesin vücudu, sağlık durumu, hamilelik süreci farklı. Senin maşallah herşey yolunda, 1 ay sonraya vermiş doktor ne mutlu.
Birkaç aya bu versiyonlar, aa senin karnın niye ufak, niye büyük, aa daha bu ne ki şöyle olacak, böyle olacak demeye başlayacaklardır.He he de geç arkadaşım.
göya bi problem yoktu ama progeston cor aspirin hepsini kullandı 5 ay ilişki yasaktı o ssk ile anlaşması olan özel bi hastaneye gidiyo kendi doktoruna gitmezse şayet biz ilçede yaşıyoruz burda bi özel polikliniğe sırf ultrasona girmek için gidiyo..ben özel muayenehaneye gittiğim halde 4 hafta sonrasına randevu verdi doktorumKalp atışlarını duyup kan testinden sonra zaten 4 hafta sonraya verilmio mu randevu? arkadaşında belki problem görmüştür ondan çağırmıştır her hafta. Ya da özele gidiyosa böyle pimpirik hasta ile uğraşmaktansa her hafta çağırayım demiştir:) benim doktor bir ay sonra dedi, ben 3hafta sonra şehir dışına çıkıcam deyince öncesinde gel bi bakalım o zaman dedi.. Problem yoksa ne yapacaksın her hafta gidip. Boş ver milleti
Hm anladim canim bizimde cok plansiz hic beklemedigimiz anda tek seferde geldi :) hizli gobzalezim benim :)sağsağlim kucağımıza alınca unuturuz inşallah hepsini ben cift çizgiyi görene kadar 2 yıl bekledim çok şükür gördüm
Hm anladim canim bizimde cok plansiz hic beklemedigimiz anda tek seferde geldi :) hizli gobzalezim benim :)
Güzel sonuçlarını bekliyoruzsalı akşamı yine kanama oldu canım yine apar topar doktora gittik muayene oldum. Bebeğin kalp atışları var kese düzgün iğne vuralım evinde istirahat et dediler. şuan sadece kahverengi peçeteye gelen kahverengi hafif lekelenmeler oluyor. Progestan hap ve iğne kullanıyorum pazar günü kontrolüm var sonuç ne olcak bende bilmiyorum
bulantın durmuşken bol bol yiyeydin keşkeSaol canim. Dun 5 falandi ilaci aldim tum gece etkisi surdu komple kesti bulantiyi ne kadar etkiliymis meger.. sabah tabi daha siddetli oldugu icin kustum gene dramamini aldim. Ama yok yani oburunun yerini tutmuo tabi. Dusun dun cigkofte falan yedim.:)
konun ilk sayfasına gel orda kocamn TIKLAYIN varArkadaşlar ben şu bebeğin muhtemel doğum tarihi animasyonunu beceremiyorum. Biriniz yardımcı olabilir mi?
Önemli değil bilgilerinizi yazarsanız İlk sayfadaki Aralık annesi Listesine ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?