- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
Evet canım inşallahhhAmin canım amin. İnşallah yarın vereceğin güzel haberleri büyük bir merakla bekliyorum. Yaşasın pambıkların güzel haberleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım inşallahhhAmin canım amin. İnşallah yarın vereceğin güzel haberleri büyük bir merakla bekliyorum. Yaşasın pambıkların güzel haberleri
Benim cuma gecesi ağrısız bir şekilde uykuda başladı Kocaman bir parça düştü ve 2 ped dolacak şekilde şakır şakır sulu kan aktı hemen acile gittik o gece hastanede yattım Bebek iyi kanamam kahverengi nolucak bilmiyorum progestan hap ve iğne kullanıyorum
elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çalışınca gerçekten çok zor canım oturduğum yerde çalışıyorum ama oturmak bile ağrıtıyo bide uykuda dönerken bile uyanıyorum psikolojik olarak bebeğin üstüne yatınca bişe olcak diye bi korku girdi içime gerinme ihtiyacı hissediyorum uykuda farkında olmadan bacaklarımı geriyorum sonra moralim bozuluyo
bir daha olmaz inşaallah canım. Ben de artık her lavaboya gitmemde resmen korku yaşıyorum. inşaallah hayırlı, sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğimizBenim cuma gecesi ağrısız bir şekilde uykuda başladı Kocaman bir parça düştü ve 2 ped dolacak şekilde şakır şakır sulu kan aktı hemen acile gittik o gece hastanede yattım Bebek iyi kanamam kahverengi nolucak bilmiyorum progestan hap ve iğne kullanıyorum
amin canım sağolasın... ister istemez tedirginlik ve korku yapıyor tabii inşaallah sorunsuz devam eder hamileliğimizcyd86
geçmiş olsun kızlar Rabbim bebeklerimizi korusun hepimizinkini
benim bi arkadaşımda 3 hafta kadar oldu şükür şuan 14 haftalık ve bebeği onda kanaması da bitti sizinki de biter en kısa zamanda umarım
Canım ben yüzüstü yatmayı çok severim, mesela uykusuzluk tutsun, sağa sola dönünce uyuyamam, illa yüzüstü olacak. Şu an erken dönemdeyiz diye bebişi sıkıntıya sokacak birşey olacağını düşünmüyorum. Yine de ufak ufak alıştırıyorum kendimi sola yatmaya :)elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çalışınca gerçekten çok zor canım oturduğum yerde çalışıyorum ama oturmak bile ağrıtıyo bide uykuda dönerken bile uyanıyorum psikolojik olarak bebeğin üstüne yatınca bişe olcak diye bi korku girdi içime gerinme ihtiyacı hissediyorum uykuda farkında olmadan bacaklarımı geriyorum sonra moralim bozuluyo
Bol bol dinleniyorum su içiyorum ilaçlarımı kullanıyorum ve bol bol dua ediyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor Allah ne isterse o olurbir daha olmaz inşaallah canım. Ben de artık her lavaboya gitmemde resmen korku yaşıyorum. inşaallah hayırlı, sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğimiz
Allah yardımcın olsun cnm alman gerekiyorsa alacaksın yapacak bişey yok. bişeyler yemeden de olmaz bebişlerin organ gelişimleri oluyor ceviz ye mutlaka NE KADAR YİYEBİLİRSEN KARDIRIste sabir diye diye gunler geciyo ne bliyim tamamen geccek insallah bi gun onuda gorcem yani. :* 2 haftadir giydigim tek sey geceliklerim ne sac bas yuz hic bise gormuyo gozum. Sabah kustum tabi gene ama safra .. dramamin aldim ama yok yani digerinin yerini tutmuo dun digeri tamamen kesmisti bi suru sey yemistim. 2 gunde 1 aliyim onu diodum ama bakiyim iyi olmazsam iccem digernden.
Canım çok gecmis olsun dinlen dikkat et kendineBenim cuma gecesi ağrısız bir şekilde uykuda başladı Kocaman bir parça düştü ve 2 ped dolacak şekilde şakır şakır sulu kan aktı hemen acile gittik o gece hastanede yattım Bebek iyi kanamam kahverengi nolucak bilmiyorum progestan hap ve iğne kullanıyorum
canım sağ üst köşede isminin yazdığı yerin üstüne mouse getirdince 'iletişim bilgileri' yazan yere tıkla. Aşağılara doğru kan grubunun altında 'Hamilelik Takvimi:' yazan yere bebeğinin muhtemel doğum tarihini yazıp aşağıda değişiklikleri kaydet'e tıklıyorsun.Arkadaşlar ben şu bebeğin muhtemel doğum tarihi animasyonunu beceremiyorum. Biriniz yardımcı olabilir mi?
