2016 Aralık Anneleri

Kalp atışlarını duyup kan testinden sonra zaten 4 hafta sonraya verilmio mu randevu? arkadaşında belki problem görmüştür ondan çağırmıştır her hafta. Ya da özele gidiyosa böyle pimpirik hasta ile uğraşmaktansa her hafta çağırayım demiştir:) benim doktor bir ay sonra dedi, ben 3hafta sonra şehir dışına çıkıcam deyince öncesinde gel bi bakalım o zaman dedi.. Problem yoksa ne yapacaksın her hafta gidip. Boş ver milleti

Canım benim hedefimde ilk 4 ay kilo almamak. Bizim diyet maceralarımız malum. Bu sefer fazla kilo almayip sonrasında zorlanmayalim fazla.
Aynen öyle az kiloyla bitirelim hamileligimizi sonrasında çok derdimiz olmasın. .
Bugündu senin randevun bekliyorum hayırlı haberlerini sayfaların hepsini bazen okuyamiyorum

Anladim canim. Agri inan hafif gelcek yakinda anlarsin ne yazikki

Aynen öyle dışarda yediğimiz her şeyde risk olduğu kadar ondada risk var.

Etsiz çiğköftenin yasak olduğunuda nerden çıkarttınız yahu. Yasak olan çiğ et
Vallahi öyle bir sormuşsun ki haşin haşin afedersin bi tarafımdan uydurdum diyesim geldi ama neyse. Şöyle açıklamamı yapayım, dayımın kızı bir süre çiğ köfte (etsiz) işletmeciliği yaptı. Hamile olduğu döneme de denk geldi. Bizzat üretici firmaya sordu. Yasak olan çiğ et de olsa sonuç olarak katkı maddesi koyuyoruz biz bu tad için. Sen bilirsin canın çok istediğinde tadımlık ye, ama yemezsen daha iyi dediğini anlatmıştı. Sonrada özel hastaneye giden bir arkadaşım kendi kadın doğumcusuna sormuş oda desteklemişti. Açıklayıcı tavrımı kibarca burada sonlandırayım. Derken son bir şey demek istedim. Can senin canan senin takdir senin. Şimdiden afiyet olsun.

Amin Cnm. Benmki bugun insallah guzel haberlerle geliriz kalp atısına bakılacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin

ben bi kürtaj bi ameliyat geçirdim canım takibimde doktorum yapıyo memnunum çok şükür ama dediğin gibi hep bi kıyaslama duycaz sanırım etrafımızda

göya bi problem yoktu ama progeston cor aspirin hepsini kullandı 5 ay ilişki yasaktı o ssk ile anlaşması olan özel bi hastaneye gidiyo kendi doktoruna gitmezse şayet biz ilçede yaşıyoruz burda bi özel polikliniğe sırf ultrasona girmek için gidiyo..ben özel muayenehaneye gittiğim halde 4 hafta sonrasına randevu verdi doktorum

Güzel sonuçlarını bekliyoruz
bir arkadaşda yazmış önemli olan moral bencede

bulantın durmuşken bol bol yiyeydin keşke
Arkadaşlar ben şu bebeğin muhtemel doğum tarihi animasyonunu beceremiyorum. Biriniz yardımcı olabilir mi?
konun ilk sayfasına gel orda kocamn TIKLAYIN var
orası sizi yönlendirir

efsanehayat Canım geçmiş olsun. Gebeliğin 8. haftasındayım yaklaşık 6. haftada ve 2 gün önce benim de kahverengi ve açık kırmızı arası kanamalarım oldu. Ultrasonda normal görünüyor her şey fakat Progestan vermişti doktor her ihtimale karşı, aşırı mide bulantısı yaparsa vajinal yoldan kullan dedi. 3 gün oral olarak aldım ama sonra bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…