Aynen canım haklısın... Biz tedbirimizi alalım da takdir Allah' tan...Bol bol dinleniyorum su içiyorum ilaçlarımı kullanıyorum ve bol bol dua ediyorum elimden başka hiç bir şey gelmiyor Allah ne isterse o olur
Etsiz çiğköftenin yasak olduğunuda nerden çıkarttınız yahu. Yasak olan çiğ etAman geçmiş olsun da canım çiğ köfte (etsizde olsa) bize yasak. İçindeki bir madde çocuğu zarar verebilirmiş. Aklında olsun.
en son ne zaman gittin doktora canım? kontrolün ne zaman ?kızlar merhaba aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz :)
sayfalar yazılar cok hızlı ilerliyor yetişemiyorum :)
benim sabahları miğde bulantısı ve gün içinde devamlı tansıyon dusuklugu dışında sıkıntım kalmadı çok şükür bu aralar doktora gitmeye öçekiniyorum kalp atışı için erken mi bilmiyorum ama korkuyorum herhalde haftaya anca giderim cunku duyamazsam kafaya takıp strese sokmak istemiyorum bebişimi
canım gecen cuma gitmiştim keseyi görduk içim rahat etmedi benim esım kardıoji doktoru bu sefer pazar nöbetcydi gittik Girdik kadın dogum polikinliğine ultrasonu actık 2 gunde neredeyse 2 katına ckms kese yolk sacı da görduk cok sukur 6+5 im bugun ama korkuyorum gitmeye haftaya gideyim diyorumen son ne zaman gittin doktora canım? kontrolün ne zaman ?
Canım yasak olan etle yapılan çiğköfte, hem fikiriz fakat hazır yediğimiz çiğköfte dışarda bekliyor, hangi şartlarda yoğuruluyor, nedir ne değildir, marulu iyi yıkanmış mıdır bilinmediği için benim dr um onu da önermedi. Evde yapıyorsan kendin o ayrı. Bulgur sonuçta.Etsiz çiğköftenin yasak olduğunuda nerden çıkarttınız yahu. Yasak olan çiğ et
canım benim kasık ağrım yokta bel ağrım var ama gece korkularını aynen bende yaşıyorumaynı belirtiler bende var canım ya inşallah geçer gece özellikle bişey olacak gibi geliyor benim sağ kasık ağrım çok var senin ağrın da kasıkta mı
çok haklısın canım Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruzda bende gerçekten son zamanlarda bu konuda paranoyak oldum diyebilirim eşimde kızıyo ama elimde değil.. bugunde bi arkadaşıma sinir oldum oda hamile 27 haftalık beni doktorum ilk kontrolden sonra bi daha 4 hafta sonrasına randevu verdi yok efendim ne kadar geçmiş onu doktoru ilk haftalar hep çağırmışmış moralim bozuldu benimde bana doktor çok şükür şuan herşey normal dedi yaniCanım ben yüzüstü yatmayı çok severim, mesela uykusuzluk tutsun, sağa sola dönünce uyuyamam, illa yüzüstü olacak. Şu an erken dönemdeyiz diye bebişi sıkıntıya sokacak birşey olacağını düşünmüyorum. Yine de ufak ufak alıştırıyorum kendimi sola yatmaya :)
Ah o korkular, bi ara paranoyak olduydum kese görünmeyecek mi diye, sonra kahverengi kanama artacak mı, kırmızıya dönecek mi diye endişe duydum. Sonra ya bebişi göremezsek, duyamazsak diye. Ama baktım ki, eğer becerebilirsem ve kafama takmazsam, inan herşey yolunda gidiyor. Kafama takmayı bıraktığım an kahverengi lekelenmem durdu, şaşırdım. Çok şükür, Allah ne kararladıysa onu yaşıyoruz.
Sanırım bundan sonra böyle kişiler hep olacak etrafımızda. Sen doktorundan memnunsan, hepimiz burada dr ne verdi, ne dedi, hangi kan testi istedi yazıyoruz zaten, aynı ilgiyi gösteriyorsa, hiç kafana takma canım. Herkesin vücudu, sağlık durumu, hamilelik süreci farklı. Senin maşallah herşey yolunda, 1 ay sonraya vermiş doktor ne mutlu.çok haklısın canım Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruzda bende gerçekten son zamanlarda bu konuda paranoyak oldum diyebilirim eşimde kızıyo ama elimde değil.. bugunde bi arkadaşıma sinir oldum oda hamile 27 haftalık beni doktorum ilk kontrolden sonra bi daha 4 hafta sonrasına randevu verdi yok efendim ne kadar geçmiş onu doktoru ilk haftalar hep çağırmışmış moralim bozuldu benimde bana doktor çok şükür şuan herşey normal dedi yani